| نویسنده |
پیام |
|
|
ممنون از راهنمائیهای خوب و جالبی که ارائه کردی barfff عزیز
شب در كارنامه سیاه زندگی اش چه كرده است كه افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد...
|
|
|
ممنون از راهنمائیهای خوب و جالبی که ارائه کردی barfff عزیز
شب در كارنامه سیاه زندگی اش چه كرده است كه افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد...
|
|
|
من كه دلم ميخواد طرف رو دهنم بشينه و كيرمو بگيره تو دهنش و همينطور كه ساك ميزنه محكم تو دهنم بگوزه يا اينكه قنبل كنه و من از پشت كونشو بليسم و اونم قشنگ تو دهنم بگوزه. واي كه چه حالي ميده حتي فكرش رو هم كه ميكنم آبم ميخواد بريزه. من كه يه بار اين روش رو تجربه كردم و بينهايت لذت بردم.
|
|
|
|
|
آقا کس بده دیگه فرقی نمی کنه چطور بکنیم
که الحق گذشتگان چه زیبا گفته اند که خودش راهش را می یابد بدون هیچ دغدغه ای
|
|
|
خانوما و آقایون از چی دارین خجالت میکشین ؟
هم خانوما بگن هم آقایون
گفتنش که جرم نیست
|
|
|
از اینکه احساساتش رو و نیازهایی که تو سکس داره و از چیزهایی که لذت میبره رو خیلی روشن بهم بگه و از بخواد که براش انجام بدم . ضمناَ اگر جلوی با خودش بازی کنه . مثلاَ پستون هاش رو بماله یا با انگشتش کسش رو بکنه هم خیلی حال میکنم . یه چیز دیگه هم خیلی برام فانتزیه تو سکس اینه که کف پاش یا پستوناش رو به کیرم بماله .
|
|
|
man az lis zadan kos khosham miad
|
|
|
چه خبره بابا
يه مشت كس ليس ريختن
يه ذره هم به چيزهاي با حالتر فكر كنين!!..
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
Quoting: barfff يك مطلبيو هم عرض كنم آقايون معمولا به آلت تناسليشون مثل يك شخصيتي نگاه ميكنن كه هر قدر به اون احترام بزاري و براش ارزش قائل بشي انگار همانقدر به اونها ارزش قائل شدي و بيشتر دوستت ميدارن
جون داداش يه ربع داشتم ميخنديدم،، خيلی باحال بود و عين واقعيت ،،، کاملا درست ميگی ولی نوع بيانت خيلی باحال و بامزه بود
امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
|
|
|
حالا ليس زنهاشو چكار كنيم؟؟
كه مثل مور و ملخ ريختن تو اين تايپيك!!
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|