| نویسنده |
پیام |
|
|
يه دوست دختر داشتم كه وقتي پاشو ميذاشت خونه ام مي گفت اينجا خوراك خشانته ...و منم زياد به حرفش توجه نمي كردم تا اينكه يه بار واقعا حس كردم دوست دارم يه سكس خشن رو تجربه كنم ... بهش گفتم ...از خوشحالي جيغ كشيد .. و گفت آي كيو بالاخره گرفتي چي ميگم ...
خوب يه روز كه ميدونستم همسايه پايين نيستش كه سرو صداي مارو بشنوه دعوتش كردم خونه ....
بهش گفتم حالا خونه خوراكه خشانته كسي نيست كه صداتو بشنوه ...
بي مقدمه تو بغل گرفتمش .. وحشيانه شروع كردم لب و گردنشو خوردن .... دوتا دستاشو با يه دست گرفته بودم و سينه هاشو از روي تاپ مي ماليدم ......يه دفعه هم دست بردم و تاپشو جر دادم ... paritoploi@yahoo.com
سوتينشو هم به همين ترتيب ... وحشيانه سينههاشو گاز ميگرفتم .... و مي خوردمشون .... شلوارشو در آوردم ....
تا بخواد بجنبه ..شرتي پاش نبود ... يه كمربند آماده كرده بودم .. شروع كردم به كتك زدنش .. توي اتاق و هال مي دويد و جيغ مي كشيد .. و من مي زدمش .. تمام بدنش سرخ شده بود ..
جيغ ميكشيد .. بسهههههههههه ... وو من هنوز ادامه دادم .... باسنشو كه حسابي سرخ كردم اشكش در اومده بود .... مي گفت بسههههههه غلط كردم ... داد زدم چيه فكر كردي سكس خشن همينجوريههههه..... ديگه ناي فرار كردن نداشت ... يه قوطي ودكا رو باز كردم روي سينه هاش پاشيدم ... و افتادم به جون سينههاش .. .و كم كم از حال ميرفت ... يه دفته بي خبر كيرمو گذاشتم در كسش و تا آخر فشار دادم تو .... جيغش گوشمامو كر كرد ... و من بي تفاوت به داد و بيداش جرش مي دادم .....كم كم داشت آروم ميشد .. كه يه دفعه چرخوندمش و كيرم رو در سوراخ كونش گذاشتم ... نه تورو خدا نهههههههه .....هنوز تموم نشده بود كه كيرم تا نصفه تو كونش جا گرفته بود ... موهاشو مي كشيدم ...........
..
..
يك ساعت بعد باز من و اون آروم تو بغل هم بوديم .... و لبامو بوسيد و گفت .. درد داشت ولي به لذتش مي ارزيد ..
|
|
|
Quoting: torshak_kir يه قوطي ودكا رو باز كردم روي سينه هاش پاشيدم ... و افتادم به جون سينههاش
اوني كه بايد رو سينه هاش ميريختي ودكا نبود جيگررر,,,ودكا خيلي تنده و نميشه بهش زبون زد,,,از اين به بعد يا شامپاين بريز يا مارتيني,,,خوشمزش ميكنه ولي ودكا هم تنده هم تلخ,,,,,
بابك جاني والكر
|
|
|
Quoting: sexetar sexetar@yahoo.com
آقا تو مريضي؟؟ لا هستي؟؟ چرا الكي ايميل ميزاري؟؟ كسي از شما چيزي خواسته؟؟ بخدا اگر ببينمت الكي ايميل نوشتي از انترت پرتت ميكنم بري پاي تلويون... فهميدي؟؟؟ شوخي هم نميگم...
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha بخدا اگر ببينمت الكي ايميل نوشتي از انترت پرتت ميكنم بري پاي تلويون
واااااا چه خشن!!!!!!!!!
داریوش تو که کشدیشششششش ولش کن بابا...............
اسلیم _ بابک ات ساین هات میل دات کام
بابک شرور
|
|
|
Quoting: torshak_kir خشانته
برم تو خشانتتت بابا تو كه يارو رو كشتي ؟
خواهرشو گاهيدي ميگي خشانت
آها فكر كردم منظورت خشونته . پس خشانت اينطوريه ها ؟
اهاي ندا بيا يك كم خشانت هم از سر كوچه بگير بيار ميخايم بكنيم
كيوان خاشن
|
|
|
torshak_kir
راستي ترشك جونم چرا ايقدر كوتاه كلي جا داشت كه خواننده هاتو سر حال بياري مثلا ضربه هارو كجا ميزدي چقدر لخت شده بود به جاهاي حساس هم زدي يا نه ؟
يه داستان خوندم ولي نميدونم مال كدوم دوستمون بود كه رفته بودن يه جاي پرت و دختره رو به صليب كشيده بود عجي داستان باحالي بود يادم نميره خيلي قشنگ نوشته بود
خوب نوشتي ها اما خيلي مختصر و مفيد
كيوان نكته بين
|
|
|
Quoting: monster cock اهاي ندا بيا يك كم خشانت هم از سر كوچه بگير بيار ميخايم بكنيم
كيوان خاشن
بابك ضد خاش
|
|
|
Quoting: babak_khoramdin بابك ضد خاش
خشانتو ياد گرفتي يا نه ؟
بدرد ميخوره ها
كيوان خاش خاش
|
|
|
|
|
شكنجه ميكردي يا سكس ؟
|
|
|
kasi beman komak mikone taze sabtenam kardam bala nistam ax bezaram???????????????
|