| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام .من عاشق سكس و به خصوص سكس پنهاني هستم..راستش زنهاي چند تا از دوستامو كردم و با دوستام ندار هستم و اونا هم با زن من حال كردن اما به روي هم نياورديم شايد اينجوري بهتر باشه ميخوام آخرين باري كه زن همسايمونو كردم براي شما تعريف كنم شايد خوشتون بيادالبته اين دفعه باعث اين كار زنم شد همسايه پائيني ما يه زن توپ و سفيد و خوشگل داشت كه هر كي اونو ميديد كيرش بلند ميشد.چون تازه اومده بودند من زياد با اونا ارتباط نداشتم و شوهرش هم زياد اهل رفت و امد نبود و فقط زنها با هم رفت و آمد داشتند.موضوع از اونجا شروع ميشه كه اين زن همسايه از شوهرش گله ميكنه كه خيلي بدبينه و اجازه آرايش به زنش نميده و خلاصه اينكه اونو محدود كرده بود و زنش براي يه سلام و عليك با درو همسايه دلش لك رفته بود و از طرفي زن من هم از من تعريف كرده بود كه خيلي اونو ازاد گذاشتم و از آ رايش كردن خوشم مياد و خلاصه اينكه ندانسته زن همسايه رو مشتاق من كرده بود.....تا اينكه خانم من 7-8 روزي با خواهرا و برادراش رفتن مسافرت.فرداش ديدم يكي در خونه رو ميزه .وقتي درو باز كردم زن همسايه پائيني بود و چند تا رخت خيس اورده بود كه در پشت بام پهن كنه و البته چادر هم سرش بود .به هر حال از خونه رد شد و رفت پشت بام كه از پنجره معلوم بود .زير چادر پاهاي تپلشو بيرون انداخته بود و يه تاپ هم پوشيده بود و سرتونو درد نيارم خودشو حسابي بهم نشون دادو رفت.فرداش ديدف يه بشقاب غذا آورده و وقتي غذا رو گرفتم از لاي چادر خط سينه هاش رو بهم نشون داد.و رفت .فردا كه ميخواستم برم بيرون چون ما بالا بوديم وقتي درو باز ميكردم اون هم در ورودي خونشونو كه طبقه پائين بود باز ميكرد و يه جورائي لختي لباس ميپوشيد و خودشو بهم نشون ميداد و ظاهرش رو هم حفظ مي كرد كه مثلا منو نديده.و ابته اين كارا به دور از چشم شوهرش انجام ميشد.تا اينكه همسرم از مسافرت اومد و ديگه تا يك ماه فرصتي پيش نيومد.دوباره يك ماه بعد فرصتي فراهم شد و به شمال رفتيم و چون من كار داشتم خانمم با مادرش اينا در ويلائي كه مال برادر خانمم بود موندند.و من اومدم تهران.فردا صبح من تازه از حمام اومده بودم بيرون و لخت بودم كه ديدم در ميزنند و من همينجور كه لخت بودم اومدم پشت در ورودي كه شيشه هاش مات بود و فقط سرمو اوردم بيرون كه ديدم زن همسايه دوباره اومده لباس پهن كنه و دقيقا بدن لخت منو از پشت شيشه مات ديده بود منم گفتم بفرمائيد و رفتم تو اتاقم كه لباس بپوشم.اين دفعه زن همسايه ديگه چادرش رو در پشت بام كنار گذاشت و به نظرم دامنشو هم قصدا يه كم بالا زده بود كه بيشتر خودشو نشون بده .من از اين فرصت استفاده كردم و براش يه ليوان اب بردم وقتي منو ديد ميخواست چادر سرش بكنه كه گفتم راحت باشيد از نظر من اشكال نداره. باور كنيد چند تا لباس پهن كردن شايد 20 دقيقه طول كشيد و از اينجا من سر صحبت رو باز كردم كه ناگهان ديدم خودشو اينداخت بغلم و مثل اينكه سالهاست منو ميشناسه.منم با موهاش بازي كردم و خلاصه سرتو درد نيارم تو به ساعت 4 دفعه كردمش.تصور كنيد يه زن غريبه و شوهر دار چه مزه اي ميده براي من كه خيلي لذت داشت .از اون به بعد شايد تا حالا بيش از 50 دفعه كردمش.زن همسايمون ميگفت اونقدر زنت از تو تعريف كرده بود كه كف كرده بودم و خلاصه اينكه هنوز هم باهاش ارتباط دارم.نظر بديد تا بنويسم كه چگونه و چطوري زن داداشمو كردم.
|
|
|
سلام نوش جوونتون تا می تونین از جوونیتون با احتیاط کامل لذت ببرید. ترانه
|
|
|
داداش ادامه بده
|
|
|
|
|
بعدش چی شد ؟؟
شور انقلابها فروکش میکند ولی بازهم مردها زنها را دوست خواهند داشت
|
|
|
Quoting: riki چه جوري شد زن همسايمونو كردم؟ از ما میپرسی ؟ 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
از اونایی که زنتو کردن هم بگو
|
|
|
# : 13 Jul 2008 00:34 | ویرایش بوسیله: Shomool_tala
Quoting: riki چه جوري شد زن همسايمونو كردم؟ عالی یود فقط 1 کم آبش کم بود . همین طور ادامه بدی میتونم درخششت رو برای تاپیک بعدی ببینم .فکرکنم اسمش و بزار " باچی زن همسایه رو کردم "
ضرب المثل : همیشه خر خرما نمیرینه !!!
|
|
|
بچه ها سلام امروز فرصت كردم داستان كردن زن داداشمو براتون بنويسم. از اينكه دست به نوشتنم خوب نيست از دوستان معذرت خواهي ميكنم. يه نكته هم لازمه بگم و اونم اينه كه اين داستانها همش واقعيه و من اسامي رو تغيير دادم .واقعا سكس پنهاني يه چيز ديگس
|
|
|
|
|
يكي از بچه ها تو تاپيك بالا گفته از اونائي كه زنتو كردن هم بگو. ميخوام به اين دوست عزيزم بگم كه اينقدر عجله نكنه. من تو داستان چگونه زن همسايمونو كردم نوشتم كه با دوستام ندار هستم و زناي دوستامو كردم و اونا هم با زن من حال كردن و البته من به روي خودم نمي آورم .ولي بعضي از دوستام به من گفتند كه چه چوري و با چه بهانه اي زن منو كردند گه اگر فرصت شد رابطه هاي دوستام با زنمو براتون مي نويسم.
|
|
|
راستي بچه ها شما هم ميتونيد خاطرات سكسي خودتونو اينجا بزاريدو يا به ميل من ارسال كنيد اگر عكس هم داريد ممنون ميشم.
|