صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / سکس با فتان
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Jun 2008 23:15

سلام من سام هستم میخوام یه سری خاطراتم رو واستون بنویسم که همشون واقعی هست پس کسایی که دوست ندارن یا نخونن یا اگه خوندن نیان کس شعر تلاوت کنن
اول از هر چیز باید بگم که من تایپ فارسیم خوب نیست اگه غلط املایی داشتم شرمنده اخلاق ورزشیتون
دوم:26 سالم هست قیافم از نظر خودم معمولی هست ولی خوب دوخترای زیادی واسه اینکه با من دوست بشن خودشونو جر میدن چراشو نمیدونم کس خل هستن دیگه.
داستان اولم در مورد فتانه هست
پارسال اسمم واسه عمره دانشجویی در اومد ماهم گفتیم میریم یه سفری هم میکنیم حاجی هم میشیم میایم
واسه اشنایی با عرب موشخورا و کارایی که باید اونجا انجام بدیم واسمون کلاس گذاشتن توی دانشگاه شیراز
منم یه تیپ مشتی زدم موهام هم سامورایی بستم با یکی از بچه ها رفتیم اونجا همین که وارد شدیم دیدم د بیا نگا دختر بکن که اونجا هستن
منم با اون قیافه تابلو همه چپ چپ نگام میکردن رو خودم نزاشیم رفتم رو یکی از صندلی ها نشستم دورو برمو نگا کردم کس هارو خوب برانداز کردم بعضی هاشون که با یه نره خر کیر کلفت اومده بودن نمیشد کاریشون کرد تو همین حالو هوا بودم دیدم یه دختره داره منو میخوره با نگاهش منم گفتم خودشه مال خوبی هم بود هواسم بش بود یر از گاهی بر میگشتو منو نگا میکرد یه 2 ساعتی که از ور زدن یارو که اونجا سخنرانی میکرد گذشت خستم شد دوستم رفت منم شروع کردم بلوتوث سرچ کردن دیدم د بیا ملت که بلوتوثشون روشنه یه چنتالیی که اسمشون دختر بودو انتخاب کردم واسشون عکس فرستادم 2/3 تاشون شروع کردن به عکس فرستادن یکیشون عکسای نیمه سکسی و سکسی میداد ماهم گفتیم با همین یکی بلوتوث بازی کنیم حالا هرکی میخواد باشه بعد از یه مدت متوجه شدم که همین دختره هست تو کونم عروسی بود چون با اون عکسایی که میداد معلوم بود اهل دله یارو همچنان ور میزد منم بلوتوث بازی موقع ناهار شد یه 200 نفری بودیم جمعا رفتیم حیات دانشگاه هواسم به دختره بود یه جا نشست منم رفتم نزدیکش گفتم این بلوتوث مال شماس گفت نه سریع یه عکس واسش فرستادم گرفت صدای مسجش که در اومد گفتم خر خودتی گفت زحمت کشیدی بعد از چند ساعت حالا فهمیدی گفتم میتونم شمارمو بهت بدم گفت نه گفتم به کیرم رفتیم واسه ناهار ناهارو خوردیم دوباره رفتیم تو سالن که به کس شعرای حجت الاسلام کیر خریان گوش کنیم سر جام نشستم دیدم دختره بلوتوث فرستاد متنی بود نوشته بود بیا پشت سر من بشین منم رفتم یارو حرف میزد قرار شد بعد از تمام شدن جلسه باهم بریم بماند که اوجا چقدر یارو رو دست انداختم خلاصه جلسه تموم شد منم با دختره راه افتادم دیدم یه دختر دیگه هم همراش هست سوار شدن منم راه افتادم تو ماشین سر صحبت رو باز کردیم دوستش اسمش اماندا بود که چکو پوز نداشت خودشم که فتان بود دانشجو آباده بودن و چون اماندا میخواست بره مکه فتان هم باش اومده بود که مثلا تنها نباشه بش گفتم پس تو نمیری گفت نه گفت تو با این تیپ و قیافت میخوای بری گفتم اره تو راه به این فکر نیکردم که برمو همین امروز بکنمش رفتم طرف خونه بچه ها گفتم یه لحظه صبر کنید الان میام رفتم تو خونه دوستم گفت الان خالی نیست نمیشه منم گفلم باشه اومدم بیرون به بخت کیری خودم فحش میدادم سوار ماشین شدیم یه چرخی هم تو خیابون زدیم
گفتم سما کجا میخواین برین گفتن میخوایم بریم ترمینال که بریم آباده منم رفتم سمت ترمینال رسیدیم پیاده شدن گفتم خوب شمارتو بده بتونم بت زنگ بزنم گفت خودم بت زنگ میزنم منم گفتم باشه اومدم حرکت کنم پیش خودم گفتم این جنده خانوم بره یدگه رفته واسه همین سریع پیادم شدم رفتم دنبالش بش رسیدم گفتم فتان شمارتو بده گفت زنگ میزنم خودم بهت گفتم تو که میخوای بزنی الان بزن خلاصه زنگ زد منم دیگه رفتم کس چرخ تو خیابون.
