صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
سکس با دختر عمو
نویسنده
پیام
alirezahashary19
اعضا
#
: 7 Aug 2008 21:36 | ویرایش بوسیله: alirezahashary19
سلام من علی هستم 20 سالمه از شیراز هستم میخوام داستان سکس خودم با دختر عمومو واستون بنویسمpesarak.tanha19@yahoo.comمن دانشجو شیراز هستم ویه ئختر عمو دارم قدش حدود150و وزنش هم به 50میرسه سینهاش حدود 70 سایزشه وکونم که نگو هلو گرد گرد که هر ادمیو حشری میکنه من قبل از دانشگاه چند مرتبه تا نزدیک سکس برده بودمش ولی در حد مالیدن و لب بود من ترم اولو اومدم شیراز تا عید نرفتم عیدم که رفتم طبق معمول فقط یه کم مالیدمشو لب 10 دفه جق زدم ولی از شانس کیریم خونه شون خلوت نمی شد مام بعد 24 روز جق زدن گم شذیم ���ومدیم شیراز تا شد تابستون دوباره رفتیم خونه شب رسیدیم تا صبح شذ به ما دیدیم دختر عمو اومد خونه ما یه بلوز شلوار صورتی پوشیده بود شلوار تنگ کپلاش داشتن شلوارو پاره میکردن همین که دیدمش کیرم پا شد که اون متوجه شد منم جوری گذاشتم که خوب ببینه اونم هی نگاه میکرد تا یهو یه چشک زدم که خندید منم گفتم علی کونده شدی دیگه(اسم اونم لیلا بود)خلاصه لیلا با خواهرم رفتن خونه عمو مام رفایم دسش��یی یه حالی به خودمون دادیم خلاصه ما حسابی تو کف بودیم این خواهر مام اونو یه لحظه تنها نمیذاشت یه روز شنیدم مامانش و باباش و داداشش قراره برن مشهد من دیگه تو کونم عروسی بود روز بعد اومد سر دیوار(من و لیلا همیشه کنار دیوار میرفتیم و واس هم عاشقانه که چه عرض کنم کسخلانه حرف میزدیم) منم بش گفتم فیلم میخوای گفت تا چی باشه گفتم عاشقانه است و لی یه کم صحنه هم داره گفت باشه فیلمو بش دادم یه فیلم نیمه سکسی . بعد فهمیدم نقشم گرفته رفتم یه حمام زدمک یه دستی به سرو رو کیرم کشیدم گفتم جون الان میری تو کونش خلاصه حمام کردم رفتم کناردیواردیدم به دختر عمو جون یه تاپ ناز پوشیده با شلوار تنگ شهوت از چشاش میبارید رفتم دستشو گرفتم بوسیدم بعد محکم بغلش کردم و لبمو اروم گذاشتم رو لباش گفتش که خوب بیا این طرف دیوار مام رفتیم دیدم یه پتو پهن کر��ه ن��ستیم رو پتتو من جوری روبه روش نشستم و بغلش کردم که زانو راستم وسط پاهاش دقیقا رو نازش بود همین که پام رفت وسط پاش یه اه کرد که من از فرط شهوت محکم بغلش کردم و اروم لبمو گذاشتم رو لبش وشروع کردم به خوردن واییی تا حالا هیچ وقت لبش به ابن خوشمزگی نبود نوک زبونمو اروم رو لباش می کشیدم بعد لبامو محکم فشار میدادم رو لباش واروم گاز میگرفتم اونم چون می دونست من خوشم می یاد اب دهانشو می داد تو دهانم منم میخوردم( بگذریم که چه مزه ای میداد ) بعد اروم اومدم پایین شروع کردم به خوردن چونش وخوردمو رسیدم به گردنش اروم زیر گلوشو لیس میزدم و می مکیدم به سمت پشت گرد��ش زبو��مو حرکت دادم و هم زمان با دستام نوک سینه هاشو فشار میدادم و اروم لاله گوش و گردنشو می خوردم و نفس گرممو می دادم به گردنش و نزدیک گوشش که دیدم یه اه کشید منم فهمیدم خوشش میاد یه کم بیشتر ادامه دادم و این دفعه گفت لباسمو بیرئن بیار خیلی گرممه منم سریع تاپشو و شلوارشو با ناز کشیدم پایین و اونم شلوار منو ذر اورد وای چی میدیدم یه سوتین و شرت ناز صورتی خوش رنگ پوشیده بود که خیلی ماه شده بود منم سوتینشو در اوردم و نوک با دست چپم سوتینشو در اوردم و با دست چپم یکی از سینه هاشو گرفتم و کنارش دراز کشیدم و با دست راستم اروم بدنشو نوازش میکردم و با زبونم اروم نوک سینه ��و زبون میزدم که اه اهش بلند تر شده بود منم که عاشق خوردن سینه بودم