| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 6 May 2007 14:25 | ویرایش بوسیله: Arrrrrian
این هم یک لینک
http://wwwf.blogfa.com/post-277.aspx
|
|
|
samira065
خواهش ميکنم سميرا جان،، من خودم خيلی به اينکار علاقه داشتم و يه بار خواستم طرفم اينکارو بکنه که کرد ،، باور کن برق از کلم پريد ،، طوريکه الان با گذشت چند سال هنوزم يه دختر که به تخمم ليس ميزنه همچين خودمو جمع ميکنم و با دستم سرشو نگه ميدارم که نگو چون واقعا اون خاطرهِ دردناک رو هيچ وقت فراموش نمی کنم
امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
|
|
|
samira065 جون
مخلصتم جگر
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
خوردن آبش هیچ ضرری نداره ولی ممکنه خودت خوشت نیاد چون لزجه. میتونه در آخرای ساک زدن وقتی آبش میخاد باید یک قاشق عسل توی دهنت بریزی که با هم بخوریش.
|
|
|
samira065
Salam
Behtarin Amoozesh in ast keh Amalan Ba Namzade Khodet in kar ro anjam bedi, va
az saligheye khode Namzadet Estefade koni , keh in kar Bishtarin tajrobe ro beh to khahad dad.
Babki
ناامید از عشق
|
|
|
سميرا، دوست عزيز
فكر مي كنم بهترين كاري كه مي توني بكني اينه كه باهم فيلم تماشا كنيد و موقعي كه مشغول هستيد، با هم رو راست باشيد. مطمئن باش هركس براي خودش سليقه خاصي داره. هيچگس بهتر از نامزدت نمي تونه راهنمائيد كنه . هرچند كه بعضي نكات رو دوستان گفتند و واقعاً هم با ارزشه. مثل اينكه مواظب دندانهات باش كه اذيتش نكنه.
خوش باشي.
|
|
|
دوست عزیزم "مهرداد" درست می گه. یه سری چیزا تجربیه... ولی روحیه شما برای اینکار ظاهراً مناسبه.
موفق باشی
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
salam samira jan man chand vaghte ba gfam ke kheili doosesh aram sex mikonim.albate sexe asheghane.jadidan pishraft ham kardim va suck hame mizane manam kosesho mikhoram ke lezat bebare.man fek konam betonam behet begam ke shoharet az chi khoshesh miad va az chi badesh miad chon mese man marde
|
|
|
|
|
agar khasti be man mail bezan ke 1 kam rahnamait oknam albate age badet nayad
ali_megadeth2000@yahoo.com
|
|
|
shinobi
من هر چی فکر کردم که با میل چطوری می خوای این مشکلو حل کنی عقلم به جایی قد نداد...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|