صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ×××لطفا كمكم كنيد ××××
نویسنده پیام
# : 2 Nov 2005 14:53 | ویرایش بوسیله: pare

در مورد سکس خوانواگی کمکم کنید منون می شم

# : 2 Nov 2005 19:51

چه كمكي ميخواي؟

# : 3 Nov 2005 04:15

من از دو خانم 25 تا30 ساله كه اهل گروهي نبوده مي خو ا هم به من كه 18 سال دارم اموزش سكس كردن بدهند من اهل كرجم هر كسي مي خوا هد جواب بدهد در ضمن من به كسي كه به من سكس ياد ميدهد هيچ پولي ندارم بدم ولي در عوض حا ضرم هر كاري بكنم و اگر خانم ها يك نفر باشد اشكالي ندارد و در ضمن مجرد بوده صد در صد .و اگر بين 20 تا 25 باشد عيبي ندارد هر كسي مي خوا هد تلفن بدهد تا به او زنگ بزنم و رمز شناسا يي موقع تماس تلفني بعد از سلام (هوا خوب است.)

# : 3 Nov 2005 06:24

خوشم مياد اميد داري رمزم ميدي

# : 4 Nov 2005 01:33

رمزم بده چه ايرادي داره هرچه باشه اون آدمه و تو كه كه .

# : 21 Nov 2005 07:42

رمز نميده بابا !!!!!! مزه ميرزه

# : 21 Nov 2005 08:45

azizam age mikhay komaket konam id man hamishesabz-76@yahoo.de ast addam kon lotfan ta behet begam

# : 11 Jan 2006 21:00

midonam ke jedi nemigi, amma ageh ham begi kasi fekr nakonam giret biyad, halla ramz ke hich , 007 ham ke bashi khabari nist.

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.