صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / دختر ، پسرای عزیز آیا تا حالا شده موقع سکس لو برید ؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Sep 2008 12:57

دوستان خوب
قرار بود از خاطرات لو رفتن بنویسیم نه همه دست به دست بدهیم و تا آخرش با خاطره یک نفر کل کل کنیم .
شاید هم این گیر دادن به Bache gorg باعث شده کسی جرات نوشتن پیدا نکنه

# : 7 Sep 2008 13:05

Shantel83 من که خاطره ام رو نوشتم پس به من خرده ای نیست
اما فکر می کنم برگشتن خانم این بچه گرگ جالب نباشه چون وقتی مرز حیا و شرم برداشته شد وقتی اعتماد کم رنگ شد ، زندگی غیر قابل تحمل خواهد شد .
دیگه تا آخر عمر انگ بی اعتمادی به پیشانی این گرگ وجود داره در صورتیکه همسرش برگرده و هرجایی یه نگاه چپ به کسی بکنه یا گفتگویی مشکوک بوجود بیاد ، همسرش به هیچ چیز جز بازگشت او به آنچه بخاطرش گرگ شد فکر نمی کنه و این ناخودآگاه در ضمیر انسان بخصوص زنان وجود داره .
بهتره به فکر زندگی تازه ای باشی ، البته نمی دانم به همسر قبلی ات فکر می کنی یا درصدد بازگشت هستی یا نه ؟
این پیشنهاد من بود البته بقول قدیمی ها " صلاح مملکت خویش خسروان دانند "

# : 8 Sep 2008 07:28

×××××××××××××

======================
ادیت شد

لیلی نازه

# : 8 Sep 2008 22:24

Quoting: hooshyar
بايد بگم كه مردها با زنها متفاوتند . نميدونم كتاب زنان ونوسي و مردان مريخي رو خوندين يا نه؟ طرز نگاه و احساس مردها با زنها متفاوته . زنها در اكثر مواع ( مينويسم اكثر مواقع چون در خصوصيات زنان هم استثنائات و ناهنجاري پيدا ميشه )‌فقط قلبشون جايگاه يك نفره اما مردها ممكنه در آن واحدبه بيش از يك نفر فكر كنند و دوستشون داشته باشند . كدوم مردي كه ادعا كنه وقتي كه با معشوقش بوده از نگاه كردن و ارتباط يا فكر در اختيار داشتن زن ديگري به غير از معشوقش لذت نبرده و اين آرزو رو نكرده ؟
اما چيزي كه مهمه اينه كه مرها براي زنشون (‌اگر دوستش داشته باشند و باهاشون همراه باشه )‌بيشتر از هر چيزي ارزش قائل ميشن ، همه اين چشم چروني ها و لودگي ها (‌و گاهي هرزگي ها)‌موقته اما مرد اگر زنش فهميده باشه هميشه به سمت اون بر ميگرده و البته با عشقي بيشتر .

چه حقیقت تلخی....

منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
# : 8 Sep 2008 22:27

Quoting: hooshyar
اين چشم چروني ها و لودگي ها (‌و گاهي هرزگي ها)‌موقته اما مرد اگر زنش فهميده باشه هميشه به سمت اون بر ميگرده

فهمیده یعنی ....خنگ؟من به شخصه تحمل نمیکنم....یا خودم و می کشم یا مرد رو یا اون زنو...چون به شدت حسود ..مغرور و انتقام جو هستم(ترکوندم خودمو)

منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
# : 9 Sep 2008 08:01

عجب شانسی آوردم همسر من مثل این خانم blackberry نیست وگرنه الان سالگردمم گرفته بودن !!!!!

# : 9 Sep 2008 13:07

×××××××××××××

==========================
ادیت شد

لیلی نازه

# : 9 Sep 2008 13:40

××××××××××××
=====================

خواهشا خودتون رو درگیر نکنید و فقط گزارش بدید

ممنون

لیلی نازه

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 9 Sep 2008 14:14

××××××××××××××
=====================

ادیت شد

لیلی نازه

# : 9 Sep 2008 14:34

مثل اینکه اینجا رو با قسمت کل کل اشتباه گرفتین
حالا خانم blackberry با bache-gorg کم بود نوبت رسید به این arabo-arabo

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.