صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ساک زدن
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 3 May 2007 13:09

ممنون خیلی مطالبتون مفید بود. اونم با توجه به کشوری که ما توش زندگی می کنیم و آموزش در این زمینه خیلی کم هست. وجود همچین سایتایی واقعا به آدم کمک میکنه. یه در خواست ازتون داشتم.من هنوز ازدواج نکردم و الان نامزد دارم و قراره تا چند وقت دیگه ازدواج کنیم.. می خواستم یه آموزش کامل ساک زدن رو بذارین. البته من خودم تو چندتا سایت آموزش ساک زدن رو دیدم ولی خیلی خلاصه بودن اصلا اون طوری که دلم میخواست نبود. میخوام قدم به قدم و با جزئیات و نکات ریزش باشه. خیلی کامل و جامع. چون تا چند وقت دیگه خودم باید این کار رو بکنم میخوام طوری باشه که واقعا لذت ببره. اگه لطف کنید و این آموزش رو تو سایت بذارید یا اگه سایتی رو سراغ دارید که اینطوری یاد داده باشه تو ایمیلم بهم معرفی کنید ممنون میشم.. فقط خواهشا کامل و با جزئیاتش باشه وگرنه خلاصه و مختصرش رو خودم قبلا خوندم. در ضمن من خیلی دوست دارم موقع ساک زدن آبش رو هم بخورم میخواستم بدونم این کار از نظر پزشکی اشکالی نداره؟ چون شنیدم موادی توش هست که معده نمیتونه هضم کنه و باعث دل درد میشه. و ازین کار چه احساسی به اون دست میده؟ حالت های مختلف ساک زدن رو هم بذارید. ترجیحا با عکس البته اگه ممکنه. در ضمن تو ساک زدن راجع به بیضه ها و لیسیدنشونیا بوسیدنشون یا مکیدنشون یا هرکاری که باعث میشه بیشتر لذت ببره هم مطلب بذارید. خواهشا واضح و بی پرده هم باشه. ممنون.

# : 3 May 2007 20:20 | ویرایش بوسیله: lpeesheel

من دادن اطلاعات و جزييات رو ميذارم به عهده ی دوستانی مثل کس مشنگ و inkare که واقعا مخلصانه در اين بخشِ سؤالات سکسی خدمت ميکنن ،، فقط يه چيزی رو بهت ميگم... تخم رو تو دهنت بکن و به آرامی بچرخون ولی به هيچ وجه فکر مکيدنش به سرت نزنه که طرف غش ميکنه ،، اونم که تو فيلمها ميبينی فقط ميکنن تو دهنشون و به آرامی با زبون بازيش ميدن ولی از مکيدن دتخم اکيدا بپرهيز....

امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
# : 3 May 2007 21:20

سعی کن بیشتر فیلم نگاه کنی البته با دقت
با آلت باید به مهربانی رفتار کنی و مرطوب نگهش داری با آب دهان
وسعی کن با لبهات وزبونت تماس داشته باشه
و مراقب باش که دندونت به آلت برخورد شدید نکنه که باعث درد توی آلت میشه
اگه توجه کرده باشی توی فیلمها کسانی که ساک میزنن لبها یشان بزر گ شده این هم
بدیل ساک زدن زیاد این اتفاق می افته
البته جای نگرانی برای شما نیست چون موضوع انها فرق می کنه
امید وارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم سمیرا جان

سپاس .
عرشیا arshya

# : 4 May 2007 08:04

اگر دوست دخترم بخواد برام ساک بزنه قبلش باید چکار کنم

# : 4 May 2007 09:30

حضوری کامل یادت میدم
alpachino_ar@yahoo.com
ایمیل بزن بهت شماره میدم
قول میدم اگه نخواستی نکنمت
فقط ساک بزن
قبول؟

# : 4 May 2007 09:40

دوست عزیز ( a0zZ ) اول مطلب رو با دقت بخون بعد نظر بده که بیاد برای تو ساک بزنه

من اگه جای تو بودم عذر خواهی میکردم

# : 5 May 2007 09:12

samira065 جون
جوابتو توي تايپيكت در بخش كل كل دادم ضمنا دوست خوبمون bokonamet جواب خوبي داد البته با قسمت آخرش كه لبها رو گشاد مي كنه مخالفم چون در خارج كلا دهن گشاد جزو زيبايي محسوب مي شه و براي همين براي اينچنين فيلمها گشادها را انتخاب مي كنن.

cosconcos جان
اگر دوست دخترت برات بخواهد ساك بزند شما فقط بايد محل را بهداشتي و تميز نماييد و الكي زحمت ديگري نكشيد.

a0zZ
اولا در ايميل نمي توان حضوري ياد داد
دوما مودب باش
سوما اگر خواستي هم ادب رو و هم شيوه جماع را خوب ياد بگيري بهتره بياي منزل ما تا بطور شفاف يادت بدهم و قول مي دهم اين درس را تا آخر عمرت فراموش ننمايي.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 5 May 2007 09:27

a0zZ یعنی واقعا نفهمیدی من چی گفتم؟ خوبه حالا اون تو نوشته بودم که واسه نامزدم می خوام اگه بخوام حضوری یاد بگیرم میرم واسه خودش ساک میزنم نه واسه تو . واقعا که خیلی بی جنبه تشریف داری...
از بقیه اعضا هم ممنونم که راهنماییم کردین.. مطالبتون برام مفید بود مخصوصا شما آقای lpeesheel چون من قصد داشتم حتما این کار رو بکنم!!
تو بقیه مطالب هم چیزی راجب مکیدن ننوشته بود..آقای bokonamet از شما هم ممنون که کمکم کردید . به هر حال اگه کسی لینکی یا مطلبی داشت که بیشتر یاد بده رو بهم معرفی کنه واقعا ممنون میشم..

# : 5 May 2007 15:44

samira065 جون
پس من چي؟؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 6 May 2007 14:18

از شما هم ممنونم kosmashang راهنمایی های شما هم خیلی مفید بود. مرسی

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.