| نویسنده |
پیام |
|
|
من پسر 25 ساله هستم
تا به حال اصلا سکس نداشتم
از دیدن دخترها به شدت حشری می شم و خیلی دوست دارم کس بکنم و با جنس مونث حال کنم از طرفی دوست دارم کون بدم و ساک بزنم یعنی همجنس گرایی رو هم دوست دارم
آیا به نظر شما من گی هستم؟
آیا این احساسات من طبیعیه یا مشکل ژنتیکی دارم؟
ضمنا اندام و جثم مردونه است
لطفا منو راهنمایی کنید
|
|
|
Quoting: hamed1359 طرفی دوست دارم کون بدم و ساک بزنم یعنی همجنس گرایی رو هم دوست دارم
اگر تا بحال در داخل شما چيزي دخول نشده باشه يا اگر داخل رفته باشه ولي دخول تا ختنه گاه باشه و اگر دخول كننده ختنه نكرده باشه( كه در اينجا قانون ساكته) شما هنوز گي نشدين ولي اگر دخول تا ته داخل شما رفته باشه شما به درجه رفيع گيي نائل شديد 
|
|
|
Quoting: hamed1359 لطفا منو راهنمایی کنید
عزیزم شما بای سکشوال هستی ولی به نظر من خودتو به یه روانپزشک خوب نشون بده
برای مرد بده اوب داشته باشه
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
|
|
# : 30 Jun 2006 02:31 | ویرایش بوسیله: lili naze
hamed1359
با توجه به محتواي تاپيك به بخش مشكلات جنسي انتقال داده شد
لي لي نازه
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
bivezan_mikham ممنون از پاسخت
ميشه در مورد بای سکشوال و اوب توضيح بدي
|
|
|
Quoting: hamed1359 ميشه در مورد بای سکشوال و اوب توضيح بدي
hetero = اشخاصی که فقط به جنس مخالف علاقه جنسی دارن!!
Besexual = اشخاصی که به جنس مخالف و هم جنس خود علاقه جنسی نشان میدان!!
gay = فقط مرد با مرد
lezbian = فقط زن با زن!
اینها مریضی خاصی نیست و فقط علاقه سکسی اشخاص میباشن!!
در ایران میگن باید بری روان پزشک اما در خارج از ایران درمانی برای این نوع علاقه ندارند!!!
|
|
|
با عرض معذرت مردی که دوست داره در رابطه همجنسبازی مردانه gay نقش مفعول رو داشته باش تو خارج بهشون میگن top
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
البته در ایران بیشتر پسرها Besexual هستن (حالا نه حتما مفعول باشن نه. شما برو مدارس و دبیرستان ها ما میبینید همشون با پسر هم حال میکنن و هم با دختر). من خودم اصلا از سکس با پسر خوشم نمیاد و متنفرم ولی افرادی که اینطوری هستند و بیمار نمیدونم چرا که اینم مثل غذا خوردن و لباس پوشیدن و... کاملا شخصی هستش و شاید من از یه غذا خوشم بیاد و شما از اون خوشت نیاد پس باید بگیم شما بیماری؟
|
|
|
|
|
من که فقط جغ زدنو دوست دارم چی؟ خارجیش چیه؟
|