یه چند روزی بهم زنگ میزدیم قرار شد بیاد شیراز پیشم یعنی قرار شد یک شب بیاد پیشم منم دیگه رفتم خونه دانشجویی یکه از بچه ها بش گفتم امشب یکی از اتاق هارو خالی کنن که میخوام کس بیارم ساعت 4 عصر بود که رسید باهم رفتیم خونه رفتیم تو اتاق بعد رفتم یه قلیون مشت چاق کردم اوردم نشستیم کشیدن منو اون با دوستم که اونجا بود کشیدن که تمام شد دراز کشیدم به فتان گفتم دراز بکش فعال استراحت کن از راه رسیدی گفت نه زشته دوستم دید این جوری هست رفت بیرون منم درو بستم تابستونم بودو هوا گرم لباسم رو بیرون اوردم بش گفتم راهت باش گفت نه راحتم گفتم اینجوری من ناراحتم خلاصه رو سریشو گرفتم از سرش بیرون اوردم بعد دکمه های مانتوشو باز کردم یه تاپ نازک استین حلقهای تنش بود مانتوشو که بیرون اوردم تازه متوجه اندامش شدم وای چه اندامی سینه های خوش تراش انگاری که عمل کرده باشه گرد وسفت بالش رو گذاشتم دراز کشیدم بعد دستش رو گرفتم کشیدمش سمت خودم سرشو گذاشت کنار سرم دستمو کردم توی موهاش با موهاش بازی کردم لپش رو بوس میکردم اروم رفتم سمت لبش یه کم که ازش لب گرفتم خودشو کشید عقب گفتم چته گفت نکن گفتم من که هنوز نکردم فهمیدم کم کم داره حشری میشه دوباره کشیدمش تو بغلم یه دستمو گذاشتم رو سینشو شروع کردم مالوندن سینش وای که انگاری پنبه زیر دستم بود لبمو بردم سمت لبش زبونم رو کردم تو دهنش چنان لبام رو می مکید که نزدیک بود از ته حلقم کنده بشه دستم رو بردم سمت کسش هنوز شلوارو شرت پاش بود یه کم که کسش رو مالیدم دستمو بردم سمت دکمه شلوارش که گفت نکن گفتم بابا حواسم هست نگران نباش شلوارش رو در اوردم دیدم شرتش خیس خیسه جنده یه شرت پوشیده بود که همش بند بود یه ذره از کسش رو پوشونده بود بند شرتش هم لای کونش بود شرتش رو بیرون اوردم دیدم یه کس جاوم هست اندازه کس گاو تو عمرم کس به این بزرگی ندیده بودم هنوزم ندیدم 6 تیغه هم کرده بود تو دلم گفتم توله سگ تو کست رو برق انداختی اومدی که بدی میگی نکن عجب هیکلی بود نگاش میکری آبت راه می افتاد شروع کردم به خوردن سینش چنان به نفس نفس افتاده بود که بیاوو بیین اومدم پایین سمت کسش رسیدم به نافش زبونم رو کردم تو نافش دیدم به خودش داره می پیچه شیرجه زدم طرف کسش کس که نبود انگاری هندونه از وسط نصف کرده باشی گذاشته باشی لای پاش زبونم رو کشیدم روش ترو تازه و خوش مزه بود شروع کردم مکیدن کسش داشت میمرد از لذت جنده چنان کمرم رو چنگ میزد که جای ناخونهاش رو کمرم مونده بود زبونم رو لوله کردم کردم تو سوراخ کسش چنان تو حس بود که اصلا حالیش نبود زبونم تو کسش هست البته مشخص بود که پرده نداره دیگه بعد از این همه کس کردن میتونیم با یه نگاه تشخیص بدیم طرف بازه یا بسته زبونم رو بیرون اوردم انگشتم و اروم کردم تو دیدم خودش رو سفت گرفت گفت چکار میکنی گفتم هیچی حواسم هست اروم انگشتمو کردم تو با شصتم چوچولشو میمالیدم دیدم بدنش منقبض شدو پاهاشو بهم چسبوند دستمو کشیدم بیرون از وسط پاش رفتم لبامو گذاسشم رو لبش و شرع کردم لب گرفتن گفتم نوبت تو هستا گفت چکار کنم دستشو کرفتم گذاشتم رو کیرم شروع کرد مالیدن کیرم گفتم بخورش گفت دلم نمیشه بخورم گفتم یه کم بخور حالا به زور رفت سمت کیرم کیرمو هر جوری بود چپوند تو دهنش شروع کرد ساک زدن چنان ساک میزد که جنده های فیلم سوپرهم این جوری ساک نمیزدن گفتم خوبه دلت نمیشه اگه میشد لعابد قورتش میدادی ساک زدنش که تمام شد روی پهلو خوابوندمش چشمم که به کونش افتاد کسش از یادم رفت کون که نبود تانک ذولفقار بود کفم برید اگه میخواستم کیرمو برسونم به کونش باید دو نفر میاوردم تا لای کونش رو باز کنن تا کیرم برسه به سوراخش به هر زحمتی بود لای کونش رو باز کردم کیرم رو مالیدم دم سوراخ کونش دیدم نمیشه گفتم مدل سگی بشه کیرم رو گرفتم دستم میمالیدم به سوراخ کون و کسش بد جور سوراخ کونش رو سفت گرفته بود اروم کیرم رو گذاشتم دم کسش اومدم بکنم تو دیدم پرید جلو گفت چکار داری میکنی گفتم میخوام بکنم تو گفت من دخترم تو دلم گفتم اره ارواح کس ننت که تو دختری گفتم باشه بخواب نمیکنم به کمر خوابوندمش پاهاشو باز کردم وسط پاش نشستم سر کیرمو گذاشتم رو سوراخ کسش یکم رو کسش بالا پایین کردم دیدم کسش خیس خیس شده گفتم حالا وقتش هست کیرمو کردم تو کسش یه داد کشید منم سریع تلمبه میزدم دیدم داره ناله میکنه چنان تند میزدم که تخمام میخورد دم سوراخ کونش دیگه داشت جیغ میکشید تلمبه زدنم رو اروم کردم یه 15/20 دقیقه تلمبه میزدم که دیدم داره آبم میاد کیرمو کشیدم بیرون آبم و ریختم رو شکمش بعد با دستمال کیرمو تمیز کردم ابمو از روی شکم اونم پاک کردم بغلش دراز کشیدم جون نداشتم دیگه بهش گفتم تو که دختر بودی چی شد پس گفت دخترم ولی پردم ارتجاعی هست گفتم واسه من مهم نیست چیه حالا یا هرتجاعی یا پاره من از جلو کردم و میکنم حتی پرده هم داشتی از جلو میکردم
این بود اولین داستان منو فتان داستان پاره کردن پرده و بقیه داستانا انشاالله دفعه بعد
مردم تا تایپ کردم

