| نویسنده |
پیام |
|
|
كير من 30 سانتيمتر است و قطر آن 5 سانت براي بزرگ كردن قطر آن مرا راهنمايي كنيد.
جرا كه دوست دخترهايم كير بزرگتر دوست دارند و در سكس گروهي كير بزرگ لذت بيشتري دارد.
همچنين در فيلم ها ميتوان از آن استفاده كرد
متشكرمxxxrhrhyahoo.com
|
|
|
آقا بولوف نیا
بدم کیر بزرگ نشانه ی بیشتر لذت بردن نیت بلد بودن اصول سکسو لذت بخش می کنه نه کیر دراز
البته منکر اینکه کیر کلف باعث لذت بیشتر به خانم ها می شود را نمی شود ولی تا به حال از نظر علمی ثابت نشده که کیر داراز باعث لذت بشه
ما رو سیاه نکن
اگه تو مثلا به خیال خود کیر 30 سانتی داری ولی ما علمشو داریم بنده درسشو خوندم عزیز OK
|
|
|
درست ميگي
ولي آدم اگر هم كير بزرگ داشته باشد و هم بلد باشه چكار كند هنر است.
و بهقول شما علمشو داشته باشد و كير بزرگ داشته باشد هنر است.
|
|
|
|
|
اون یه چیزی ولی اینکه می گید 30 سانت یه مقاله تو قسمت سکسولوژی سایت هست ( مال خودمه ) اندام جنسی مرد ( قسمت اول و دوم ) اونو مطالعه کن .
یک رکرد بیشتر ثبت نشده .
|
|
|
Kheili az agayon az kire bozorg dam mizanand ,kesi nist ke akse kiresh ro bezare einja?
|
|
|
asal111 : Kheili az agayon az kire bozorg dam mizanand ,kesi nist ke akse kiresh ro bezare einja
اينو راست ميگي
از هر 10 تا پسر ايراني 9 تاشون ادعا مي كنن كيرشون بالا 25 سانته!
ولي حالا بيا و ثابت كن!
تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
|
|
|
# : 13 Nov 2005 12:01 | ویرایش بوسیله: IrAn
دیدم ملت سر کیراشون دعواشون شده گفتم یه عکس از کیر رستم بذارم ببینید که کیر چند متری هم پیدا میشه
درضمن بهتره کمتر خالی ببندین اگه کیرتون 30 سانتی بود که الان اینجا نبودین از صبح تا شب ده نفرو میکردن
|
|
|
IrAn : دیدم ملت سر کیراشون دعواشون شده گفتم یه عکس از کیر رستم بذارم ببینید که کیر چند متری هم پیدا میشه
آقا سلام
میشه بگی چطوری عکس گذاشتی تو پیامت؟ دمت گرم اگر حال کردی به من هم یاد بده
|
|
|
|
|
# : 14 Jan 2006 20:13 | ویرایش بوسیله: IrAn
اینقدر چشماتون شوره که عکسم بسته شد (شوخی)
شما برای گذاشتن عکس به این سایت برید http://tinypic.com/ و عکس خود را آپلود کنید و بعدش لینک فروم رو به شما میده
|
|
|
بابا كير ايرانيها متوسط بين 14 تا 16 هست . چرا بعضيها آرزوهاشونو به عنوان واقعيت اينجا مينويسند؟
|