| نویسنده |
پیام |
|
|
Syrous1360
اسم من هم فرخ است . من ماجرا تو و فرخ خودت را خواندم. آیا من هم حق اظهار نظر دارم ؟
FM
|
|
|
Farrokh47
سلام
چرا که نه؟
خوشحال میشم به شرطی که چون اسمت فرخ هست از فرخ من طرفداری نکنی! ! ! سیروس
SM
|
|
|
Syrous1360
آز همین حالا معلومه که من هر چی بنویسم تو میخواهی طرفداری فرض کنی. ولی آنطوریکه از طرز بیان و نوشته های خودت برداشت میشه تو خودت هم طرفدار فرخ هستی. تو این خاطرات را در این زمان یعنی در سن 27 سالگی و به قول خودت بعداز توبه کردنت در مکه نوشته ای ولی کاملا" بنظر میآد ذکر خاطراتت برای خودت هم شیرینه. برای مثال چندتا از جملات خودی را از متن نوشته های خودت برات بازنویسی میکنم:
1 - تحت تاثیرعقایدی که ازطفولیت به شخص تلقین میشود، خرد وادراک آدمی ازکارمیافتد.
2 - من چون خیلی ازمردانگی های فرخ خوشم میآمد واز کمکهای بیدریغ او خیلی استفاده میکردم و میخواستم از اطلاعات او بیشتراستفاده کنم به او بیشنهاد کردم شبها در اطاق من بخوابد تا بتوانیم بیشتر با هم صحبت کنیم.
3 - من تا صبح چند بار بیدار شدم و به فرخ نگاه میکردم و دلم میخواست بهش به چسبم ولی میترسیدم بیدارشه واعتراض کنه. بنابراین یکباردرحالیکه او طاقبازخوابیده بود پشتم را کردم به اون و کمی رفتم عقب تروخودم را چسبوندم به پهلوش وکاملا" خودم را زدم بخواب. بعداز دو سه دقیقه احساس کردم بیدار شده، چون آروم چرخید به پهلو وخودشو چسبوند به من.
4 - در جواب بهش گفتم راستش اینه که من همانطوریکه قبلا" بارها بهت گفته ام ترا خیلی قبولت دارم ولی حالا میخوام بهت بگم که خیلی هم دوستت دارم چون در ضمن اینکه خیلی عاقلی خیلی هم مهربانی ومن همیشه از کمکهای تو استفاده کرده ام.
5 - من هم چرخیدم روی پهلوی راست و اوهم روی پهلوی راست خودش را چسبوند به من و آلتش را به باسنم فشار داد. فهمیدم میخواهد آلتش را بکنه لای پاهام لذایک کمی پای چپم رابالا آوردم. بعداز اینکه کیرش را کرد لای پاهام (مثل همون کاریکه توی حمام کرده بود) بعد با دست راستش بازوی راست منو گرفت و کشید عقب و درنتیجه فشاری که به پشت و سمت چپم آورد منو دمرو کرد و درحالیکه کیرش همچنان لای پاهام بود آمد روی من خوابید و پرسید حالا چطوری؟ گفتم خوبم، خوبه خوب.
6 - کم کم دستم را بردم پائین تر تا زیرنافش و گفتم دیدم تو ناراحت شدی خوابم نبرد. گفت نه ناراحت نشدم تو حق داری هرجور دلت میخواهد فکر کنی و بهش عمل کنی. کم کم دستم را بردم پائینتر و گذاشتم روی آلتش که خیلی کوچک بود و گفتم حاضری درمورد طرز تفکر من صحبت کنیم؟ گفت اگرفقط میخواهی در مورد طرز تفکرت صحبت کنی پس دستت آنجا چه میکنه؟ عملت با فکرت فرق میکنه.
7 - پرسیدم بقیه اش کو؟ گفت نمیدونم تو غیبش کردی. وقتی به کون خودم دست زدم با ناباوری متوجه شدم همه کیرش توی کونمه و گفتم عجب باورم نمیشه. گفت باورت بشه و به قول خودش شروع به تلمبه زدن کرد که برام لذت بخش بود.
