صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / باسن بزرگ و سكس مقعدي
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Oct 2005 18:30

من دختری هستم 20 ساله که از باسن و رانهای لاغر و کم پشتی برخوردارم. به سفارش چند نفر از دوستانم برای افزایش حجم باسنم امیزش مقعدی انجام دادم و اجازه دادم که تمامی مایع منی شریک جنسی ام به درون مقعدم انزال شود.
آیا امیزش مقعدی باعث بزرگ شدن باسن در دختران می شود؟ الطفا توضیح کامل بدین . من بعد از 20بار امیزش مقعدی متوجه شدم که حجم باسنم بزرگ تر شده دلیلش چیست. در تمامی این امیزشها مایع من به طور کامل درون مقعد انزال شده.الطفا اكه سايتي را سراغ دارين معرفي كنين. مرسي

# : 25 Oct 2005 21:11

با من تماس بگير متشكرمxxxrhrh@yahoo.com

# : 25 Oct 2005 21:29

اگه ميخوهي باسنت بزرگ بشه با خيار سلا دي حال كن عزيز.........................................

# : 25 Oct 2005 23:43

ريختن مايع ربطي به بزرگ شدن باسن ندارد .بزرگ شدن باسن اولا استعداد ذاتي (ژنتيكي ) مي خواهذ و دوما فرد بايد كلا چاق شود تا چربي اضافي در باسنها ذخيره شود.

# : 26 Oct 2005 04:21

ba man tamas begir
positron.2050@gmail.com

# : 26 Oct 2005 05:20

ali_nariman_1982@yahoo.com
MAN MIKHAMET TAMAS BEGIRR

# : 26 Oct 2005 05:37

man babam pezeshke jenetike ba man tamas begir ta aderse matabo bedam beri pishesh ta rahnameit kone
albate vase shoma vizit nim bahae
shahrokh_abs@yahoo.com

# : 26 Oct 2005 06:11

متاسفانه شما راه درستی را انتخاب نکردید این راه به جای اینکه به بزرگتر شدن باسنتان کمک کنه بیشتر باعث بدفرمی مقعدتان میشه... و ترشحات جنسی مرد در مقعد هم فقط خطر بیماریهای مقاربتی رو افزایش میده... شما هم میتوانید جراحی پلاستیک کنید و هم میتوانید از روش ماساژ موضعی استفاده کنید

# : 26 Oct 2005 08:17

salam maryam jan id man hamishesabz_76@yahoo.de ast age mayeli bishtar ba man ashna shi baram pm bazar va addam kon dar zemn man 29 az alman hastam mitonam komaket konambye aziz

# : 26 Oct 2005 10:31

تنها راهی که میشه بهت پیشنهاد کرد همونیه که مهدی جان میگه فقط ماساژ موضعی
بعدشم اون دوستایی که بهت گفتن راهش آمیزش از راه مقعد احتمالاٌ پسر بودن
و میخواستن ازت سواستفاده کنن
فدای تو علیرضا از مشهد
alireza_abdollahpor@yahoo.com

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.