| نویسنده |
پیام |
|
|
maryam1498 : salam maryam jan
khoobi?
man matalebe shoma ro khoondam
betore koli in aghide ke anjame sex baese asarate ajibi mesle bozorg shodane basan ya ... mishe aslan elmi nist va hamash az nazare elmi rad shode
dar natije sexe maghadi va rikhtane mani dar badanet hich rabti be bozorgi basanet nadare va komaki ham nemikone pas in rahe dorosti nist.
varzeshhaee hast k emitooni kami be bozorgi va khosh form shodan ebasan komak kone ama natijash 100% nist
bazam age soali dashti bepors
Dr.Vahid
vahid69yx@yahoo.com
|
|
|
salam maryam jan
khoobi?
man matalebe shoma ro khoondam
betore koli in aghide ke anjame sex baese asarate ajibi mesle bozorg shodane basan ya ... mishe aslan elmi nist va hamash az nazare elmi rad shode
dar natije sexe maghadi va rikhtane mani dar badanet hich rabti be bozorgi basanet nadare va komaki ham nemikone pas in rahe dorosti nist.
varzeshhaee hast k emitooni kami be bozorgi va khosh form shodan ebasan komak kone ama natijash 100% nist
bazam age soali dashti bepors
Dr.Vahid
vahid69yx@yahoo.com
|
|
|
بزرگ شدن باسن ربطی به سکس مقعدی نداره
در باسن چربی ذخیره شده و باعث بزرگ شدن آن می گردد
و اما درمان :
عزیز من ورزش ورزش ورزش ورزش
رژیم غذایی بگیر درست میشه
توصیه :
بهتر به جایه اینکه به سکس مقعدی بپردازید به انواع دیگر سکس فکر کنید چون جز ضرر برای طرفین چیزی ندارد .
مثال :
بیماری های مقاربتی از این طریق بیشتر سرایت می کند و باید برای پرداختن به این کار نکات بهداشتی زیادی رو رعایت کرد .
تازه من نمیدونم هیچگونه عصبی که باعث تحریک خانم ها بشه اونجا نیست چرا بعضی ها کلیک کردن به این نقطه ی بی حس و آلوده .
موفق باشید
سئوالی بود در خدمتم
chabok100salam@yahoo.com
|
|
|
|
|
# : 30 Oct 2005 05:09 | ویرایش بوسیله: inkare
<b>maryam1498</b>
<br>دوتا مطلب
<br>اول : به نظر من كه يه مرد هستم وبسياري از همجنسهاي من ( كه فكرميكنم اگر مردي وجود نداشت شما اصلا ياد كون مبارك شرمنده باسن مبارك نميافتاديد )باسن يك خانم بيش از اون كه بزرگ باشه بايد خوش فرم و متناسب با ساير اعضاي بدنش باشه .
<br>
<br>
<br>دوم : براي اينكه به كون ايده آل شرمنده باسن ايده آل ( ميدوني من خيلي به اين ناحيه كون و باسن حساسيت دارم ) برسي ضمن استفاده از راهنمايي هاي bahram و mehdi ميتوني دوتا روش علمي رو بكار ببري :
<br>
<br>1 ـــ ورزش ورزش ورزش ورزش ورزش خيلي موثره كه اينهمه تكرارش كردم . اما چه ورزشي ؟
<br> بدن سازي . مي توني از يه مربي بدن سازي كمك بگيري و ان تمريناتي به تو بده كه باعث بزرگتر شدن عضلات كونت بشه ( شرمنده من زبونم نمي چرخه بگم باسن )
<br>
<br>ناگفته نماند افزايش چربي بدن هم كه يكي از بچه ها گفت يه راهي براي خودش ولي در نظر داشته باش كه سلول چربي بعد از اينكه بوجود اومد ديگه از بين نميره وممكن دچار چاقي بشي
<br>در ضمن شكل دادن بافتهاي چربي اگر محال نباشه خيلي خيلي خيلي سخته
<br>
<br> برگرديم سر ورزش
<br>
<br> اگه با دست كونت رو لمس كني و يكم دقت كني ميبيني كه كون از تعداد ي عضله بزرگ تشكيل شده كه به راحتي ميشه با حركتها و ورزشهاي مخصوص , بهشون حجم داد ومهمتر از حجم , شكل و فرم داد . تازه كوني كه به اين روش بزرگ بشه :
<br>الف ) خوش فرم وخواستني ميشه
<br> ب ) بر اثر گذشت زمان و افزايش سن افت نميكنه كه هيچ قيمتش بالاتر هم ميره
<br> ج ) بخاطر قوي شدن عضلات كمر موقع پريود و خونريزي درد كمتر خواهيد داشت
<br>
<br>
<br> ديگه خسته شدم بقيه اش رو بعدا ازم بپرس . سه برابر اين كه گفتم مونده .
<br>
<br> يادت باشه هر سوالي رو از اهل فن بپرس تا يه جواب درست بگيري .
<br>اگه از افراد غير مطلع و بچه مچه ها كمك بخواهي با كمال ميل كمكت ميكنند اما تخمي وكيري
<br>و اون وقت كونت بيريخت و كيري از آب در مياد .
<br>
<br> راستي ببخش كه خيلي از كلمه كون استفاده كردم . هم خواستم شوخي كنم وهم اينكه دوستام به من ميگن متخصص كون.
<br>
<br>
<br>
<br> قربان تو رضا
|
|
|
ضمن تشكر از آقا رضا
ايمن بگم كه يادم رفت عرض كنم خدمتتون
آقا و خانم گرامي اصلا فرمول ساخت خانم همينه باريك شدن كمر و كمي بزرگ شدن باسن بعد از سن 20 سالگي جز زنانگي به حساب مياد .
زياد تو بهرش نرو ولي اگر ديدي كه بد ريخت شدي و زياد از حد بزرگ شده بازم مي گم دوايي كه ضرر هم نداره ( داروهاي لاغري و ..... غيرو غيره همش عوارض داره ) ورزش است ورزش ورزش ورزش .
حتما در موردش كمي بينديش
|
|
|
اقا اينهمه از چاق شدن كون گفتيذ يه چند تا هم براي خوش فرم شدن و يه كم لاغريش بگيد خواهشا واضح تر بگيد بچه ها ممنونم
قربونتون نگار جون
|
|
|
salam negar jan
inkar ham az tarighe varzesh va rejim ghabele anjame
Dr.Vahid
|
|
|
maryam1498
ببينم كونت درد نميگيره؟
چه مدلي ميديد؟
كرم هم استفاده ميكنيد؟
سوراختون تنگه؟
|
|
|
|
|
salam bahram mehdi inkare kamel tozodadan age mikhay hal bedi ba h_j1400@yahoo.com tam sbegir bala kon bala
|
|
|
chabok2000
دوست عزيز ( آقا يا حانم ) ممنون از ابراز لطف شما
|