| نویسنده |
پیام |
|
|
حوری بهشتی
با عرض خسته نباشید به تمام اون کسانی که هرروز کس های حوری و بهشتی را میکنن واقعا تو این دنیا هیچی بهتر و قشنگ تر و زیبا تر از کس نیست حتی اگر تمام پول دنیا را داشته باشی و لی کس نداشته باشی هیچی نیستی داستان من از اون جا شروع میشه من تو شهرکرج هستم تو استان تهران من تو شهر خودمان هر هفته می رم کوه چند هفته ای یک کس ناب و طلا هم داره مییاد کوه و من تو نخش بودم اون روز از شانس من که داشتم میرفتم اونا قبل من حرکت کرده بودن البته بگم این کس من خیلی خوشکله و چند ماهی است همسرش به رحمت الهی رفته بریم سر داستان اونا قبل من رفته بودن من هم که حرکت کردم پایین کوه هیچ موقع من قمقمه خودم را پر اب نمیکنم ولی اون روز نمی دونم چی شد قمقمه ام را پر اب کردم و حرکت کردم یه 45 دقیقه که حرکت کردم به کوه== دیدم تو یه پیچ مانده به قله کوه چند زن خسته نشسته بودن و داشتن استراحت میکردن که من فدای کس خودم برم یکی از اون زنا همون بود که من تو نخش بودم انگار اون خسته بود و اب بدنش کم شده بود اخر اون اندام اصلا نیاز نداشت بیاد کوه چه جور بگم یه اندام انگار نقاشی کرده باشن یعنی هیچ عیبی تو چشم و بدن و پستان و کس وکون خوش تراشش نیست جلو رفتم یه سلام دادم و داشتم رد میشد البته تو نخشم زیر چشمی بودم از خدا خسته دیدم یکی از اون زنا صدام زد اقا ببخشید سرم را که بر گردوندم خود حوری بود گفت اقا ببخشید اب همراتون هست منم از خدا خواسته از خودم تشکر کردم که اب همرام بود رفتم جلو قمقمه را دادم بهش حالا بگید چی دیدم وقتی رفتم جلو حس کردم روی قله کوه اورستم دیدم خانمی دکمه مانتو تنگش را باز کرده و زیر مانتوش هیچی نپوشیده و خط سینه هاش از داخل سوتین قرمز اش معلومه اون لحظه هیچ موقع یادم نمی ره انگار بهشت را دیدم قمقمه را دادم بهش رفتم تو نخ سینه های بلوریش خود شم متوجه شد بعد کردنش بهم گفت برای همین گفت اقا میشه این قمقمه پیشم بمونه بالای کوه رسیدم بهت پس میدم منم گفتم قابل نداره ولی موقع رفتن گفتم شاید همدیگرو بالا ندیدیم مال خودتان یادگاری گفت نه شماره تلفن تان را بدید زنگ می زنم منم از خدا خواسته شماره را دادم و تا رسیدم بالای کوه زود خودمو گم کردم که اونا رسیدن قمقمه را بهم ندن و اومدم پایین منتظر شدم تا بهم زنگ بزنه یه روز که داشتم فیلم سوپر نگاه میکردم یهو تلفنم زنگ زد تلفن را برداشتم خود حوری بود اول نشناختم معرفی کرد و تشکر گفت اون روز برای اب تشکر میکنم منم گفتم قابل نداره اون قمقمه یادگاری برای خودتان رفتید کوه به یاد من که سر حرفم باهاش باز شد که صدای فیلم را شنید گفت چیه فیلم داری نگاه میکنی منم گفتم اره گفتم فیلم و حشتناکه اونم گفت اره از نوع سوپرش دیگه ندونستم چیزی بگم گفتم شما هم دوست داری گفت خیلی اگر داری چند تا برام بیار منم دارم بهت میدم که ادرس ازش گرفتم قرار شد فردا برای نهار برم خونش از خدا خواسته تا فردا تو کونم عروسی بود و براش 10 فیلم سوپر جور کردم و خودم تا صبح تمام تکنیک های کردن را مرور کردم فردا سر قرار رفتم در را که زدم خودش در را باز کردم رفتم بالا و ای مثل این بود دارم میرم بهشت یه حوری جلوم بود یه تاپ مشکی که بند سوتین نارنجی اش مشخص بود و یه شلوارک تنگ که داشت میترکید تو اون کون خوش فرمش که شورتش از زیر مشخص بود حتی رنگش و ارایش کامل خدایش 10 صفحه در موردش بنویسم کمه رفتم جلو با هاش دست دادم و روبوسی الانم طعمه اون گونه خوش بوش زیر زبانمه تعارف کرد رفتم نشستم روی کاناپه فیلم ها را دادم بهش واون فیلم های خودشو اورد داد با قمقمه و قتی رفت تو اشپز خانه قمقمه را نگاه کردم دیدم همه قمقمه جای لبش بود منم از خوشحالی گفتم امروز کس کردنم حتمی است موقع نهار بود دیدم صدام میکنه میگه نهار رفتم تواشپزخانه روی میز نشستم