صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / همجنس بازي (ترجيحا زن با زن) و ( تلويحا مرد با مرد )
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 22 Sep 2005 01:25

نظر من :داستان خیلی خوب شروع شد، ولی خیلی بد تموم شد

منتظر داستان بعدی هستیم

# : 22 Sep 2005 03:59

ميهمان جان ممنون و سپاسگذار

سعي ميكنم يه خاطره خوب با شروع خوب و پايان رويايي براتون از آرشيو ذهنم پيدا كنم - ولي قصد ندارم تو حقايق اتفاق افتاده دخل و تصرف كنم - ساسان

# : 22 Sep 2005 04:09

ياران و همراهان عزيز:
بيشتر مايل هستن داستان نويسي كنم (چه واقعيت و چه ذهنيت) يا خاطره نويسي كه سراسر اون چيزي باشه كه برام اتفاق افتاده؟

مطلب فوق واقعيته - اگه نوشتاري از اين دست رو نمي پسندين - به ذهني گرايي رو بيارم - تا سراسر داستان گل و بلبل بشه؟

عاجزانه ازتون ميخوام منو با نظراتتون ياري كنيد - ساسان

# : 22 Sep 2005 10:23

واقعیت خوب به نظرم بهتره، منظور من هم از اینکه بد تموم کردی این بود که خیلی زود قصه رو سر اوردی، برعکس 3 قسمت قبلش که خیلی کش میومد ماجرا

# : 23 Sep 2005 09:35

دانيال جان حق با شماست - يكي دو نفر گفتن زود تمومش كن - منم اطاعت امر كردم - ولي .........چشم

# : 23 Sep 2005 12:31

jaleb bod sasan ama kone maro pare kardi ta dastaneto kamel kardi 4 bar maro to kafe baghye majara gozashty baba dastano kamel benevis to kaf namonim loool

ama damet garm jaleb bod

# : 24 Sep 2005 06:38

K-K عزيز چشم - چشم -

# : 24 Sep 2005 13:53

sasan jane gol ye soal dashtam albate khososi ke bar nakhore behet bebinam to akhr ba zane khodet bad az in majara che kar kardi?...khilye khoshhal misham ke javab bedi golam

# : 24 Sep 2005 15:54

ببين عزيزم - از اونجايي كه اسلام دين رافت و بخششه - و من خودم رو يه مسلمون واقعي ميدونم - خوب با اين تنبيه از سر تقصيراتش گذشتم - و حتي مجابش كردم مخ تينا رو بزنه بياد با هم سكس سه نفره داشته باشيم - كه البته تينا خودش رو ان كرد و نيومد و تلاشهاي همسرم هم مفيد فايده واقع نشد - ولي به هر حال عرضم خدمت شما اينه كه خداوند با تمام حقي كه به گردن بنده هاش داره - از اشتباه و خطاي اونها ميگذره - حالا من بنده ناچيز كي هستم كه از اشتباه و گناه شريك زندگيم - كه با هم لحظات شيرين و بي بديلي رو گذرونديم نگذرم- به خاطر دستمال كه نبايد قيصريه رو به آتيش كشيد عزيزم - به هر حال گناه و تنبيه بايد با هم سنخيتي داشته باشن يا نه؟اشتباهي كرد و منم تنبيهش كردم - والسلام نامه تمام
جسارتا اگه شما جاي بنده بودين چي كار ميكردين؟

# : 24 Sep 2005 16:36

ببين عزيزم - سوالتون خيلي برام عجيبه!!
توجه داشته باش كه تو اسلام فقاهتي هم نهايت تعزير و تنبيه براي مساحقه(همجنسبازي زن با زن) اگر قاضي حد رو جاري كنه 74 ضربه شلاقه - كه معمولا هيچ قاضي انساني حد رو جاري نميكنه
در ضمن من با همسرم پدر كشتگي كه ندارم و در حال حاضر به خوبي با هم به سر ميبريم و يادآوري اين خاطره در من احساس گناه رو زنده ميكنه كه وحشيانه با همسرم كه شريك زندگيمه مواجه شدم - همين

اميدوارم كه قضيه براتون روشن شده باشه - در ضمن قضيه رو زياد جدي نگير!!!!!كه به قول حضرت مولانا :هركسي از ظن خود شد يار من / از درون من نجست اسرارمن

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.