| نویسنده |
پیام |
|
|
joker_2006

rah_gozar
Quoting: rah_gozar کی میره این همه راهو برو مو بکار تا اسمت توی حج در بیاد ضد ِ حال بخوری 
ojeparvaz تو را هم که میدانیم دردت چیست 
sexnasa2008
Quoting: sexnasa2008 خوب بود ....حداقل عنوان داستانت منو به فکر برد
مرسی
hamekare
Quoting: hamekare رامین جان صحنه را دیدم !!!!!! یاد ِ علی گدا بخیر 
Quoting: hamekare رامین جان داستان رو خوندم بلد نیستم نقد کنم و صبر میکنم تموم شد بعد میکنم نقد داستانتو حالا بلد نیستی یا اینکه ... 
amir_yazd

n1m4
Quoting: n1m4 داداشی خوندم عالی بود خالی بند رو .. ....د 
Quoting: n1m4 رد پای قلمت خیلی قشنگ تو داستان می رقصه مگه دیسکو اینجا 
Quoting: n1m4 امیدوارم قسمت آخر هم مثله قبلیا قلمت بتازونه قسمتی است کاملا مجزا و متفاوت 
تو آسفالت واینستا که علف سبز نمیشه 
چاکریم.............................................................
میدونم، دوریم سخته، اما باید تحمل کنید
|
|
|
# : 23 Aug 2008 09:07 | ویرایش بوسیله: rasa_khole
بلاتکلیف، داستان شخصی بلاتکلیف است که نمیداند باید چه کند، با خدایش حرف میزند، و شاید هم...
دیر اومدید دیگه نمیدونید که چی قراره بر سر ادامه بیاد  خوش باشید 
چاکریم........................................................
|
|
|
Quoting: rasa_khole قسمت سوم...................................................................قسمت ِ آخر.

تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
|
|
|
|
|
Quoting: rasa_khole برو مو بکار تا اسمت توی حج در بیاد ضد ِ حال بخوری نه بابا ما با موهای فشن می ریم حج
Quoting: rasa_khole قسمت سوم................................................................... حاچی عالی بود دمت داغ 

می خوام تو اتاقم تنها باشم برو بیرون درم ببند ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: rasa_khole بمانم و بسوزم و یا بروم و باز هم بسوزم؟ نمیدانم، شاید نافم را با آتش زدند که همیشه در حال سوختن هستم، نمیدانم، نمیدانم نمیدونم ...فقط این جمله خیلی خوب بود 
*شجاعت واقعي زماني است كه شخصي بتواند از اعماق مشكلات به زندگي لبخند بزند.*
|
|
|
rasa_khole
Quoting: rasa_khole قسمت سوم................................................................... قسمت ِ آخر. رامین جان عالی بود 
آن کس که با داشته هاي خوب خود خوشحال نيست با برآورده شدن آرزوهايش نيز خوشحال نخواهد بود ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
rasa_khole
رامین خان سلام ، من داستان قبلیتون رو خوندم ، فکر کنم تاپیک دومتون بود . من تازه اینجا عضو شدم ، خوشحال می شم نظرتون رو درباره ی داستانم بدونم ( بیست و یک ) ، امیدوارم بتونیم دوستای خوبی واسه هم بشیم امیر
من که تسبیح نبودم .........تو مرا چرخاندی !
|
|
|
سلام
rasa_khole

Quoting: rasa_khole ojeparvaz تو را هم که میدانیم دردت چیست درد بی دردی علاجش آتش است
Quoting: rasa_khole قسمت سوم................................................................... قسمت ِ آخر. -------------------------------------------------------------------------------------- میخونمش حتما مطمئن باش 
سپاس
سلام
ای آفتاب آهسته نه پا در حریم یار من****ترسم صدای پای تو خوابست و بیدارش کند ♥خدايا سپاس...♥
|
|
|
|
|
السلامممم دادا رامین گل 
Quoting: rasa_khole بلاتکلیف، داستان شخصی بلاتکلیف است که نمیداند باید چه کند، با خدایش حرف میزند، و شاید هم خیلی قشنگ تونستی تمام این حالات رو نشون بدی  امان از این بلاتکلیفی  ممنون دادا
It doesn't matter
|
|
|
Amir_blank7

Quoting: rah_gozar حاچی عالی بود دمت داغ
مرسی
Quoting: shaili نمیدونم ...فقط این جمله خیلی خوب بود

Quoting: makhmalee رامین جان عالی بود
مرسی
amir_21 زیاد این ور و اون ور نمیرم تازگی ها ولی حسش اومد چشم 
ojeparvaz
Quoting: ojeparvaz درد بی دردی علاجش آتش است ژس به خود زنیت ادامه بده 
Quoting: ojeparvaz میخونمش حتما مطمئن باش لازم نکرده دستت درد نکنه
youngblood
Quoting: youngblood خیلی قشنگ تونستی تمام این حالات رو نشون بدی

چاکریم..........................................................................
|