صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / من دوست دارم ببينم چطوري ميشه خودم را بكنم.
نویسنده پیام
# : 19 Nov 2005 20:38

من دوست دارم ببينم چطوري ميشه خودم را بكنم.

# : 19 Nov 2005 21:53

اينجا رو نگاه كن:
http://www.avizoon.com/forum/11_2240_0.html

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 19 Nov 2005 22:03

چرا میخوای تک خوری کنی
یکیو پیدا کن که هم به تو حال بده هم به خودش

هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
# : 7 Dec 2005 17:46

باسرعت
نوردوردرخت
بچرخ

# : 8 Dec 2005 00:55

ali_kabotar14@yahoo.com
من ميكنمت غصه نخوررررررررر

# : 14 Dec 2005 01:08

اخه میگن یکی میره به باباش میگه برام زن بگیر باباهه هم بهش میگه یه شرط داره اونم اینکه هرموقع تونستی کیرتو تو کون خودت ببری اون موقع اون بدبختم میره 6 ماه زحمت میکشه بالاخره یه روز میاد پیش باباش که الوعده وفا ببین همچین کیر خودمو میکنم تو کونم که انگار کیر یکی دیگس باباهه هم نگا میکنه میگه اهاا الان دیگه زنو میخای چیکار هم لذت دادن رو میبری هم لذت کردن رو ..........نکنه از بابات خواستی برات زن بگیره ؟؟

# : 14 Dec 2005 01:09

اخه میگن یکی میره به باباش میگه برام زن بگیر باباهه هم بهش میگه یه شرط داره اونم اینکه هرموقع تونستی کیرتو تو کون خودت ببری اون موقع اون بدبختم میره 6 ماه زحمت میکشه بالاخره یه روز میاد پیش باباش که الوعده وفا ببین همچین کیر خودمو میکنم تو کونم که انگار کیر یکی دیگس باباهه هم نگا میکنه میگه اهاا الان دیگه زنو میخای چیکار هم لذت دادن رو میبری هم لذت کردن رو ..........نکنه از بابات خواستی برات زن بگیره ؟؟

# : 10 Jan 2006 23:55

inja hameh neshastan ke yeki ro gir biyaran behesh bekhandan to khodeto maskhareh kardi, inhameh kardani to donya cherra be khodet gir dadi hala

# : 23 Jan 2006 14:59 | ویرایش بوسیله: persian_prince

اينطوري!

# : 23 Jan 2006 15:47

اخه كس خول مگه كون خر هم كردن داره

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.