8 - درحال چرخش بمن کمک کرد و پاهای منو آورد بالا وگذاشت روی سینه خودش و سرشانه هاش بعد دوباره کیرشو کرد توی کونم. ولی اینبار دردم که نیامد هیچ از تورفتن کیرش هم خیلی خوشم آمد، در این حالت سر من و پشتم روی تشک بود و باسنم روی بالش آمده بود بالا، پاهای من تا شده بود بطوریکه رانهای من به شکم خودم نزدیک شده بود و دستهای فرخ پشت کاسه زانوهام بود وکیرش توی کونم در حال رفت و آمد بود. در این حال آنقدر لذت میبردم که ناگهان احساس فوق العاده ای بهم دست داد
9 - و و و و و .......
از همه اینها و خیلی از قسمتهای دیگه خاطرات تو میشه نتیجه گرفت که تو خودت هم طرفدار فرخ هستی و دنبال بهانه میگردی که توبه ات را بشکنی و دوباره برگردی و از زندگیت لذت ببری! ! !
اینجاست که لازم میدونم یک جمله دیگه از مجموعه خاطرات خودت را بیارم: گفت کارل مارکس گفته "حماقت انسانها دین را بوجود آورد و دین حماقت انسانها را جاودانه کرد."
بنابراین من باز هم نظر نمیدهم چون میترسم بگی از فرخ طرفداری کرده ام.
FM
|
|
|
|
|
Farrokh47
نظر تو در لابلای نوشته هات معلومه.
بهرحال اگه دلت خواست نظرت را صراحتا" هم بگی بگو و راحت باش.
سیروس
SM
|
|
|
Syrous1360
آن چیزی که در لابلای نوشته هات معلومه نظر توست نه نظر من! ! !
حالا اگر نظر مرا هم میخواهی میگم:
کشش جنسی تو به همجنس خودت ( جنس مذکر ) کاملا" واضح است ولی مشکل تو مسئله شرع اسلام هست. بنابراین توصیه میکنم در فکر تغییر جنسیت باشی.
تا آنجا که من میدانم در اروپا و آمریکای شمالی این کار ممکن هست ولی در ایران نمیدانم عملی هست یا خیر؟
FM
|
|
|
Farrokh47
میبخشی که چند روز تا’خیر دارم. چون بررسی نظریه تو خیلی وقت لازم داشت. ولی انجام نظریه تو به چند دلیل برام میسر نیست:
اولا": تو از کجا میدونی که این عمل از نظر شرعی درست باشه؟ ثانیا": نمیدانم در ایران ممکنه یا نه؟ ثالثا": برنامه ریزی برای چنین عملی مدت ها زمان لازم داره.
[b/] سیروس[b]
SM
|
|
|
Farrokh47
Syrous1360
SM
|
|
|
Farrokh47
رابعا": جواب فک و فامیل و دوستان را چی بدم؟
خامسا": در حال حاضر شغل و پست خیلی خوبی دارم که در نتیجه چنین عملی کارم را هم از دست خواهم داد.
Syrous1360
SM
|
|
|
|
|
Farrokh47
فکر نمی کنی عوض کردن دینش بهتر از عوض کردن جنسیتش باشه . . ؟ عوارض پزشکی کمتری هم داره !
اینطوری که شما پیشنهاد دادی مصداق واسه درست کردن ابرو . . چشم رو هم کور کردن بود !
Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
|
|
|
kandoo747
حرف تو درسته باین ترتیب عوارض پزشکی کمتری براش داره.
اما عوارض تغییر دین براش خطر مرگ داره. چون در ایران زندگی میکنه و تغییر دین برای مسلمان ها امکان نداره و "مرتد " تلقی میشه و مجارات افراد مرتد اعدام است.
حتی اگر دینش را خودش انتخاب نکرده باشه چون باباش مسلمان بوده او هم مسلمان تلقی میشه.
این ضوابط دین مسخره اسلام ناب محمدی است.
FM
|