صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / اگر آنجوري شده ام كه شروع كنم
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 31 May 2006 02:43

من 34 سال دارم و مجردم.دقيقا از 23 اسفند پارسال به خاطر علاقه ي فراوان تجربه احساس دروني و عاطفي كون دادن دخترها تا حالا و به تناوب به تحريك خودم مشغولم.همان شب كه خيلي شهوتي شده بودم با ور رفتن انگشت اشاره ام در سوراخم احساس كردم كه دلم ميخواهد در آن لحظه بدهم .انگشت كافي نبود ولي براي شروع خوب بود.رفتم آشپزخانه دنبال يك چيزي ميگشتم كه بتونم باهاش كار كنم.داخل يخچال چشمم به پلاستيك خيارهاي قلمي تميز و خوش تراش افتاد.بدنم داشت ميلرزيد.يكي از بهترينهايش را برداشتم و زير آب داغ بامايع ظرفشويي خوب شستمش.آمدم داخل اتاقم و لخت شدم و آن را آوردم سمت كونم.ولي داخل نميرفت.چند بار آرام امتحان كردم از اول.بعد متوسل به آب دهانم شدم و خيار را حسابي خيس و چسبي كردم.اينقدر فشار دادم تا ديدم آن دارد داخل ميشود.آن لرزش قبل جايش را به نفس نفس و هاه..هاه با دهان كاملا باز داده بود.خودم را جاي يك زن تصور كرده و لذتي كه تا حالا نفهميده بودم را تجربه ميكردم.موقعي كه خيار را يواش از كونم بيرون مياوردم حرارت خيلي زيادي در مسيري كه خيار طي كرده بود را احساس ميكردم و ديوونه ام ميكرد.تنگي كونم و باز شدن سختش را كاملا تجربه ميكردم.
بعد از كلي حال كردن جديد بعد از اينكه آبم آمد حالم از لحاظ روحي خيلي بد شد.اينقدر به درگاه خدا زار ميزدم كه اين من بودم اين كار را انجام دادم و فقط ميگفتم ببخش.ببخش.
اما اين عذاب وجدان هر قدر كه جلوي خودم را گرفتم به دو روز بيشتر نرسيد كه دوباره حريص تر از پيش هوس آن تجربه ي اول سراغم آمد.ايندفعه از داخل سوراخم انگار شهوتم ميخواست بيرون بزند.
از آنموقع تقريبا هر هفته دو بار اينكارها را كرده ام.با اين تفاوت كه ديگر آن خيارهاي قلمي اوايل حال نميده و فقط براي راه انداختن كونم و شارژ داخل و خارج براي ورود يك خيار سالادي كلفت و دراز وشق از آن قلميها استفاده ميكنم.
اولين بار و در تجربه ي چهارم كه از يك خيار خيلي بزرگ استفاده كردم و مثل فيلمها وسيله را روي زمين ميگرفتم و پاهايم را باز ميكردم وآهسته داخل كونم تا ته ميكردم در آن رسيدن به انتهاي مقعدم يك چيزي مثل پاره شدن پرده اي را كه با صداي كم مكش مانند همراه بود را حس ميكردم .
غير از اينكه سوراخ كونم گشاد شده است .احساس سفت شدگي و برآمدن عضلات باسنم از سومين يا چهارمين تجربه ام تاآخرين كارم در سه شب گذشته بيشتر شده.الان كه روي صندلي نشسته ام كاملا ايجاد شكاف وبه طرفين رفتن دو نيمه ي كونم را حس ميكنم.خيلي ببخشد موقع شستن و در دستشوئي كاملا اعضاي بيرون آمده و نرم ابتداي مقعدم را احساس ميكنم و هم خيلي رنج برده و هم موقع شهوت از دست زدن به آن لذت ميبرم!
دوستان خوبم از شما خواهش ميكنم كه بنويسيد آيا من با همين وسيله و بدون داشتن سكس و با اين علائم كوني شده ام ؟ اگر جنين است و كار از كار گذشته پس با آلت تناسلي واقعي حال كنم كه قطعا بهتر از خيارهاي كلفت است و حالا كه پاره ميشوم پس واقعي.
من علاوه بر مبل جديدم براي دادن ، به شدت ميلم براي كردن كون دخترها وپسرها بالاي بالاست.

# : 31 May 2006 02:51

تو كه تا اينجا اومدي.
كدو تنبل رو هم امتحان كن - منتها از ته نه از سر .

# : 31 May 2006 03:23

جدي باشيد دوستان خواهش ميكنم

# : 31 May 2006 10:33 | ویرایش بوسیله: sexetar

sexetar@yahoo.com
اين كه خيلي كار خوبي بوده كه انجام دادي. و اطمينان داشته باش كه كوني نشدي . خود ارضايي خيلي خوب . دوست داشتي ميل بزن .

# : 31 May 2006 11:12

كوني نشدي اما شايد مقدمه اي براي همون كوني شدن باشه.در باره احتمال و يا وجود تغيير ابعاد كونت كاش ميتونستم كمكت كنم.موضوع مهميه كه خودم درگير جوابشم.

# : 31 May 2006 15:32

من شرايط شما را تجربه كرده ام ىوست ىاري با هم حال كنيم تماس ىاشته باش با ايميلمdana_jani@yahoo.com جيطرت برم

# : 31 May 2006 22:47

assy جان . خيلي دوست دارم به عنوان كسي كه تجربه داري حتما خلاصه هم كه شده از خودت و بخصوص نگراني در باره بزرگ شدن يا نشدن كون بر اثر دخول بنويسي تا بعد بيشتر با هم آشنا شويم.

# : 2 Jun 2006 01:08

برايت ايميل فرستادمبا من ىر تماس باش مثل خوىت هستم با باهم باشيم ايميلت را طرفتم
dana_jani@yahoo.com

# : 2 Jun 2006 02:00

Quoting: alone
.ايندفعه از داخل سوراخم انگار شهوتم ميخواست بيرون بزند.

از اونجا معمولا" چيز ديگه اي برون ميريزه
ورود يك خيار سالادي كلفت

اون كون ديگه كون نميشه
داخل كونم تا ته ميكردم در آن رسيدن به انتهاي مقعدم يك چيزي مثل پاره شدن پرده اي را كه با صداي كم مكش مانند همراه بود را حس ميكردم

مگه كون پرده داره
اگر جنين است و كار از كار گذشته پس با آلت تناسلي واقعي حال كنم كه قطعا بهتر از خيارهاي كلفت است و حالا كه پاره ميشوم پس واقعي.

كار از كار گذشته حالتو بكونبه اين ميگن يه پسر خوب براي هر كاري از مركز استعلام ميگيره آقا راحت باش اگه گفتن چرا بگو نيما مجوز داده

# : 2 Jun 2006 03:33

Quoting: nima2005
به اين ميگن يه پسر خوب براي هر كاري از مركز استعلام ميگيره آقا راحت باش اگه گفتن چرا بگو نيما مجوز داده

اي مار مولك...بابا حرف اين رو گوش نكن اين نيما نيست ...اسمش شيواست مي خواد تو رو گول بزنه اينجا مجوز را بايد از حاج آقا بگيري
تازه خود شيوا هم از حاج آقا مجوز گرفته

حس امضا ندارم انگشت می کنم
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.