| نویسنده |
پیام |
|
|
با سلام خدمت دوستان عزيز
و با اجازه ادمين عزيز
ميدونم كه جاي اين اگهي اينجا نيست اما چون من فقط در اين انجمن فعاليت ميكنم و دوستانم اينجا هستند اگه اجازه بديد اين همين جا باشه و پاكش نكنيد
دوستان عزيز
من و چند تا از دوستان از موقع دبيرستان به يك خانواده بسيار فقير كه در محل ما بودند كمك هاي مالي ميكرديم بدين صورت كه از پولهاي خودمان و پولهائي كه براي امر خير توسط خانواده ها كنار گذاشته ميشد مبلغي رو به اين خانواده اختصاص ميداديم كم كم كه اكثر خانواده ها و آشنايان از اين موضوع اطلاع پيدا كردند و چون ميدونستند اين پول در چه راهي صرف ميشه با اطمينان خاطر كمك هاي مالي بسياري كردند و اين انجمن خيريه ما حالت رسمي به خودش گرفت و به افراد بي بضاعت خانواده هاي بي سرپرست افراد بيمار و كودكان بي سرپرست كمك ميكرد و در حال حاضر بسياري افراد زير پوشش ما هستند واگر كسي از دوستان مايل بود ميتواند عضو انجمن ما شده و كمك به هر صورت بكند و البته اينم بگم كه ما تبليغ نمي كنيم يا مثل خيلي از خيريه ها سنگ بعضي مسائل رو به سينه نمي زنيم هر كي اطلاعات بيشتر خواست در خدمتم
كيوان 
|
|
|
دست كساني را كه واقعا مايلند كمكي به همنوع خود بكنند ميفشاريم 
|
|
|
Quoting: monster cock دست كساني را كه واقعا مايلند كمكي به همنوع خود بكنند ميفشاريم
میگما... دستت چه زود خوب شد ..... راستش من برای بچه های تهران از طریق اینجا میفرستم.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha راستش من برای بچه های تهران از طریق اینجا میفرستم.
شما كارت درسته
دستم ميدوني پانسمانه و چند تا تركش ريز رو از توش درآوردن مورد مهمي نيست عزيز
|
|
|
Quoting: monster cock چند تا تركش ريز رو از توش درآوردن
تركش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چي شده؟؟؟؟
|
|
|
من اطلاعات بيشتر ميخوام عزيزم اينجا بگو يا
برام ميل كن لطفا"
|
|
|
Quoting: sleepwater برام ميل كن لطفا
ای کلک میخواهی دکتر بازی کنی؟؟ خوب دستش داغون شده از بس کرده توی کسا دیگه.. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: sleepwater تركش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Quoting: dariushagha میخواهی دکتر بازی کنی؟؟
نه بابا يادگار دوران سربازيه
من آخراي جنگ رفتم سربازي و 8 ماه بعد زرتي زخمي شدم و برگشت خوردم
از اون موقع چندين تركش ريزتو دستم ( ساعد و بازرو ) مونده بود كه ژيدا نمي شد تا اينكه بالاخره عفونت كرد و رفتم درشون آوردم
قربون همه
|
|
|
|
|
Quoting: monster cock آخراي جنگ رفتم سربازي و 8 ماه بعد زرتي زخمي شدم
مرگ بر صدام... حالا دستت بهتر شد؟؟ دست اشرف خانم که بد کار نمی کنه نه؟ کمک دستی..
|
|
|
Quoting: sleepwater من اطلاعات بيشتر ميخوام عزيزم اينجا بگو يا
برام ميل كن لطفا"
راجع به چي ميخواي عزيزم 
|