صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
ترجمه ی رمان " شفق "
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
نویسنده
پیام
parmida62
اعضا
#
: 8 Sep 2008 01:12
باید چیز جالبی باشه، منتظر ادامه اش هستم. موفق باشی
**خوب خوب نازنین من نام تو مرا همیشه مست میکند بهتر از شراب**
ANTIGONE
اعضا
#
: 8 Sep 2008 02:21
به خاطر تاپیک تبریک میگم
ولی فکر کنم اگه اسمش رو چیز دیگه ای میذاشتی بهتر بود
در دلم آرزوی آمدنت می میرد ... رفته ای اینک اما ...آیا باز میگردی؟ .... چه تمنای محالی دارم ... خنده ام می گیرد
Bella
اعضا
#
: 8 Sep 2008 18:30
مرسی آنتیگونه ی عزیزم.
Bella
اعضا
#
: 8 Sep 2008 18:32
مرسی آنتیگونه ی عزیزم. ولی این اسم اصلیشه خوب.
lili naze
مدیر
#
: 8 Sep 2008 21:45
هممممم
شاید واسه اشتباه نشدن ذهن بچه ها بهتر بود اسمش رو میذاشتیم
ترجمه رمان خارجی " شفق "
هرچند بچه ها به محض ورود خودشون اوضاع و احوال دستشون مياد
در هر صورت اين پيشنهاد بود
خواستي خبرش رو بهم بده خانومي تا ترتيبش رو بدم
موفق باشي
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
Gipsy Girl
اعضا
#
: 8 Sep 2008 22:07
Ciao Bella !
ketab ro khoondam
bavaram nemishe ke kasi tarjomash karde bashe ....
karetoon khieli alie
amma be nazare man arzeshe ino dare ke vase tarjomash yek weblog baz konid
ya tarjome ra dar ekhtiare saite haye motabari mese BBC ya Ketabkhane Farsi gharar bedin
ta baghie betoonan estefade konan
Hamchenin mitoonin dar ekhtiare nasherine kharej az keshvar gharar bedin
movafagh bashid
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
Bella
اعضا
#
: 8 Sep 2008 22:48
Quoting: Gipsy Girl
amma be nazare man arzeshe ino dare ke vase tarjomash yek weblog baz konid
ya tarjome ra dar ekhtiare saite haye motabari mese BBC ya Ketabkhane Farsi gharar bedin
ta baghie betoonan estefade konan
مرسی عزیزم. ولی من انتشاراتی رو خارج از کشور نمی شناسم. شما می شناسید؟
ANTIGONE
اعضا
#
: 9 Sep 2008 01:34
در دلم آرزوی آمدنت می میرد ... رفته ای اینک اما ...آیا باز میگردی؟ .... چه تمنای محالی دارم ... خنده ام می گیرد
mostafa_74
اعضا
#
: 9 Sep 2008 12:26
Quoting: Bella
من هم یک داستان دارم که ترجمه ای از رمانی 600 صفحه ای هستش که خودم ترجمه کردم. به نظرتون می تونم داستانم رو این جا بذارم؟ چون وزارت ارشاد بهش اجازه ی چاپ نداد.
اگر اینو برای بازار گرمی نگفتی و واقعا برای مجوز ارشاد اقدام کردی گذاشتن داستانت در اینجا مثل اینه که براشون دعوتنامه بفرستی که بیان دستگیرت کنن چون ارشاد مشخصاتت را داره و خیلی راحت میتونن پیدات کنن
اینکار بدترین انتخاب ممکنه. میتونی تا خرداد سال اینده صبر کنی تا دولت جدید روی کار بیاد شاید به کتابت مجوز دادن. اگر هم صبر نداری و می خوای زود مشهور بشی یه وبلاگ بزن و داستانتو بزار اونجا یا اینکه به e-book یا فرمت PDF تبدیلش کن بزار توی سایتهایی که کتابخانه دیجیتالی هستن. میتونی با صدای امریکا و بی بی سی و رادیو زمانه تماس بگیری بگی یه کتاب ممنوعه ترجمه کردی باهات مصاحبه میکنن اینجوری حداقل اگر گیر دادن بهت کسی هست ازت حمایت کنه. ولی اگر اینجا بنویسی قضیه کلا متفاوت میشه و هیچ کس هم از یه نویسنده سکسی حمایت نمیکنه
گذشته از جنبه امنیتی اینکار حروم کردن زحمتت هست. اینجا چار نفر میان تشویقت میکنن و کسی هم کاری نداره ممکنه چه بلایی سرت بیاد
Bella
اعضا
#
: 9 Sep 2008 12:51
Quoting: mostafa_74
برای مجوز ارشاد اقدام کردی گذاشتن داستانت در اینجا مثل اینه که براشون دعوتنامه بفرستی که بیان دستگیرت کنن
نه عزیزم من دقیقاً برای ارشاد نفرستادم. فقط به چندتا انتشاراتی بردم که همه گفتن ارشاد امکان چاپ نمی ده بخاطر موضوش. مرسی که نگران من هستی ولی فکر نکنم هیچ ناشری به این سایت سر بزنه. تازه اگرم سر بزنه بازم نمی تونه کاری بکنه. ا
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.