تا جای که امکان داشت سینه هاشو میکردم تو دهنم و میمکیدم این کارو برا اون سینشم انجام دادم و بعد اروم اروم زبونمو به سمت شکمش حرکت دادم ورسیدم به نافش تو داستانا سایت فایر کس (که بدبختانه فیلتر شد)خونده بودم که خانوما وقتی نافشونو زبون بزنی حساسن منم زبونمو کردم تو نافش و با نوک زبونم اطراف نافشو زبون میزدم اونم حسابس اه اه میکرد که دیدم کیرم داره میترکه گفتم شرتمو در نمیاری گفت اره تو هم مال منو در بیار شرتشو بیرون اوردم گفتم ساک میزنی گفت اره به شرطی که تو هم واس من بزنی من ��فتم
من ع��شقشم به حالت 69 روش خوابیدم طوری که سرم لا پاش بود اروم کیرمو گذاشتم جلو دهانش دیدم یه کو کیرمو تو دستش گرفت و ناز کرد بعد اروم شروع کرد به لیسیدن و خوردن منم از خدا خواستم و شروع کردم به نوازش کردنو تفتیش تو کسش و اروم اروم زبونمو گذاشتم روش اول اطرافشو لیس زدم و خوردم وبعد اروم اروم رفتم سراغ عشقم زبونمو لوله کرده بودم و وسطش میکشیدم و روی چوچولش اولش مزه عرق می داد ولی کم کم طعم واقعیشو حس میکردم داشتم اونم کیرمو همزمان میمکید و لبهاشو اطرافش غنچه کرده بودو کیرمو از داخل به لپاش میمالید وای نمیدونید چه حالی میداد و چه حالی داشتم زبونمو ��ی کردم تو کسش و ابیو که ازش می اومدو می خوردم زبونمو رو چوچولش محکم میکشیدم که دیدم صداش بلندتر شد و با یک جیغ ارضا شد و همه ابشو رو صورتم خالی کرد وای داغ داغ بود داشتم می سوختم صورتمو تمیز کردم یه بوسه ازش گرفتم گفتم حال داد گفت اره گفتم من چی؟گفت لاپایی بزن منم خوابوندمش و کیرمو وسط کسش می کشیدم و به چوچولش میمالیدم اینقدر ادامه دادم که دیدم اهش دوباره در اومد منم یه کم دیگه ادا��ه دادم و بعدد گفتم می خوام از کون بکنمب که گفت نمی شه گفتم دیدی چه حالی بت دادم قول میدم اروم بکنم گفت باشه منم یه بوس محکم ازش گرفتم بعد رفتم کرمو برداشتم اومدم دستمو چرب ��ردم و شروع کردم به بازی با کسش و همزمان کسشم میمالیدم اول یه انگشتمو اروم کردم تو و شروع به باز کردن کونش کردم و بعد دو انگشت که دردش گرفت منم دستمو بیشتر چرب کردم و یه کم دیگه بازش کردم بعد کیرمو کرم مالی کردم و یه کم رو کسش مالیدم تا خیس بشه بعد سرشو اروم کردم تو که خودشو جمع کرد(کیر من حدود 21 س م هستش و حدود 4 س م هم قطر داره) خواست در بره که محکم چسبیدمشو گفتم یه دقه اروم باش خوب میشه این دفعه سرشو برگردوندم و لبمو رو لباش گذاشتم و به طور ناگهنی کردم توش بیچاره اومد داد بزنه نتو نست داشت می مرد من بیحرکت موندم چند دقیقه بعد خیلی اروم شروع کردم یه تلمب�� زدن که اون هن��ز اخ اخ میکرد چند دقیقه تلمبه زدم دیدم اونم اه اهش ذر اومد و کم داره حال می کنه منم که دیدم اینجوریه سرعتمو بیشتر کردم دیگه واقعا خسته شده بودم و بدنم درد گرفته بود که لیلا ارضا شد و به دنبال اون منم ارضا شدم و همونجا خالیش کردم لیلا یه جوری سوراخ کونش منقبض و منبسط می شد که یه کیرم فشار می اومد که خیلی حال میداد همونجا روش دراز کشیدم بعد 15 min بلند شدیم و لباسمونو پوشیذیم و یه لب از لیلا گرفتمو رفتم خونه دیدم خواهرم بدجور نگاه می کنه منم که دیگه حال نداشتم رفتم حمام که بعدش اتفاقایی افتاد که اگر این داستانم خوب باشه اونم می نویسم (نظر بدید ببینم چطور بود....)(pesarak.tanha19@yahoo.com)
من ندونستم داستانمو کجا بذارم اینجا گذاشتم از نظراتتون ممنونم
dustaan nazar bedan bebinam hichi baram hast ta sexam ba khaharamam benevisam ya na
ali
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.