asal_nanaz
Quoting: asal_nanaz سلام داداش گلم. سلام جی جی باجی عسلی چطوری خانومی؟ 
Quoting: asal_nanaz خوشحالم که اومدی منم خوشحالم که دوباره تو اولین پست رو زدی برام 
Quoting: asal_nanaz یه سبک جدید نوشتی... خیلی عالی بود مرسی خانومی 
صورتی باشی پلنگ صورتی گودزیلای بیریخت 
jerjes69
اوهوم کل ِ زندگی میتونه جالب باشه 
kami danger
Quoting: kami danger سلام آقا رامین مبارکه سلام کامی جان مرسی عزیز بابت تبریک 
Quoting: kami danger چرخش بچرخه والله قراره حوصله ی آدم ها سر بره حالا اگر هم میخواد سرشون گیج بره و بچرخه مختارند 
Quoting: kami danger میخونم میام نظر میدم . البته اگر .... منتظرم خیلی دوست دارم یکی بیاد خوشگل نقد کنه از اون نوشته هاست که تو هر خطش میشه به ده جاش گیر داد من اگه جای شما ها بودم از دست نمیدادم این نقد رو 
Quoting: kami danger ما بیشتر .................................................... همه میدونن که از من چاکر تر پیدا نمیشه پس زیاد تلاش نکن 
بنفش باشی گل من گلی 
Suicide_Boy
Quoting: Suicide_Boy دمت گرم قشنگ بود .از سبک نوشتنت خوشم اومد خوشحالم که خوشت اومد باز هم بیا از این طرفا 
Quoting: Suicide_Boy منتظره قسمت بعدیم پس مزاحمت نمیشم اگه برای علف زیر ِ پات آب خواستی بگو 
شاد باشی عزیز 
Anti_love
Quoting: Anti_love زمان حال و مکان حال ....چطوری خل و چل باحال خوندم این قسمت و به هر حال.....برم بخوابم توی هال نمیاد بهت مردتیکه که شعر هم بگی دمت آب جوش تا فیها خالدونت بسوزه ایرج جان 
Quoting: Anti_love سلام ....خسته نباشی ....فروم نو مبارک ....آقا یه سوال اصلا ؟ چرا میگیم تاپیک نو ؟ این که غلطه نیومده شروع کرد به چرت و پرت گفتن راستی علیک سلام خوش گذشت 
Quoting: Anti_love موفق باشی جیگر مرسی قلوه جان 
Quoting: Anti_love باید حوصله مونو قرض بگیری نه سرمونو آخه حوصله زیاده ولی سری که بخوام باهاش حئصله ها رو ببرم کمه خودت باید میگرفتی آی کیو 
سفید باشی قلوه جان 
n1m4 سلام داداشی گلم نیما جونی عزیز 
Quoting: n1m4 wowwwwwwwwwwwwwwwww داداشه من دوباره داره می نویسههههههههههههه دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژ رامینی خجالتمون میدی
Quoting: n1m4 خیلی خدا بود حرف نداشت تو که به همه لطف داری منم که مستثنی نیستم 
Quoting: n1m4 می دونم که استاده مسلمه سبک عوض کردنی و تو هر سبکی هم خشنگ می نویسی باز قرص هات رو نخوردی و توهم زدی؟  مرسی داداشی
به تو باید بگم نیلوفری باشی داداشی گلم 
dolf
Quoting: dolf سلام بر داش رامین گل مخلصم علی جان(البته اگه باز اشتباه نکرده باشم آقای در ِ داف )
Quoting: dolf خوشحالم که دوباره مینویسی ایضا می 
شاد باشی عزیز و خرم 
naazijoon

nima_javidan درود بر استاد بزرگ و اعظم نویسندگی جناب آقای نیما خان ِ گوزو چطوری داداشی؟ معلوم هست کجایی؟ دلم کلی برات تنگ شده
Quoting: nima_javidan یه سر آوردم برات قد کدو حلوایی قربون اون سرت برم من
Quoting: nima_javidan سر به سرش نذاری ها قاطیه . می دونی که اوهوم در جریانم داداشی 
Quoting: nima_javidan هوی فلانی چرا خبر ندادی و یهوووو . دهنت ... فلان . از ما گفتن بود خواستم مثل زمانی باشه که یهو چوب میکنن تو اونجات  همون حس رو داشتی نه؟ 
Quoting: nima_javidan زبونم لال شه اگه از گل کمتر بگم عیب نداره هرچی میخوایی بگو میدونی که نقد پذیرم 
Quoting: nima_javidan خیلی با حال بود . من که کشته مرده نوشته هاتم . خلاصه که استاد بی چون چرایی مخلصیم تو و اون یکی تله بز الکی شلوغش میکنید وگرنه ما رو چه به نویسندگی راستی از اون یکی تله بز ِ چه خبر؟ دلم لک زده براش، کلی دلم تنگ شده براش 
Quoting: nima_javidan خودتم ..... نکن پلیز من که همشه میگم گوزتم به مولا دیگه چرا میگی 
Quoting: nima_javidan یه بار بگو چاکریم . دلم تنگ شده چاکریم ....................................................... مخصوص ِ خودت 
تو هم ارغوانی باشی داداشی گلم 
biklass سلام علی آقا از این ورا؟
Quoting: biklass رسا خله = رامین اختلاف فقط به اندازه هسته خرما و کمی پشم موافقم باهات 
Quoting: biklass رامین جان قشنگ بود و با کلاس میخوایی بریم مدرسه بزنیم ها؟ 
Quoting: biklass اگه قابل بدونی چشمهای بنده در خدمته سر چه قابلی داره از قبول کردن ِ چشمان ِ ناپاک معذوریم حتی شما دوست ِ عزیز  پس همون سر بدی بهتره 
خرم باشی و خوش 
---------------------------
خیلی خوشحال میشم تا جایی که میتونید نقدم کنید به هر زبونی هم که میخوایید باشه برام مهم نیست چون به همون زبون جوابتون رو میدم فقط نقد کنید مرسی  عیبی هم نمیبینم اگه یکی با من دشمنی و یا مشکلی داشته باشه و بیاد نقدم کنه کلا پذیرای همه هستم 
---------------------------
چاکریم..................................................................
میدونم، دوریم سخته، اما باید تحمل کنید
|