همش تو کف اون کونش بودم که نهار را کشید کم خوردم که خوب بتونم بکنمش بعد من نزاشتم خودم ظرف ها را شستم بعد رفتیم تو پذیرایی گفت یه فیلم برات از وحشتناک های خودت میزارم ولی هرچی شد ما هم میکنیم منم از خدا خواسته گفتم باشه گفت اخر شاید تو فیلم یه زن مردی را بکشه منم با خنده گفتم قبوله من به دست تو بمیرم خیلی خوبه البته فیلم را که گذاشت سوپر بود اول صحنه ها را دیدم اول گفتم کاش قبول نمی کردم اما بعدا که اجرا کردم یه چیزی بود چون تو فیلم مرده شاش زنه را می خورد و..... بعد که فیلم تمام شد گفت بریم تو اجرا شرطم قبول کردی منم گفتم باشه رفتیم تو اتاق خوابش البته شوهرش میگفت تو تصادف فوت شده و موقع زنده بودنش فقط سکس اش 2 دقیقه بوده و هیچ گونه از این کارای که اون تو سکس داشته اجرا نمیکرده بعد از سکس من گفت که من این چند ساله تو حسرت این سکس بودم اقا شروع کردیم رفتیم روی تخت و خواب 2 نفره من شروع کردم بغلش کردن و به سبک فیلم تکنیک های خودم شروع به خوردن لب های طلایش کردم بعد گوش و تاپ اش را در اوردم خدایش حیف نبوده این همسر خراش این حوری هر شب جلوش بوده بعضی ها دارن نمی دونن ازش چه جوری استفاده کنن و بعضی که ندارن تو حسرتش هستن منم شلوارک تنگ و سوتین و شورتش را در اوردم و خودم هم کامل لخت شدم کیرم داشت میترکید وترس از اینه اون خجالت از کیرم بکشه نداشتم چون هم فیلم زیاد دیده بود و هم کیر شوهرش و هم یه کیر مصنوعی خریده بود بعد شوهرش با اون خودشو ارضا میکرد شروع کردم به خوردن اون سینه های طلای فکر کنم 20د دقیقه اون سینه هاشو خوردم امدم پایین شکم و ناف اش را خوردم به اون کس طلایش که یه تار مو نداشت فکر کنم به خاطر من زده بود واون سوراخ و چوچوله اش را هم 20 دقیقه خوردم بعد رفتم رو ی سوراخ کونش که بخورم خودش گفت حالت 69 بگیریم اونم کیرم را بخوره من خوابیده اومد روم کونش جلوی دهنم بود و اون روم نشست و داشت کیرم را میخورد همین جور که داشتم سوراخ کونش را میخورم مثل فیلم گفت گوز دارم منم گفتم ول کن خدایش جوری بود کونش تا اون روز کونی به این شکل ندیدم گوزش که داد کامل سوراخ کونش توی دهنم بود کل بادش را خوردم واقعا اگر تجربه نکردی به تمام کسانی که سکس دارن در اینده تجربه کنن ببینن اگر بد گفتم فوشم بدین البته کون طرف باید ناب باشه تا 40 دقیقه اون سوراخ کونش را خوردم و مکیدم و زبانم را تو سوراخش می کردم به اضافه 2 انگشتی که در میاوردم انگشتم را می خوردم تو اون 40 دقیقه 5 تا گوز دیگه تو دهنم خالی کرد بعد شروع کردم به کردنش وقتی کیرم را کردم تو اون کس بلوریش شروع کرد به اه و ناله کردن ولی چه نازی میکرد و اقعا در ناز کردن و ساک زدن استاد شده بود کس اش با اینکه هر روز با کیر مصنو عی اش خودشو کرده بود خیلی تنگ بود حدود 5 دقیقه داشتم تلمبه میزنم به حالت سجده که گفتم بخوابه و پاهاشو باز کرد و کیرم را تا اخر سریع کردم تو کس اش و سرم را کردم تو اون سینه ای بلوریش تا تونستم تلمبه زدم کیرم هم دلش نمی امد ابش بیاد و این کس را به راحتی از دست بده چند با ر تو این کردن ها به خودش لرزید و ارضا شد و لی هر دفعه حشری تر میشد و اه و ناله اش که می گفت منو بکن جرم بده پارم کن مال خودته کسم تمام اش مال خودته بیشتر شد اما من تو نخ کس اش بودم گفتم حالا نوبته کونته گفت نه منم گفت قرار بود مثل فیلم را اجر کنیم و گرنه من چرا گوزت را خوردم البته من اگر 100 گوز دیگه هم میداد میخوردم چون اخر ای کار 3 تای دیگه داد خوردم اونم قبول کرد کمی ژل زدم به سوراخ کونش کمی چرب شد شرو ع کردم کیرم را یواش یواش کردم تو سوراخ اکبندش اول کمی درداش امد که انقدر تنگ بود من همان جا ابم امد و تمام ش را ریختم توی کونش اونم داد زد سوختم ابم خیلی داغ بود بعد بلند شد یه لیوان زیر سوراخ کونش گرفت اب داشت از