صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / خداحافظي با ندا موچولو××××دوست كيوان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Jun 2006 13:34

سلام آقا کیوان . خوبی ؟ میدونم چی میکشی چون خودم هم یه روزی این ماجرا برام پیش اومد (البته بین ما سکس نبود) در کل میفهمم چی میکشی خودمم الان یاد همون موقعه افتادم (گریه شدید) ولی خوب تقدیر اینطوری رقم زده دیگه کاریش نمیشه کرد . واسه ندا خانوم آرزوی خوشبختی میکنم .

خوش باشی

# : 15 Jun 2006 16:12

كيوان ببين اين چطوره البته اصلي توي ايميل برات فرستادم

براي ديدن عكس در حالت اصلي روي عكس كليك كنيد

# : 15 Jun 2006 22:15

monster cock
كيوان جان منظورم از سكس و شب حجله نبود .
منظورم داستان خود عروسي بود

# : 15 Jun 2006 22:26

الان ساعت 8:20 دقیقه به وقت گرینویچ در اصفهان است نمی دونم الان کیوان و بچه ها کجاند و چه کار می کنند . و الان هم که توی عروسی نیستم که به ندا خانوم حضورا تبریک بگم. بی خیالش از همین جا تبریک خودمو می گم .
ندا خانوم ازدواج تان را بهتون تبریک میگم و براتون آرزوی کامیابی و سعادت جاودانه دارم . امیدوارم که همیشه شاد باشید و غم توی لحظات زندگی تون وارد نشه قربان شما (((همون که می دونید )))

# : 15 Jun 2006 22:28

Quoting: sex_with_eshgham
منظورم داستان خود عروسي بود

كاش من هم اونجا بودم

# : 16 Jun 2006 05:11

Quoting: monster cock

چشم دوست عزيز امروز دارم ميرم براش يه كادوي توپ از طرف همه بچه هاي فروم بگيرم اسم شما رو هم مينويسم روش مچكرم از آرزوهاي خوبي كه براش كردي
كيوان

مخلصتم آقا كيوان .البته يه آرزو هم واسه شوهرش ميكنم .خدا صبرش بده .اين دختر الپر رو بتونه تحمل كنه .

# : 16 Jun 2006 08:59

كيوان جان مي دونم الان اصلا تو حال و هواي خوبي نيستي ( هر چقدرم بتوني خودت و بزني به بي خيالي بازم سخته بودن تو اون مراسم ) كاش امشب و ميرفتي سراغ يكي تا تنها نباشي ( شايدم رفتي ) به هر حال مواظب خودت باش .

عباس نگران

# : 16 Jun 2006 19:24

Quoting: hotman7981
عباس نگران

نگران نباش عزيز حواسش خيلي بيشتر از اينا جمعه با خودش يك لشكر برده بوده ---كارش درسته ---

# : 17 Jun 2006 04:15

narsisa عزيز
من منظورم براي بعد از مراسم بود . شايدم منظورت اينه كه بعد از مراسم با يه لشگر بوده

عباس

# : 17 Jun 2006 09:35

Quoting: behamin
خدا صبرش بده .اين دختر الپر رو بتونه تحمل كنه

كلا زدي تو خال رفت پي كارش ؟ راستي تو از كجا ميدوني ؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.