صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / ماجراي من و نگين
نویسنده پیام
# : 30 May 2006 16:23

آقا تازه از يه قسمت شهرمون به يه قسمت ديگه از شهرمون منتقل شديم . جايي بود كس بازار . تا دلت بخود كس بود . اما از اين بين يه دختري بود كه حسابي تو كفش بودم و ازش معلوم بود كه اون منم دوست داره . خلاصه دوسه روز تو خيابون بوديم تا تونستيم تورش كنيم . خلاصه بعد از مدتي كه ميومد خونمون گفتم بزار بكنمش. خوب بعد از چند روز كه اومد خونمو رفتم سريع نشستم فيلم سوپر گذاشتم . وقني كه اومد تو اتاقم بطوري كه تابلو باشه مانيتور رو خاموش كردم و حالا صداي آخ آخ زنه توي فيلم سوپر داره پخش ميشه . اونم خاموش كردم . بعد اومد گقت داشتي چي نگاه مي كردي . منم گفتم هيچي . گفت نه بايد بزاري منم نگاش كنم . بهش گفتم نه مناسب سنت نيست . . خلاصه انقدر اصرار كرد كه من هم گذاشتم آقا اومد نشست جفتم منم كيرم شده بود برج ايفل بعد دختره كه ديدش خوب تا حالا اينطور چيزي نديده بود فكر مي كرد يه چيزي قايم كردم بودم اونجا بعد گفت اون چيه . آقا اينو نگه من بميرم از خنده ... خوب امود گرفتش بعدش نيست صفت شده بود نفهميد كيره .. خلاصه منم گقتم چون تو دست زدي منم دست ميزنم آقا ماهم نامردي نكرديمو ئست ماليديم به كسش البته از رو مانتو . آقا خوشش اومدو اينا آقا كار بجاهاي بالاتر كشد مانتوشو در اوردم شروع كردم كسشو ليس زدم و همينطور بقيه ي جاهاي بدنشو بعد هم بري بر دوم نامردي نكردمو زدمش تا ته توش
الان هم كه الانه هر وقت مي خوام كافيه يه زنگ كوچولو بزنم تا ...

اين جريا ماله 2 ساله پيش بود اون موقع من 16 سالم بود و اونم 15 سالش . خيلي خوشگل هست دختره
قياش : موهاي فر شوست سفيد . چشماي درشت سياه . يه خا هم زير لبش هست . آقا قيافش با ابرو خاننئه ي ترك مو نمي زنه . خيلي هم خوش اندام هست

# : 30 May 2006 20:22

كس نگو بابا

# : 30 May 2006 20:51

بابات کس نگه

# : 29 Jul 2006 23:27

اين خاطره بود يا تعزيه

# : 25 Sep 2008 20:11

وب امود گرفتش بعدش نيست صفت شده بود نفهميد كيره ...

بابا واقعا کس گفتی آخه داستانی بذار که کسشر نباشه

shaahin
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.