کونش بیرون میامد تو لیوان می رفت بعد اینکه کامل ابم تمامش از کونش بیرون امد تو لیوان رفت اونو قورت داد بعد 2 یا 3 دقیقه بود دوباره کیرم بلند شد که مجال ندادم کردم تو کونش ایندفعه کونش نم اب من را داشت راحت تا اخر کردم توش اینقدر تند تند داشتم تلمه میزدم که نزدیک بود پارش کنم چون کمی گریه کرد که براش بمیرم بعدم که تمام شدم دهنم را کردم توی سوراخ کونش که گفتم 3 تا گوز دیگرشو بخورم متوجه شدم کمی خون از کونش امده البته بهش نگفتم و 3 تا گوز دیگشم خوردم بعد اب دفعه دوم را بعد کمی دیگر کس اش را کردم کیرم را انداختم لای سینه هاش و کمی سینه هاش را هم کردم ریختم کامل تو دهنش اونم ابمو کامل قورت داد حال نوبت قسمت و حشت ناک اخر فیلم بود ریختن شاش زنه تو دهن مرده البته اون شاش تو فیلم 3 چهار قطره بود منم گفتم بی خیال از گوزم میترسیدم خوب بود اینم امتحان کنم تازه اون فیلم بود شاید اصلا نخورده یا چیزه دیگه بوده از کس زنه پایین امد شاید ابش بوده خلاصه منم خوابیدم اونم به حالت دستشویی رفتن اومد کسش را جلوی دهنم گرفت منم گفتم شاید شوخی بکنه یا خودشو ارضا کنه اب کس اش را مثل دفعه اول بریزه تو دهنم که ابش کمی شور بود اونم می گفت اب تو هم کمی شور بود خلاصه گفت دهنتو باز کن منم باز کردم شروع کردن به شاشیدن یه لحظه بهم شوک وارد شد تو دهنم شاشش خیلی گرم بود اقا یه قطره هیچ من گفتم مثل فیلم کم بریز گفت باشه ولی گفت تکان نخوری چون تختم کثیف میشه تازه شستم و بریزه یا تف کنی ازت دلگیر میشم و بهت کس نمی دم دیگه من گفتم باشه خلاصه فکر کنم یه لیوان کامل شاشش را خالی کرد تو دهنم منم مجبوربرای اینکه دلش ازم نگیره کامل خوردم شاشم تا امروز کسی نخورده من خوردم طعمش کمی مثل ابلیمو و تو مایه شور بود خلاصه ما خوردیم حتی نذاشتم یه قطراش بریزه روی تخت کامل خوردم بعد این که تمام شد گفت کسم را لیز بزن منم کامل لیز زدم و براش تمیز کردم تو این موقع بود که کیرم برای 3 امین بار بلند شد منم بلند شدم گفتم به روی سینه بخواب البت گفتم چرا شاشد این قدر زیاد بود گفت از صبح به خاطر تو می دونم قبول میکنی نرفتم دستشویی منم مثل اون شاش زیاد داشتم خوابید به روی سینه هاش روی تخت منم روش خوابیدم و پتو را انداختم روی خودمان و کیرم را تا ته کردم تو کونش و تا تونستم تلمبه زدم اب بار سوم را خالی کردم کمی هم شاش داشتم اونم خالی کردم تو کونش که دادش بلند شد میگفت سوختم چرا ابت ایندفعه اینقدر زیاده بعدم لیوان را گرفتم دم سوراخ کونش اب همراه شاش امد بیرون متوجه نشد شاش همراشه اب و شاش را کامل خورد این به اون در منم جبران کردم البته بعدا بهش گفتم خودشم میگفت این دفعه اخر طعمه ابت خیلی بهتره هنوز که هنوزه که با هم سکس داریم اون اب من را تو کونش با شاشم قاطی میکنه بعد میخوره منم گوز و شاشش را میخورم خدایش به شما هم نصیحت اگر حوری را میکنید حیفه بخورید ما هر وقت سکس داشته باشیم چندروز قبل خبر میدیم اون روز شاش هایمان را نگه میداریم الانم کیر مصنوعی را ازش گرفتم که هر وقت احساس کردن کرد به خودم زنگ بزنه برم بکنم اش تا حالا100 مورد خوستگارداشته اما به خاطر سکس با من شوهر نکرده چون میگه فقط تو میتونی منو ارضا کنی نه کس دیگه چون میگه فقط تو تکی امیدوارم شما هم چنین حوری به چشمتات بخوره و براتان چراغ سبز نشان بده من اگر موقیتم خوب بشه با هاش ازدواج میکنم ------
|
|
|
ok
|
|
|

دريای غم مرغابی نداره
|
|
|
|
|
اه مرده شور 2 تایتون را ببرن که اینقدر کثیفین دو تا خوک افتادن به جون هم
|
|
|
ah ah
shayan
|
|
|
بعد بگین چرا اینقدر فرهنگ ما ال و بل هست... وقتی یه نفر به یه دختری که یه بار بیشتر ندیده با کثیفترین لفظ ممکن خطابش میکنه...دیگه چه انتظاری دارین... 
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|