صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / اعلاميه كيوان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Jul 2006 16:38

آقا داريوش كي كلات رو برداشته؟؟؟؟؟؟

# : 16 Jul 2006 23:40

Quoting: nima joon

دست خوش بابا

# : 17 Jul 2006 09:45

ميفهمم چي ميگي نارسيسا

# : 17 Jul 2006 13:11

Quoting: monster cock

ميفهمم چي ميگي نارسيسا

عزيزم قربونت بشم من

# : 17 Jul 2006 19:06

بابا من از آقا داريوش پرسيدم شوما ها چرا قربون هم ميريد؟؟؟

# : 18 Jul 2006 03:59

کیوان جان میشه رابطه این انجمن خیریه را با سکس بیشتر بگی من موندم سکس تو انجمن خیرات میکنید؟ یا به ادمای سکسی خیرات میکنید ؟یا اینکه باید اول سکس کنی تا خیرات بشی؟بابا ما که گیج زدیم بیشتر سکس خیرات کن !!چی گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

# : 18 Jul 2006 11:45

Quoting: cosstala
کیوان جان میشه رابطه این انجمن خیریه را با سکس بیشتر بگی من موندم سکس تو انجمن خیرات میکنید؟ یا به ادمای سکسی خیرات میکنید ؟یا اینکه باید اول سکس کنی تا خیرات بشی؟بابا ما که گیج زدیم بیشتر سکس خیرات کن !!چی گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

نگاه يك بار هم كه يك آدم حسابي درست اينجا حرف زد داريد چه كار مي كنيد.

# : 18 Jul 2006 13:01

خوب طلا جان شما اگه خیلی دوست داری کمک کنی میتونی هم از خودت مایه بذاری و هم از جیبت.

این جوری دو بار ثواب میبری و خیر این دنیا و اون دنیا رو نصیب خودت میخونی

# : 20 Jul 2006 02:47

tak khalمن ثوابارو گذاشتم واسه دوستان اخه جهنمو خریدم که خیل همتون راحت بشه حالا بفرمایین ثواب جمع کنین!!بدو پسر عقب نمونی این نارسیسا همه ی بهشت رو خرید

# : 20 Jul 2006 03:33

Quoting: nima joon

کلام آقا بهزاد لطف کرد برام ور داشت.. کلهم داغ شده بید.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.