صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / كير 30 سانتي
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Oct 2005 22:43

كير من 30 سانتيمتر است و قطر آن 5 سانت براي بزرگ كردن قطر آن مرا راهنمايي كنيد.
جرا كه دوست دخترهايم كير بزرگتر دوست دارند و در سكس گروهي كير بزرگ لذت بيشتري دارد.
همچنين در فيلم ها ميتوان از آن استفاده كرد
متشكرمxxxrhrhyahoo.com

# : 19 Oct 2005 23:29

آقا بولوف نیا
بدم کیر بزرگ نشانه ی بیشتر لذت بردن نیت بلد بودن اصول سکسو لذت بخش می کنه نه کیر دراز
البته منکر اینکه کیر کلف باعث لذت بیشتر به خانم ها می شود را نمی شود ولی تا به حال از نظر علمی ثابت نشده که کیر داراز باعث لذت بشه
ما رو سیاه نکن
اگه تو مثلا به خیال خود کیر 30 سانتی داری ولی ما علمشو داریم بنده درسشو خوندم عزیز OK

# : 7 Nov 2005 02:57

درست ميگي
ولي آدم اگر هم كير بزرگ داشته باشد و هم بلد باشه چكار كند هنر است.
و بهقول شما علمشو داشته باشد و كير بزرگ داشته باشد هنر است.

# : 7 Nov 2005 08:06

اون یه چیزی ولی اینکه می گید 30 سانت یه مقاله تو قسمت سکسولوژی سایت هست ( مال خودمه ) اندام جنسی مرد ( قسمت اول و دوم ) اونو مطالعه کن .
یک رکرد بیشتر ثبت نشده .

# : 13 Nov 2005 03:03

Kheili az agayon az kire bozorg dam mizanand ,kesi nist ke akse kiresh ro bezare einja?

# : 13 Nov 2005 08:57

asal111 :
Kheili az agayon az kire bozorg dam mizanand ,kesi nist ke akse kiresh ro bezare einja

اينو راست ميگي
از هر 10 تا پسر ايراني 9 تاشون ادعا مي كنن كيرشون بالا 25 سانته!
ولي حالا بيا و ثابت كن!

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 13 Nov 2005 12:01 | ویرایش بوسیله: IrAn

دیدم ملت سر کیراشون دعواشون شده گفتم یه عکس از کیر رستم بذارم ببینید که کیر چند متری هم پیدا میشه

درضمن بهتره کمتر خالی ببندین اگه کیرتون 30 سانتی بود که الان اینجا نبودین از صبح تا شب ده نفرو میکردن

# : 18 Nov 2005 01:36

IrAn :
دیدم ملت سر کیراشون دعواشون شده گفتم یه عکس از کیر رستم بذارم ببینید که کیر چند متری هم پیدا میشه

آقا سلام
میشه بگی چطوری عکس گذاشتی تو پیامت؟ دمت گرم اگر حال کردی به من هم یاد بده

# : 14 Jan 2006 20:13 | ویرایش بوسیله: IrAn

اینقدر چشماتون شوره که عکسم بسته شد (شوخی)

شما برای گذاشتن عکس به این سایت برید http://tinypic.com/ و عکس خود را آپلود کنید و بعدش لینک فروم رو به شما میده

# : 14 Jan 2006 20:33

بابا كير ايرانيها متوسط بين 14 تا 16 هست . چرا بعضيها آرزوهاشونو به عنوان واقعيت اينجا مينويسند؟

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.