صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / باسن بزرگ و سكس مقعدي
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Nov 2005 04:25

negar

نگار جون
بزرگي كون تا يه حدي براي خانم ها نعمتي بزرگ به حساب مياد يكيش خود من ميميرم براي كونهاي بزرگ و تپل . اصلا وجه تمايز زن بامرد يكيش همين كون كه در زنها يه مقدار بزرگتر از مردهاست. منظورم بطور كلي ناحيه لگن هست اينو گفتم كه زياد بهش فكر نكني اما.......
بزرگي و چاقي كون (شرمنده باسن ) باهم فرق دارند البته به نظر من .
1 - بعضي كونها بعلت تجمع چربي در قسمت تحتاني بدن يا همون لگن يا اصطلاح قشنگترش كون ..
باعث ميشه كون شما بزرگتر نشون بده .
2 - اما بعضي كونها هستند كه استخوانبندي يا اسكلتشون پهن و عريض هست . 5/99 % اينجور كونهازيبا -خوش فرم و متناسب هستند .
حالا نگار جون بايد چربي اطراف كونت دو بررسي كني و ببيني چه مقداره تودست مياد و بخاطر بيار كه از كي سايز كونت اينطوري شده ودر ضمن سن - اينكه ازدواج كردي يانه - سكس از عقب داري يا داشتي يا نه - مادر خواهر خاله عمه عمو دايي و بچه هاشون مادر بزرگهاي تو هم داراي كونهاي بزرگ مثل خودت هستن يا نه - قد - وزن - واندازه دور باسنتو نگفتي . اينهايي رو كه ذكر كردم اعلام كن تا يه فكري برات بكنم.

قربانت رضا

# : 6 Nov 2005 04:36

در ضمن بچها مخصوصا آقايون مردها وقتي كسي كمك و راهنمايي ميخواد از انصاف و انسانيت و مردونگي بدوره كه دري وري تحويلش بدين اينم بگم كه شوخي و دري وري باهم فرق دارن.

مخلص همه شما ....... الاحقر رضا

# : 24 Nov 2005 15:13

اين چه حرف بي معني هستش ديگه!!!؟
همه چيزو متخصص(!)عزيز گفتند.من فقط بگم توي يك مقاله در مورد تناسب اندام خوندم كه دور باسن بايد 6 سانتيمتر از دور سينه بيشتر باشه از نظر زيبايي.يعني معيار بزرگي و كوچكي مطلق نيست بلكه تناسبشان بايد حفظ بشه.

# : 3 Dec 2005 01:44

soniya
سونيا جان متوجه كنايه شما شدم .
از ابراز لطفت ممنون .

# : 6 May 2006 10:14

مريم جون سلام
اينيكه ميگم خوب گوش كن و عمل كن , نتيجه ميده خوش رقم
شگر ميخواهي بدون اينكه گوشت بياري باسنت بزرگ بشه يه چيزي مثل زين اسب كه به فرم صندليه اونو ميشه پيدا كرد , تهيه كن و روزي 2-3 ساعت يا اگه تونستي بيشتر , روي اون زين بشين و اينم بگم هرچي پهنتر بهتر
اگر هم ميخواهي گوشتي و قلمبه بشه , به كمر دراز بكش پاهاترو كاملا از كمر بطور عمود نگه دار و پا دوچرخه بزن , مطمين باش سر 1 ماه 1 سايز شلوارات تنگ ميشن
در ضمن تجربه علمي و عملي دارم
موفق باشي

# : 12 May 2006 18:37

مريم جون منم ميتونم كمكت كنم
id yahoo: man_mimi_mikham_midi

# : 12 May 2006 19:49

man koon mikham

# : 3 Jun 2006 22:15

سلام
بالاخره معلوم نشد سكس مقعدي تو بزرگ شدن كون
تاثير داره يا نه هر دفعه يه چيزي ميگين؟

# : 4 Jun 2006 00:31

سكس مقعدي در گشاد شدن كون تاثير داره نه بزرگ شدن كون.
اون كه بهت گفته بود سكس بكن - در به در كون بوده - ديده تو هم از بيخ عربي - سرت كلاه گذاشته . البته بچه 2 ساله هم مي دونه اين مطلبو - تو چطور نمي دوني.
براي بزرگ شدن كون و نرم و روان شدن ماهيچه ها به من مراجعه كن. من از سكس اصلا خوشم نمي ياد ولي مي تونم كونتو روزي 10 ساعت بمالم و بوس كنم. هم جريان خون توش بيشتر مي شه و هم لخت و شل مي شه و بزرگ.

# : 8 Jun 2006 22:28

Quoting: maryam1498

من دختری هستم 20 ساله که از باسن و رانهای لاغر و کم پشتی برخوردارم. به سفارش چند نفر از دوستانم برای افزایش حجم باسنم امیزش مقعدی انجام دادم و اجازه دادم که تمامی مایع منی شریک جنسی ام به درون مقعدم انزال شود.
آیا امیزش مقعدی باعث بزرگ شدن باسن در دختران می شود؟ الطفا توضیح کامل بدین . من بعد از 20بار امیزش مقعدی متوجه شدم که حجم باسنم بزرگ تر شده دلیلش چیست. در تمامی این امیزشها مایع من به طور کامل درون مقعد انزال شده.الطفا اكه سايتي را سراغ دارين معرفي كنين. مرسي

سلام من حجت هستم...
ميشه با من تماس بگيري؟ من يك فيزيوتراپ هستم.
hojjatradmahdi@yahoo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.