صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / بدون مقدمه
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Jul 2008 00:18

jigar ma raftim tokhme kharidim jaye actione dastane bodo ta ina ro dastemon bad nakardan.be kasi nagi ha yavashaki kenare tokhmehe ye chipso ye livano ye ghoti ham hast bodooooo

# : 24 Jul 2008 14:07

mohsen_m275
SACRIFICE
blackberry
ostad_touraj
amo bade

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 27 Jul 2008 08:41

جناب شریف

واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
# : 27 Jul 2008 10:30

سلام کوهیار عزیز . تاپیک جدید مبارک بنویس که داری خوب پیش می ری . ولی به نظر داداش سعیدمون هم توجه کن راستشو بخوای واسه منم یکم عجیب بود . منتظر ادامه هستم ، به جمع ما خوش اومدی

امیر

تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
# : 29 Jul 2008 13:16

اقا بقیش چی شد؟

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 30 Jul 2008 01:33

کوشی پس؟

منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
# : 30 Jul 2008 11:23

blackberry
amo bade
Amir_blank7
SACRIFICE
amir_yazd
soheyl_sex
mohsen_m275

خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
# : 31 Jul 2008 01:19

mohsen_m275

# : 2 Aug 2008 00:33

دیدی گفتم تو هم مثل بقیه ول میکنی ...ما این موها رو تو آویزون سفید کردیم

# : 2 Aug 2008 07:39

کو این پسره

blackberry
Quoting: blackberry
ما این موها رو تو آویزون سفید کردیم

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.