| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان من تمامی سرگذشتم که می خوام بگم واقعی و حقیقته من الان که در خدمت شما هستم 32 سال سنم هستش این خاطره بر میگرده به 13 سال پیش من رکورد شکنه ازدواجم در 17 سالکی عقد 18 سالگی عروسی و19 سالگی بچه دار شدم من از نظر قیافه از صورت زیبایی بهره میبرم به طوری که خانومم 5 سال از من بزرگتره و قیافه جذاب من باعث شد با من ازدواج کنه من دارای 3 تا خواهر زن هستم که تا زمان من 1 نفر ازدواج کرده بود خواهر زن بزرگم که اسمش مژگان هستش اون زمان 28 سال سن داشت و کوچیکه رو|ژن 16 سالش بود و اونی که ازدواج کرده یک بار بیشتر ندیدم چون ایران نیستش.این خاطره درست بعد بچه دار شدن من اتفاق افتاد در زمانی که خانومم رو از بیمارستان اوردیم منزل طبق معمول که مادر دخترا با سرشون میمونناز اقبال بلند من که مثل دیوار چین میمونه مادر زن این جانب در مسافرت به سر میبردن و این امر خطییر به گردن مژگان جون افتاد در شب اول که خانومم اوردیم مژگان شروع به شوخی کردن کرد که جه قدر عجولی سرشو نخ میبستی ازاین حرفا من خیلی باهاشون راحتم در این اثنا یه همسر دارم به کل تو باغ نیست شب که شد چون زایمانش سزارین بود درد داشت زود خوابید همین طوری که میخوابه دنیا رو اب ببره اونو خواب میببره چه برسه به اون شب اون شب به خاطره این که پسر دار شده بودم خیلی شاد بودم رفتم سر یخچال یه بطری ویسکی راکی اوردم نشستم با مژگان 3 تا پیک که زدیم دیدم مژگان رو هواست
|
|
|
فانتزیه حال کردن با خواهرزن خیلی حال میده. ولی زنها خیلی حسودن. مخصوصاَ پای خواهرشون که وسط بیاد! اگه میخوای کاری بکنی یا کاری کردی، باید پیه خیلی چیزا از جمله طلاق و طلاق کشی رو به جونت بخری. سفارش من اینه: خیلی مواطب باش. یا نکن یا اگه کردی سعی کن زود تمومش کنی. بابا این همه کس تو خیابونا ریخته از بی کیری دارن عربده میکشن. چرا برگشتی داری تو خونه رو نیگا میکنی. به قول اون خانمه تو دیوان ایرج تو هم مرامت این شده: چو عنقا را بلند است آشیانه-قناعت کن به تخم مرغ خانه؟
آخرین خاطره ای که با یکی از خواهرزنام داشتم رو توی تاپیک داش فرشاد3 تعریف کردم. (تاپیک لخت گشتن در خانه) ---فرشادجون ببخشید. این داش بهت خیلی میاد!---
به نظر من اگه باهاشون راحت باشی ولی سکس نکنی موقعیتت در وضعیت امن تریه. چون همین زنهایی که میگی تو باغ نیستن و بیغ تشریف دارن! اگه پاش بیفته از بقیۀ زنها حرومزاده تر از آب در میان و زندگیت رو سیاه میکنن. طبق معمول: از ما گفتن و از شما نشنیدن. پس برو حالتو بکن تا بعد. نوش جونت. گوشت بشه بچسبه به کونت!
Arash
|
|
|
سلام بچه ها بنظرم خواهر زن مثل نون زير كباب ميمونه من دارم رو مخه يكيشون كه هيكل بيستي داره كار ميكنم.دعا كنيد جور شه خاطراتمو ميگم.
|
|
|
|
|
معذرت که دیر اومدم بعد از اینکه دیدم مژگان تو هوا سیر میکنه بهش گفت تو بورو بخواب اونم رو کاناپه ولو شد راستش اصلا تو نخش نبودم ولی وقتی چشم به دامنش که وقتی برگشته بود رفته بود بالا دیدم پشت پا شو تتو کرده خیلی حال کردم تو این فکر بودم که ماهواره رو روشن کردم اون موقع کانال play boy باز بود داشتم نگاه میکردم کلی هم شهوتی شده بودم که یهو دیدم مژگان بلند شد منم که هل نتوستم به موقع کانال رو عوض کنم
|
|
|
کثافت دوست داری داداش زنتم بیاد خواهر تو را بکنه؟
|
|
|
# : 25 Aug 2008 11:21 | ویرایش بوسیله: hamed2661
Quoting: rimashadow معذرت که دیر اومدم
مگه حالا زود اومدی؟
فقط طوفانهاي سخت ناخداي قابل ميسازد پس ممنون لحظات سخت زندگيت باش.
