صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / دختر ، پسرای عزیز آیا تا حالا شده موقع سکس لو برید ؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Sep 2008 09:56

bache_gorg
گرگ با هوش ...من در بند کلمات عربی و 2 تا نام حک شده روی کاغذ نیستم...چیزی که به سکس مشروعیت می بخشه عشقه....حرف من اینه وقتی عشقی به همسر نیست چرا ادامه باید داد...خیانت و دروغ رو دوس ندارم...حق با توست که داستانای اینجا اکثرا راجع به روابط نا مشروعه...اما ببین ...داستانای عاشقانه ....مدتها بالا می مونه و طرفدارای زیادی داره ...ذات آدما عشق رو دوس داره و از سکس با عشق لذت بیشتری می بره....امیدوارم جواب قانع کننده ای داده باشم....در هر حال زندگی هر کس به خودش مر بوطه و این هم نظر من بود.

منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
# : 4 Sep 2008 04:26

blackberry

فقط طوفانهاي سخت ناخداي قابل ميسازد پس ممنون لحظات سخت زندگيت باش.
# : 4 Sep 2008 15:05

blackberry عزیز :
سلام ، خیلی دوست دارم باهات صحبت کنم
1-گفتی "جیزی که به سکس مشروعیت می ده عشقه "
میشه آدم با همسر خودش سکس داشته باشه ولی خالی از عشق باشه ؟؟
اما می شه با یک نفر غیر (نامشروع) سکس داشته باشی ولی عشقی در میان نباشه
اگر منظور جمله اول شما را اشتباه متوجه شدم ، بیشتر مرا روشن کن
2-این که می گی اگه عشقی که به همسر نیست نباید ادامه داد
آیا شما فکر می کنید تمامی سکس های با غیر همسر ، عشق در کنارش وجود داره ، مثلا وقتی یک خانم خیابانی رو می بری خونه خالی ، چه عشقی بین طرفین هست ؟؟
البته در مواردی که رفاقتهای طولانی وجود داره و طرفین مدتها باهم ارتباط دارن خودبخود یک جور عشق میانشان بوجود خواهد آمد اما شما جمع بستید
می خوام بگم ، اکثر سکس ها باستثنای همسر ، عشقی همراه خود ندارن آیا شما فکر
می کنید دارن ؟
3- . . . . از سکس با عشق لذت بیشتری می بره
می شه در مورد این جمله بیشتر توضیح بدی ، من منظور شما را نمی فهمم
از شما خیلی ممنونم که به سئوالات من پاسخ می دهی و وقت می گذاری
در خاتمه یه صحبتی هم با این Hamed2661 دارم :
عزیزم ، اگه نمی تونی نظر بدی و بنویسی ، لطفا تیکه هم ننداز ، اگه حرف نزنی که
نمی گن ، گنگی

# : 4 Sep 2008 16:53 | ویرایش بوسیله: F_Super6

Quoting: bache_gorg
آیا این همه داستانی که توی این سایت می نویسند خیانت یا تجاوز نیست ، پس جرا به من میگی خیانت تو هیچ دین و مرامی قابل قبول نیست ؟؟

بچه گرگ عزیز (چه اسم با مزه ای) کی همچنی حرفی رو زده..تو برو داستان های کتایون، سحر، خاله صنم، آذرین بال (کیانا) و خیلی از داستان های دیگه که بچه های سایت عاشقشونن (اکثرا تو TOP 10 هستند ) بخون...همشون قصه عشق پاکه ، تو اونا ممکنه سکس هم باشه، ولی سکس با کسی که دوستش داری بزرگترین لذت دنیاست

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 4 Sep 2008 20:54

به نظر من آنچه شما بیان کردی ، سکس مشروع (زن و شوهر) می باشد این که خلاف نیست اما اگر منظورت غیر از این باشد ، یعنی نامشروع ، آنوقت شما اسم این رو چی می زاری ؟؟
آیا این همه داستانی که توی این سایت می نویسند خیانت یا تجاوز نیست ، پس جرا به من میگی خیانت تو هیچ دین و مرامی قابل قبول نیست ؟؟

سلام به همه دوستان گل .

دوست عزیز بچه گرگ ( سعی کن زودتر گرگ بالغی بشی ) من فقط یه سوال از شما دارم و اون اینه که این مشروعیتی که شما ازش دم میزنی رو چه کسی تعیین میکنه ؟

ممنون میشم اگر جوابم رو با منطق بدی و فکر من رو روشن کنی .

هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
# : 4 Sep 2008 20:57

از سکس با عشق لذت بیشتری می بره
در مورد من که اینطوره شما مردا رو نمی دونم
میشه آدم با همسر خودش سکس داشته باشه ولی خالی از عشق باشه

بله که میشه اگر عشق بود که خیانت رسوخ نمی کرد...آدم عاشق نمی تونه به کس دیگه ای فکر کنه چه برسه به سکس
شما فکر می کنید تمامی سکس های با غیر همسر ، عشق در کنارش وجود داره ، مثلا وقتی یک خانم خیابانی رو می بری خونه خالی ، چه عشقی بین طرفین هست ؟؟

معلومه که نیست

# : 4 Sep 2008 21:01

بچه گرگ امیدوارم واقعا پشیمون باشی و خدا تو رو ببخشه و همسرت پیشت برگرده...
می خوام بحث و همینجا تموم کنم تمام حرف من اینه ....فقط رابطه ای که توش عشق دو طرفه ست مشروعیت داره و لا غیر...والسلام

# : 5 Sep 2008 03:04

blackberry

جواب هات کوبنده بود

من یه زندگی دارم که شده تحمیل بهم *یه تیکه سنگ بوده شده تبدیل به دل
# : 5 Sep 2008 03:05

blackberry

جواب هات کوبنده بود

من یه زندگی دارم که شده تحمیل بهم *یه تیکه سنگ بوده شده تبدیل به دل
# : 5 Sep 2008 08:06

آهان ، پس معلوم شد ، blackberry ، چرا سربسته حرفاتو می زنی ، من قانع نمی شم خیلی برام جالبه ، یعنی بنظر شما اگر زن و شوهری بینشان عشق نبود مشروعیت ندارن ولی اگه مثل مثال خودم ، یک خانم خیابانی رو بلند کردی ، و یه مرتبه با یه نگاه ، یک دل که هیچ ، صد دل عاشقش شدی ، رابطه آنها اشکالی نداره؟؟؟ !!!
ضمنا شما که از عربی زیاد خوشت نمی یاد ، لطف کن اینجوری تمامش نکن (. . . ولا غیر و . . . )

اما دوست خوبم kami danger :
اول اینکه شما هنوز نمی دونی چرا من بچه گرگ شدم !! بد نیست خاطره من را که اسم تاپیکش چرا بچه گرگ شدم ، هست را بخوانی ، اما اینکه چرا بالغ نمی شم :
دوست من ، با این مقدمه سر صحبت رو باز می کنم و سعی می کنم بحث رو به سئوال دوم شما برسانم ، انسانی که به ناموس دیگری تجاوز کنه ، فرقی با گرگ نمی کنه از همین رو من این نام رو برای خودم گذاشتم ، اما اینکه بالغ بشم یا نه بستگی به خودم داره ، منظورم از گرگ رو که گفتم ، اما اینکه چرا بچه گرگ ، به این خاطره که من تازه وارد این مسائل شدم ، حالا
می شه ادامه داد و گرگ بالغ شد ، یا اینکه برگشت و آدم شد .
حقیقتش من خرمقدس و اهل دین و کتاب نیستم ، خیلی هم راحت زندگی می کنم و فکر آزادی دارم ، ولی مطالعه من در این خصوص ربطی به اعتقاد نداره یه وقت فکر نکنید مشروع یا نامشروع کردم از اون آدمای . . . . . هستم .
اما من دم از مشروعیت نزدم ، چون نه وضع کننده آن هستم نه فسخ کننده فکر می کنم این رو شریعت ما می گه ، هر کاری کنیم بالاخره مسلمانیم و کتاب و شرع ما یه چیزهایی برای ما مشخص کرده خیلی هم ساده هست :
رابطه مرد و زنی که به هم حلال نباشند ، نامشروع حساب می شه و . . . . حالا می خواد بینشان عشق وافر باشه حتی می توانند هرکاری دلشان می خواهد بکنند اما این رو فرهنگ ما نمی پذیره ، فرهنگ ما ، که من خودم از این فرهنگ خوشم نمی یاد . من فقط منظورم همین بود . وگرنه می تونیم خیلی شروط برای خودمان و خیلی قوانین در روابطمان داشته باشیم که خودمان وضع می کنیم نه قانون و نه شرع . اتفاقا بسیاری از آنها چون ساخته افکار خودمان هستند ، خوشایندند . اما در حدی که مثل من بچه گرگ نشید .
عزیزم ، من همه راه ها رو رفتم ، خیلی کارها کردم نمی خوم منم بزنم و ذکر کنم که چنین و چنان . . . . اما حالا دارم آدم می شم و این آن نیست که فکر کنید دارم مذهبی می شم دارم یاد می گیرم چگونه به یک عشق فکر کنم ، و تا اون موقع همچنان مجردم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.