# : 30 Jun 2008 23:42

عکسی از کون وکس فتان برمون بذار لطفا.....

# : 30 Jun 2008 23:44

# : 1 Jul 2008 05:00

ازاین بلوز سبزه عکس بیشتر نداری؟

# : 1 Jul 2008 11:10

/upload/th20/234574-60S9p.jpg

شور انقلابها فروکش میکند ولی بازهم مردها زنها را دوست خواهند داشت
# : 1 Jul 2008 14:46

چرا بعضيها اينقدر به كسي كه باهاشون سكس كردند فحش ميدن؟
به نظرم اين يك نوع بي فرهنگي است . آن خانم هم يك انسان بوده مثل ما نبايد به خودمون جرات بديم به اين راحتي فحش بديم پشت سر مردم. حالا بد كرده باهات سكس كرده !!؟؟/
Quoting: sam7star
گفتم اره ارواح کس ننت

چرا بعضيها اينقدر به كسي كه باهاشون سكس كردند فحش ميدن؟
به نظرم اين يك نوع بي فرهنگي است . آن خانم هم يك انسان بوده مثل ما نبايد به خودمون جرات بديم به اين راحتي فحش بديم پشت سر مردم. حالا بد كرده باهات سكس كرده !!؟؟/

# : 1 Jul 2008 14:59

واسه بعضيا يه جور تخليه روانيه بيچاره اولش گفت كه اگه دوست ندارين نخونين !!!! فكر اينجاهاشو كرده بود.

فقط طوفانهاي سخت ناخداي قابل ميسازد پس ممنون لحظات سخت زندگيت باش.
# : 2 Jul 2008 00:08

بیا arasht دوست عزیز تو کف نمونی

# : 2 Jul 2008 04:14

دستت درد نکنه داغترش هم هست؟ آدرس بدی ممنون میشم.کلی باهاش حال کردم

# : 2 Jul 2008 04:17

ضمنا آواتور خودت هم خیلی توپه فکر میکنم تو سکس و مسائل و مواردش باید مشترکات زیادی داشته باشیم.

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.