صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / اعلاميه كيوان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Apr 2006 03:08

آقا مثله اینکه اشکال برطرف شده نه؟؟؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 25 Apr 2006 06:51

Quoting: dariushagha
آقا مثله اینکه اشکال برطرف

كدوم اشكال عزيز م
آقا شما چرا از خاطراتت نمي نويسي

كيوان ناكار

# : 25 Apr 2006 06:53

بابا عجب استقبالي شد از اعلاميه ما
كفم بريد

# : 25 Apr 2006 08:33

shoma inja mikhayn ahval porsi konin ya javabe elamye bedin?????

# : 26 Apr 2006 00:26

Quoting: m3hrz4d
shoma inja mikhayn ahval porsi konin ya javabe elamye bedin?????

متوجه منظورتون نشدم ؟

كيوان متعجب

# : 26 Apr 2006 01:40

Quoting: m3hrz4d
shoma inja mikhayn ahval porsi konin

آره!! چیه؟ دعوا داری؟؟ کیوان من 1 ساعت دیگه یاهو را روشن میکنم الاتن همه دارند بروند بخوابن.. گرفتی؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 27 Apr 2006 03:07

Quoting: dariushagha
کیوان من 1 ساعت دیگه یاهو را روشن میکنم الاتن همه دارند بروند بخوابن.. گرفتی؟

اوكي عزيز

من بايد يه ريست كنم تا ياهو مسنجر بياد بالا

# : 27 Apr 2006 05:14

monster cock
سلام بر همشهري گلم آقا كيوان .دوست عزيز خيلي خوشحالم كه علاوه بر نوشته هاي جالبت به فكر فقير بيچاره ها هم هستي .اما از چه طريق ميشه به شما كمك كرد ؟شماره حسابي چيزي ....

# : 27 Apr 2006 06:01

behamin

اگه خواستيد اطلاعات بيشتر داشته باشيد
با ايميل من rogspear@gmail.com
تماس داشته باشيد
ميدوني من اعتقادات آنچناني ندارم و از اين ادمهائي نيستم كه جانماز آب بكشم يا اون دنيا رو درست كنم چون اون دنيا اصلا به اين صورت نيست و .....
ولش كن من فقط و فقط دلم ميسوزه يه بچه اي رو ببينم كه نميتونه يه چيزي رو كه دوست داره بخره يا گشنه باشه حاضرم بميرم و آزار بچه ها رو نبينم يا برام سخته ببينم يه زن بعد از 60 سال عمر حالا با سرطان سينه بايد بره خونه يه كس كش ديوث كار كنه كه بتونه فقط و فقط نون خالي داشته باشه دلم ميسوزه خيلي دلم ميسوزه همين و فقط همين اگه كسي خواست كمك كنه بدونه كه ما ( گروهمون ) هدفمون فقط و فقط انساندوستيه و دلسوزي نسبت به همنوعه مردم بدبخت كه با حكومت آخوندها به فلاكت افتادن هيچ تضميني براي آينده نيست الهي كه همه آخوندها و دزدهاي كله گنده كه ايران رو تاراج كردن به زمين گرم بخورن و الهي مردم ذلتشون رو ببينند .
ببخشيد دوست من دلم كبابه اگه بياي و كساني رو كمك ناچيز ما رو دريافت ميكنن ببيني اونوقت ميفهمي چي ميگم .

خيلي لطف كردي كه به اين موضوع اهميت دادي من عاشق شما هستم
كيوان سليمي

# : 16 Jul 2006 15:28

Quoting: monster cock
گه خواستيد اطلاعات بيشتر داشته باشيد
با ايميل من rogspear@gmail.com
تماس داشته باشيد
ميدوني من اعتقادات آنچناني ندارم و از اين ادمهائي نيستم كه جانماز آب بكشم يا اون دنيا رو درست كنم چون اون دنيا اصلا به اين صورت نيست و .....
ولش كن من فقط و فقط دلم ميسوزه يه بچه اي رو ببينم كه نميتونه يه چيزي رو كه دوست داره بخره يا گشنه باشه حاضرم بميرم و آزار بچه ها رو نبينم يا برام سخته ببينم يه زن بعد از 60 سال عمر حالا با سرطان سينه بايد بره خونه يه كس كش ديوث كار كنه كه بتونه فقط و فقط نون خالي داشته باشه دلم ميسوزه خيلي دلم ميسوزه همين و فقط همين اگه كسي خواست كمك كنه بدونه كه ما ( گروهمون ) هدفمون فقط و فقط انساندوستيه و دلسوزي نسبت به همنوعه مردم بدبخت كه با حكومت آخوندها به فلاكت افتادن هيچ تضميني براي آينده نيست الهي كه همه آخوندها و دزدهاي كله گنده كه ايران رو تاراج كردن به زمين گرم بخورن و الهي مردم ذلتشون رو ببينند .
ببخشيد دوست من دلم كبابه اگه بياي و كساني رو كمك ناچيز ما رو دريافت ميكنن ببيني اونوقت ميفهمي چي ميگم .

خيلي لطف كردي كه به اين موضوع اهميت دادي من عاشق شما هستم
كيوان سليمي

كيوان يك چيزي بگم؟ اين حس را دقيقا منم دارم ولي همانطور هم كه ناراحت ميشم و دلم مي سوزه خجالت هم ميكشم چون كه .....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.