|
|
|
بهم گفت کثافت داری چی میبینی منم که گاف داده بودم به خنده گفتم راز بقا گفت اره جون خودت گفت الان میام سر وقتت منم که ترسیده بودم به روژینا به که سریع خودم و زدم به خواب اونم رفته بود دستشوئی اومدش گفت راما( راستی اسمه بنده حقیر راما هستش )منم که خودمو زده بودم به خواب هر چی اون صدا میکرد از دیوار صدا در میومد از من نه اونم دید که اینجوریه یه لگد محکم زد گفت کثافت ریموت ماهواره کو منم که مثلا خوابم با اشاره کفتم اونجاست اونم رفت ماهواره رو روشن کرد نشست پای تلویزیون من درست پشتم به تلویزیون بود یه 10 دقیقه که گذشت مطمئا که شده بود من خوابم از صدای کانال عوض کردن فهمیدم داره دنبال کانال میگرده سرمو جوری برگردوندم که با یه چشم بتونم ببینم چی میبینه دیدم داره شبکه تبلیغی لز میبینه یخورده که گذشت دیدم داره با خودش ور میره تو همین اثنا گفتم چه کار میکنی دیدم هل شد گفت مرض ترسیدم همش برگشت جا خوردم گفتم چی برگشت با پرووی گفت شهوتم یکه خوردم مژگان از این حرفا نگو انقدر تو شهوت بوده نفهمید چی میگه بر گشت گفت تو یکیو داری میتونی باهاش سکس کنی من باید با خودم سکس کنم منم گفت نه بابا راه افتادی منم ویزا ندارم 6 ماهه پشت درب مثل علی کنکوری موندم یهو خندش گرفت گفت میخوابی منم کارم و کننم گفتم پس من چه کار کنم گفت تو هم کاره خودت و انجام بده گفتم باشه فقط نگاه نکنی گفت خیلی پوروی تو نگاه نکن چون یکبار دیدی گفتم همشو ندیدم خندش گرفت کفت بیا ببین پورو اومدم برم طرفش گفت کجا کفتم خودت گفتی بیا ببین رو راست حاضر بودم هر کاری میگه بکنم فقط یه لحظه بزاره ببینم بعد گفت راما اذیت نکن بزار حالم و کننم منم دیگه گیر ندادم داشتم با کیرم ور میرفتم دیدم خیلی حشری شده بهم گفت میزاری کیرت و ببینم گفتم تو هم میزاری منم ببینم گفت اول من میخواستم بگم من که فکر کردم نکنه پشیمون بشه گفتم باشه ولی بعدش تو وقتی کیرم و در اوردم گفت وای چه کیر سفیدی داری منم گفتم مگه تو رنگای دیگشم دیدی هیچی نگفت گفتم حالا تو اونم دامنشو زد بالا شرتشو در اورده بود وای چی دیدم یه کوس سفید و صورتی که فقط اندازه یک خط از موهاشو گذاشته بود گفتم میزاری بلیسمش اونم هیچی نگفت منم از خدا خواسته سرمو بردم تو بهشت برینش وای چه بووی میدا بعدا بهم گفت که هر وقت از دستشویی میاد اسپری میزنه وای داشتم دیونه میشدم با حرص و ولع شروع به لیسیدن کردم بهم گفت اروم بخورش دردم میاد منم که 6ماه از خوردن کوس محروم بودم با چنان ولعی میخوردم که بیا ببین به صورت 69 شدیم اون شروع کرد به خوردن وای جوری میخورد که انگار 20 سال کارش ساک زدن بوده دیگه داشت ارضا میشدم که یهو از اطاق دیدم صدای رژینا میاد که میگه مژگان خوابیدی منو تنها گذاشتی بچه داره گریه میکنه گفتم ببین تو کل عمرش یبار از خواب بیدار شد اینم باید الان باشه من سریع پریدم درو کاناپه و ملافحه رو کشدم روم مژگانم دامنو داد پایین رفت تو اتاق انقدر طول کشیده بود بیاد که من راستی خوابم برده بود
|
|
|
داري گزارش لحظه به لحظه ميدي هي ميري و مياي؟
فقط طوفانهاي سخت ناخداي قابل ميسازد پس ممنون لحظات سخت زندگيت باش.
|
|
|
|
|
دمت گرم داداش كوس خواهرزن حلاله بكن نوش جونت اگه ميتوني اون 16 ساله رو بكن ببين چه مزه ميده من تجربه گاييدن خواهرزنو دارم بكن ببين چيه؟سعيكن از كونم بكنيش من خواهر زنمو 18 سالش بود تو حموم گير انداختم البته خودشم ميخاريد چنان گاييدمش كه تا 2 روز نميتونست راه بره از درد ولي الان لذتش بعد 7 سال باهامه
|
|
|
دمت گرم داداش كوس خواهرزن حلاله بكن نوش جونت اگه ميتوني اون 16 ساله رو بكن ببين چه مزه ميده من تجربه گاييدن خواهرزنو دارم بكن ببين چيه؟سعيكن از كونم بكنيش من خواهر زنمو 18 سالش بود تو حموم گير انداختم البته خودشم ميخاريد چنان گاييدمش كه تا 2 روز نميتونست راه بره از درد ولي الان لذتش بعد 7 سال باهامه
|