صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
تعریف کس کونایی که کردم خاطراشون
<<
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
WhatEver
اعضا
#
: 16 Jun 2008 20:22 | ویرایش بوسیله: WhatEver
وای مردم از خنده، داستانت یه طرف لهجت یه طرف
دمت گرم بچه اصفهون
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
Mr_Bin_Laden
اعضا
#
: 16 Jun 2008 20:43
ما که اصلا حال نکردیم از شنیدن اینهمه فسق و فجور
حداقل صیغه می کردی بعد می تپاندی فرزندم
shagerd_tanbal
اعضا
#
: 17 Jun 2008 14:57
دمد گرم واتری که مرام گذاشتی یادم نمی ره لوتی کاش مثه تو زیاد بودن اینجا ما رو تحویل می گرفتن .....تو هم که تابلو عکس این یارو مستر بینو برداشتی اخوندش کردی فکر کردی من خر میشم تو اخوندی این سایت اخوندش کوجا بود بابا صیغه کنم بعد پولی مهریشو کی بده ما که دسمونو به تخممون گرفتیم و رفتیم پولمون کوجا بود مهر بدیم حالا بازم دمد گرم اومدی نظر دادی ادامشو بهتر می نویسم چاکر دمتون گرم
lili naze
مدیر
#
: 17 Jun 2008 20:27
shagerd_tanbal
یه صحبتهایی برات نوشتم تو قسمت ارتباط با مدیرا
اونا رو بخونی بد نیست
امیدوارم که موفق باشی
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
sanammmmmm
اعضا
#
: 17 Jun 2008 20:44
این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
sanammmmmm
اعضا
#
: 17 Jun 2008 20:47
لهجه نوشتاری جالبی انتخاب کردی. خوندم. قشنگ بود. ادامه بده
این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
shagerd_tanbal
اعضا
#
: 17 Jun 2008 20:48
سلام به همه ببینید مدیر سایتم اومده نظر داده و من با من صحبت کردن من ایده جدید قراره صحبت کنم با ایده جدید که همه خوششون بیادا استفاده کنن بدشم اگه مثلا ایرادی داره بگید ادم خب درستش می کنه من فقط باید تیکه تیکه بگم چون برقمون می ره اصفان همش برقو می برن نامردا واسه همینه تیکه تیکه می گم که اگه رفت از بین نره همش اقا شروعععععع........
shagerd_tanbal
اعضا
#
: 17 Jun 2008 20:53
بببببببببهههه اخخ جووووون نوکرم من کوچیکم باشه الان می نویسم اما اخه بم گفتن مثه خاطرا دیگه باشه حالا من هم اونجوری می نویسم هم یکمشو اینجوری که شما و واتری دوس داری قول می دم دست درد نکنه نظر دادی خیلی مهربونی تازه دوتا من یادم نمی ره اقا دمت گرم نوکرم سنممممممممم
lili naze
مدیر
#
: 17 Jun 2008 20:57
shagerd_tanbal
برو ببینیم چیکارا میکنی
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
shagerd_tanbal
اعضا
#
: 17 Jun 2008 21:26
سلام به همه دوستای گلم..
من دوباره برگشتم!!
هم اویزون اعتیاد داره.. هم اینکه من به دوستام خیلی وابسته شدم. دلم برای هم دردیاتون برای نظراتون برای لطفاتون تنگ شده..
دوباره خواستم شروع کنم به نوشتن..
تقریبا چند سال پیش بود من که بعد از اون ماجرا که تریف کردم براتون ما هی با دختره تماس می گرفتیم و خوش و بش می کردیم هر چی بهش می گفتم که بیا بریم واسه سکس او می گفت که نمیایم چون اون پسره هست همون علی منظورمه بعد اقا کلی مخش را زدیم که نه دیگه اون نیست و از اون طرف هم خایه مالی علی را می کردیم تا یه بار خونه خالی رو تنا بمون بدهد اما علی زیر بار نمی رفت تا اینکه جدی جدی اینبار خالمونا اینا رفتن مسافرت و کلید رو تازه دادن به مامان ما من هم فرصت را استفاده کردم و از روی کلید یکی زدم به دختره گفتم که کلی قسم دادم که اینبار یک جای دیگر است و کسی به جز خود من تنها کس دیگری نیست تا با لاخره قبول کرد من که خیلی خوشحال بودم و از دفه قبلی تقریبا یک ماه می گذشت اب تو کمرم جم شده بودا روزه جمه بداز اینکه مامانم صبح از خانه خاله امدن اخه می رفتن شب انجا می خوابیدن من قبلا به دختره گفته بودم که بیا جمه صبح تا بریم وعده کرده بودیم خلاصه رفتیم جاتون خالی اون بار یک سکس خیلی خوب بود حالا دیگه اینجا به بعدش را مث قبل تعریف می کنم چون نمیشه جدی باشه .....