| نویسنده |
پیام |
|
|
من دوست دارم ببينم چطوري ميشه خودم را بكنم.
|
|
|
اينجا رو نگاه كن:
http://www.avizoon.com/forum/11_2240_0.html
تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
|
|
|
چرا میخوای تک خوری کنی
یکیو پیدا کن که هم به تو حال بده هم به خودش
هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
|
|
|
|
|
باسرعت
نوردوردرخت
بچرخ
|
|
|
ali_kabotar14@yahoo.com
من ميكنمت غصه نخوررررررررر
|
|
|
اخه میگن یکی میره به باباش میگه برام زن بگیر باباهه هم بهش میگه یه شرط داره اونم اینکه هرموقع تونستی کیرتو تو کون خودت ببری اون موقع اون بدبختم میره 6 ماه زحمت میکشه بالاخره یه روز میاد پیش باباش که الوعده وفا ببین همچین کیر خودمو میکنم تو کونم که انگار کیر یکی دیگس باباهه هم نگا میکنه میگه اهاا الان دیگه زنو میخای چیکار هم لذت دادن رو میبری هم لذت کردن رو ..........نکنه از بابات خواستی برات زن بگیره ؟؟
|
|
|
اخه میگن یکی میره به باباش میگه برام زن بگیر باباهه هم بهش میگه یه شرط داره اونم اینکه هرموقع تونستی کیرتو تو کون خودت ببری اون موقع اون بدبختم میره 6 ماه زحمت میکشه بالاخره یه روز میاد پیش باباش که الوعده وفا ببین همچین کیر خودمو میکنم تو کونم که انگار کیر یکی دیگس باباهه هم نگا میکنه میگه اهاا الان دیگه زنو میخای چیکار هم لذت دادن رو میبری هم لذت کردن رو ..........نکنه از بابات خواستی برات زن بگیره ؟؟
|
|
|
inja hameh neshastan ke yeki ro gir biyaran behesh bekhandan to khodeto maskhareh kardi, inhameh kardani to donya cherra be khodet gir dadi hala
|
|
|
|
|
# : 23 Jan 2006 14:59 | ویرایش بوسیله: persian_prince
اينطوري!

|
|
|
اخه كس خول مگه كون خر هم كردن داره
|