صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / باسن بزرگ و سكس مقعدي
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 10 Jun 2006 16:53

salam0004
Quoting: salam0004
سلام من حجت هستم...
ميشه با من تماس بگيري؟ من يك فيزيوتراپ هستم.

عزيز دل برادر مريم خانم اين مطلب رو در تاريخ 25 آگوست 2005 ارسال كرده بود . حالا تو ژوئن 2006 داري براش آي دي ميذاري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا يه كم دقت بد چيزي نيست . اون ممه رو لولو برد . به هر كس كه ميخواست بده داده شايد هم تا حالا شوهر كرده باشه .

# : 4 Feb 2008 12:37

باسمه تعالی
سلام
من مردی 27 ساله ام و بسیار متدین،،، شاید هیچ احدی باور نکند ولی بخاطر اعتقاداتم تابحال با هیچ کسی سکس شیطانی نداشته ام و چون دانشجو هستم و وضعیت مالی شدیداً آسیب پذیری دارم تا بحال با کسی ازدواج اسلامی هم نکرده ام (با وجود شرایط سخت مالی ام پدر و مادرم هم با ازدواجم مخالف و ضدند) ولی نداشتن سکس از درون مرا نابود و قطعه قطعه و خرد شونده کرده است( از لحاظ جسمی ، بدنی، شهوانی، روحی ، مغز و اعصاب، درسی و دانشگاهی حتی هیچ امیدی هم به زندگی ندارم.. دلم .... دلم میخواهد اعضای بدنم را به بیماران اهدا کنم و چشمم دیگر زیبایی های افسونگرانه زنان جوان و خوشگل و دختران لاغر اندام و قدبلند مانکنی با مانتوهای کوتاه و شلوار لی های تنگ.. را نبیند تا بیشتر از این شکنجه و نابود شوم ... فقط خدای متعال میداند مردم نمی دانند که به عضله قلبم چه فشاری وارد میشود مثلاً وقتی در حال گذر از خیابان ، خانمی با مانتوی کوتاه یا تنگ جلوی من راه میرود و من حتی یک نظر، نگاه چشمان معصومم گاهاً به ساق و ران ها و بیرون زدگی حجم گوشت آلود باسن و سرین غیر قابل وصف او می افتد با یک کمر لاغر و باریک(( معذرت می خواهم آن موقع در هر شرایطی که باشم هوای سرد یا گرم یا شکم گرسنه یا سیر .. فرقی ندارد کل سیستم من یکجا تحریک می شود ،،، در چندین مورد که حتی همکلاسی های دختر کلاسمان ، پشتشان به طرف من بود و راه میرفتند یا زمانی که پای تخته چیزی را توضیح می دادند، و پشت و باسنشان را کاملاً جلوی چشم های من نگه می داشتند یا در سایت اینترنت روی کامپیوتری دولا می شدند و من از پشت چشمم به آنها افتاده بود حالت انزال برق آسا و غلیظ و مستمری.. همانجا روی صندلی سایت یا نیمکت کلاس به من دست داد، بدون اینکه آن خانمها بویی ببرند یا اصلاً شک کنند)) روز هایی بود که حتی همین ترم قبل با شلوار خیس در سرویس می نشتم و به خوابگاه می رفتم.. خدا میداند یا وقتی روی زیبای یک هلو را از روبرو می بینم و چند لحظه بعد از جلو چشمانم ناپدید میشود و مرا به جهنمی از ناکامی و عذاب روحی و درد عصبی می فرستد .. الآن متآسفانه پرولاپس قلبی با درجه خطر متوسط هم گرفته ام که متخصصین قلب بیمارستان هزار تختخوابی و لقمان و ... منشأ آنرا بالاتفاق عصبی - جنسی تشخیص داده اند.. هیچ کسی به فکر من نیست نه دکتری ،، نه مشاور دانشگاه ،، نه پدر و مادرم.. تنهایم و دردکش و رنجور و تشنه و منزوی...... \"\"داستان نیست ..جریان زندگی ام است\"\" می توانید یک لطفی در حقم کنید ... اگر از دوستان و رفقایتان.. کلاً کسی را می شناسید که متمایل است صیغه شود به من معرفی کنید؟ حاضرم اگر گناه نبود و دست خودم بود زندگی ام را سر این مسئله بگذارم ایمیل من: lover_her_ass@yahoo.com

# : 4 Feb 2008 12:49

Quoting: inkare
بابا يه كم دقت بد چيزي نيست . اون ممه رو لولو برد

اون کون دیگه واسای ما کون نمیشه... فک کنم کونش شده متل.

Quoting: Assfucker
Assfucker

برو آقا... شنیدم خوهران زینب کونم میدن..برو از مسجد سر کوچت کمک بگیر.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 4 Feb 2008 12:57

باسمه تعالی
سلام مریم خانووم
من می خواهم شما را صیغه کنم و فقط و فقط از پشت(عقب= باسن) با شما سکس کنم
ایمیل من:lover_her_ass@yahoo.com

# : 4 Feb 2008 13:01

من می خواهم شما را صیغه کنم و فقط و فقط از پشت(عقب= باسن) با شما سکس کنم

کم کم داره روت وا میشه نه؟ تا حالا که داشتی روضه میخوندی.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 4 Feb 2008 13:01

نگاه چشمان معصومم گاهاً به ساق و ران ها و بیرون زدگی حجم گوشت آلود باسن و سرین غیر قابل وصف او می افتد

دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
# : 4 Feb 2008 13:07

Quoting: kamran747
kamran747

چیه تو هم داری حشری میشی؟؟؟

# : 4 Feb 2008 15:11

من انزال شدم بابا نگو Assfucker استعدادت تو هجو خوبه ها

# : 25 Feb 2008 15:25

من
خودمم کون میدم پسرم ولی کونم زیاد بذرگ نیست راهه حالو میخوای بدونیonly.negar

# : 25 Feb 2008 15:26

من خودمم کون میدم پسرم ولی کونم زیاد بذرگ نیست راهه حالو میخوای بدونیonly.negar
19 sale

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.