اقا خونه خالمون رفتیم رو تخت شوور خاله یه خوابوندیمش خودم لباساشو تک تک در وردم جون که چه حالی میداد مانتوشو دکماشو وا کردم و ازش لب می گرفتم عطر زده بود یه بوی خوبی میداد خودشم حشری تر بود نسبت به قبلش خیلی حال می داد اه و اوه می کرد مام لب ازش می گرفتیم و لباساشو می کندیم هی جون جون می کردم خیلی فاز می داد بعد کرستشو وا کردم افتادم به جون سیناش همینطور می خوردم و لیس می زدم و براش کسشو می مالوندم کیرممم بضی وقتا رو پاش می مالید خیلی حال می داد اقا رفتم سراغ کسش کس لیسی دفه قبلی بمون حال داد اتفاقا علی ام با اینکه دیده بود کس لیسی کردم پش سرمون صفه نزاشت ما هم شروع کردیم به کس خوردن حسابی لیس و اونم سرمونو تو کسش فرو می کرد و هی اه و ناله می کرد شیکمش می لرزید باور کن خیلی بش حال دادم بدم شلوارو شورتمو پیرنمو در اوردمو گفتم حالا بیا تو بخور باز ناز کرد بش گفتم مگه دفه قبلی نخوردی بخور بابا شستمش گفت ابش می ره تو دنم حالا مزی هست یخده ادم کیرش شق میشه بی رنگه میادا اونو می گفت حالا هر چی بش می گم که نازتو برم این چیزی نیست گوش نمی ده با دسمال خوشک کردیمو حالا خورد منم دسمو می کردم تو مواش سرشو می مالوندم یا دسمو با نوک سیناش ور می رفتم وای چه حالی می داد اونم همش ساک می زد دیگه حسابی داغ شده بودم گفتم بر گرد که می خوام از پشت بکونمت اونم گفت بزار لاپام بهش گفتم دفه قبلی که به علی کون دادی یه گاف گنده دادیم اونم گفت پس اینا با برنامه اوردیش تو خونه حالا ما به تته پته افتادیم ولی سشو گرفتم خدایشا گفتم از لا در دیدم اونم باور کرد اقا اول گذاشتیم لا پاش و بدش خیس کردیم سر کیرمونو اروم اروم گذاشتیم رو سوراخش هی اخ و اوخ کرد که نکن تو رو خدا گفتم اروم می کنم اروم اروم هی یخورده کردیم بد در اوردیم یکم دیگه کردیم اروم اروم دلمم نمیومد انگشت کنم تو فیلما دیده بودم می کنن ولی این ایا الم توش تمیز باشه یا نه به هر جوری بود اشک طرفو در اوردم گذاشتم توش جون که چه حالی داد محکم انگار کیرمو یکی فشار می داد گذاشتم توش روش خابیدم حالا هی می کردم تو در می اوردم به قول مروف عقب جلو می کردمو تلمبه می زدم اوففففففففف حال می داد هی کردیمش هی کردیم و عقب جلو کردیم کمرشو لیس می زدم اونم های های می کرد یه دفه نفمیدم چی شد ابمو ریختم تو همون کونش اصلن دسی خودم نبود یه دفه ای شد اقا ما ریختیم این شاکی شد شرو کرد به فش دادن که بی ظرفیتی از روش بلند شدمو با دسمال لاشو پاک کردمو لباشو خوردم گفتم خیلی حال دادی دمت گرم من تا حالا تو کونه کسی نکرده بودم کلی لباشو خوردیم یه حرفایی می زد موهامو دست توش می کرد می گفت عاشقتمو اینا من می دونستم می خواد این بندالمون بشه کم کم حالا اگه قیافشم خوب بود یه چیزی ولی فقط این سفیدی داشت تو همین حالا هوا بودیم که گفت چی واسم خریدی حالا اوردی زکی این هنوز از دفه قبلی تا حالا یادش مونده بود منم گفتم خدایش حل زدم اومدم بازم یادم رفتا یه جا قرار بات می زارم واست می یارم دیگه اینم گرفت گفت همین فردا باید بیاری منم قبول کردم دیدم دوباره کردمش حالا باید یه چیزی بهش بدم منم پسر دایم تو کار لوازم ارایشی بود اون موقع رفتم پیشش حالا قسطی فکرشو بکن ازش دوتا ماتیک و یه مداد و یه لاک ناخن گرفتیم کادو کردیم و بردیم بهش دادیم گفتیم ببخشید کمه دفعه بدی جبران می کنم اخه می خواستم نگهش دارم واسه همین سکس ما با این یارو 3 بار دیگه سکس کردیم که همش همینطوری بود دیگه از کون می کردیمش ولی علی اون موقه می گفت که این کسشم بازه تو حالیت نیست اما خودش که اینجور می گفت مام گیر بهش ندادیم همشم خودم با هر در به دری بودی و خایه مالی دیگه خونه خالی جور کردم چون این خالمو اینا یه خونه داشتن دس مستجر نبود خالی بود من بعدش فمیدمو با کپه کس کشی از پسر خالمون هر بار کلیدو می گرفتیم ولی خیلی کارمون کوتاه بود بیشترش همین بود بعدشم این شماره تلفنی که داده بود ما زنگ می زدیم خونشون که همیشه یه کیر کلفت بر می داشت ما قطع می کردیم اونجام که می گفت کارمه زنگ بزن شماره مسدود شدا نمیشد بگیریمش خلاصه دیگه ولش کردیم حالا خاطره بدیمم اشنا شدنم با یه زنه بود که با دوچرخه بودم اونم دمه تلفن سر کوچمون بود ولی سکس نداره وا فقط جالبه فکر کنم می گم برادون اوجگلای من در سراسره همه جا حالا دیگه نظر بدید ببینید خب شد یا بازم تغییرش بدم
<<
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.