صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / اعلاميه كيوان
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Apr 2006 03:15

با سلام خدمت دوستان عزيز
و با اجازه ادمين عزيز
ميدونم كه جاي اين اگهي اينجا نيست اما چون من فقط در اين انجمن فعاليت ميكنم و دوستانم اينجا هستند اگه اجازه بديد اين همين جا باشه و پاكش نكنيد
دوستان عزيز
من و چند تا از دوستان از موقع دبيرستان به يك خانواده بسيار فقير كه در محل ما بودند كمك هاي مالي ميكرديم بدين صورت كه از پولهاي خودمان و پولهائي كه براي امر خير توسط خانواده ها كنار گذاشته ميشد مبلغي رو به اين خانواده اختصاص ميداديم كم كم كه اكثر خانواده ها و آشنايان از اين موضوع اطلاع پيدا كردند و چون ميدونستند اين پول در چه راهي صرف ميشه با اطمينان خاطر كمك هاي مالي بسياري كردند و اين انجمن خيريه ما حالت رسمي به خودش گرفت و به افراد بي بضاعت خانواده هاي بي سرپرست افراد بيمار و كودكان بي سرپرست كمك ميكرد و در حال حاضر بسياري افراد زير پوشش ما هستند واگر كسي از دوستان مايل بود ميتواند عضو انجمن ما شده و كمك به هر صورت بكند و البته اينم بگم كه ما تبليغ نمي كنيم يا مثل خيلي از خيريه ها سنگ بعضي مسائل رو به سينه نمي زنيم هر كي اطلاعات بيشتر خواست در خدمتم

كيوان

# : 24 Apr 2006 03:16

دست كساني را كه واقعا مايلند كمكي به همنوع خود بكنند ميفشاريم

# : 24 Apr 2006 03:22

Quoting: monster cock
دست كساني را كه واقعا مايلند كمكي به همنوع خود بكنند ميفشاريم

میگما... دستت چه زود خوب شد..... راستش من برای بچه های تهران از طریق اینجا میفرستم.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 24 Apr 2006 03:28

Quoting: dariushagha
راستش من برای بچه های تهران از طریق اینجا میفرستم.

شما كارت درسته
دستم ميدوني پانسمانه و چند تا تركش ريز رو از توش درآوردن مورد مهمي نيست عزيز

# : 24 Apr 2006 03:33

چند تا تركش ريز رو از توش درآوردن

تركش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چي شده؟؟؟؟

# : 24 Apr 2006 03:34

من اطلاعات بيشتر ميخوام عزيزم اينجا بگو يا
برام ميل كن لطفا"

# : 24 Apr 2006 03:41

Quoting: sleepwater
برام ميل كن لطفا

ای کلک میخواهی دکتر بازی کنی؟؟ خوب دستش داغون شده از بس کرده توی کسا دیگه..

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 24 Apr 2006 08:28

تركش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Quoting: dariushagha
میخواهی دکتر بازی کنی؟؟

نه بابا يادگار دوران سربازيه
من آخراي جنگ رفتم سربازي و 8 ماه بعد زرتي زخمي شدم و برگشت خوردم
از اون موقع چندين تركش ريزتو دستم ( ساعد و بازرو ) مونده بود كه ژيدا نمي شد تا اينكه بالاخره عفونت كرد و رفتم درشون آوردم
قربون همه

# : 24 Apr 2006 21:12

آخراي جنگ رفتم سربازي و 8 ماه بعد زرتي زخمي شدم

مرگ بر صدام... حالا دستت بهتر شد؟؟ دست اشرف خانم که بد کار نمی کنه نه؟ کمک دستی..

# : 25 Apr 2006 02:58

من اطلاعات بيشتر ميخوام عزيزم اينجا بگو يا
برام ميل كن لطفا"

راجع به چي ميخواي عزيزم

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.