صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
*روزهای زیبای با هم بودن*...(فهرست در صفحه اول)....خاطره زیبای من از عشقم
<<
1
...
45
.
46
.
47
.
48
.
49
.
نویسنده
پیام
Sex_Eshgh_Sex
اعضا
#
: 28 Jun 2008 02:26
salam mohammad jan
dastanet ghalbami atish zad
khoda kone vagheiyat nadashte bashe
*** آخ كه شكرت اي خدا واسه جهان به اين بدي * * * * * چي ميشد اگه تو دست به ساختنش نميزدي ؟ ***
elham55
اعضا
#
: 29 Jun 2008 10:01
محمد آقا سلام .
فكر كنم ديگه بايد تصميمتو بگيري البته براي ادامه دادن . مي بيني كه دوستانمون منتظرت هستند . لطفا اونا رو منتظر نزارين .
در ضمن از تمام دوستان خوبم كه به دعوت من جواب دادن تشكر مي كنم و براي همتون مخصوصا محمد روزهاي خوشي رو آرزو مي كنم .
لبخند بهانه ي زندگيست لحظاتتان سرشار از اين بهانه .
در این دنیا که مردانش عصای کور می دزدیدند ..... من از خوشباوری آنجا حقیقت جستجو کردم
amin_60
اعضا
#
: 29 Jun 2008 17:58
سلام همشهري
خوبي؟
خسته نباشي برادر دست مريزاد
خاطره تا آخر خوندم با تمام غم و غصه اي كه توش بود ولي بازم زيبا نوشته بودي
چيزي نميتونم بگم جز متاسفم
اميدوارم كه بتوني هر چه سريعتر با مشكلت كنار بياي و بخاطر الناز هم كه شده زندگي عاديتو از سر بگيري چون اون هم بخاطر همين موضوع از عشقش يا بهتر بگم زندگيش گذشت و رفت
هر چند خيلي سخته ولي سعي كن به خواسته اون هم كه شده عمل كني
داش محمد شرمنده خيلي غيبت داشتم آخه درگير امتحانات بودم
به اميد روزهاي خوش زندگي
آرزويم اينست: نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد ....آرزويم اينست
mohammadzq
اعضا
#
: 10 Jul 2008 17:27
دوستان مرسی از لطف همگی.
تصمیم گرفتم یکی دیگه از خاطراتم رو براتون بنویسم.
کمی صبر کنید حتما میذارم.
قربون همگی:محمئ
هیچ وقت به خدا نگو مشکلات بزرگی دارم،به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم!!!
mohammadzq
اعضا
#
: 18 Jul 2008 02:57
سلام دوستان خوبم.تصمیم رو گرفتم.
دارم یکی دیگه از خاطراتم رو مینویسم.من رو تنها نذارید.منتظرتون هستم.
از همه کسانی که تو این تاپیک من رو کمک کردن میخوام که به تاپیک دیگه ی من هم بیان.
اسمش هست (( آرزوهای بر باد)).
اگر بیاید خیلی خوشحال میشم.این لینکشه
http://www.avuzoon.com/forum/2_66127_0.html
قربون همگی:محمد
loader
اعضا
#
: 1 Aug 2008 01:47
محمد جان سلام
خسته نباشی واقعا به خاطره قلم قوی و گیرات بهت تبریک می گم فوق العاده بود
راستش من تازه توی این سایت عضو شدم و از سایت های سکسی و مخصوصا سکس متنفرم نه اینکه بگم سکس ندارم دارم خوب منم آدمم اونم از نوعه مذکرش ولی واقعا از سکس می ترسم و واقعا موقع سکس من نیستم غریضمه که من رو تحت کنترل قرار میده
برای ترسمم یه عالمه علت دارم یه عالمه خاطره ی کثیف و لجنی دارم نه اینکه فکر بدی کنی نه حالا ایشالا واست سر موقعش میگم اینهمه تو مارو آتیش زدی حالا بعدا منم سره فرصت آتیشت می زنم بماند فقط خواستم بهت تبریک بگم و بهت بگم قلمت عالیه و اینکه واقعا فقط می تونم بگم متاسفم خوب خیلی حرف زدم ااااااااااااااااااااامن اینهمه نوشتم
آخه من در کل آدم کم حرف و به ظاهر شادیم نوشتت باعث شد جو گیر شم اینهمه دری وری بگم خوب سرت رو درد نیارم منتظر جوابت هستم
دوست داره تو علی
دیگه نمی خوام ببینم تورو حتی توی خوابم *** برو اونقدر دور که دیگه بری از یادم
mohammadzq
اعضا
#
: 1 Aug 2008 14:16
Quoting: loader
محمد جان سلام خسته نباشی واقعا به خاطره قلم قوی و گیرات بهت تبریک می گم فوق العاده بودراستش من تازه توی این سایت عضو شدم و از سایت های سکسی و مخصوصا سکس متنفرم نه اینکه بگم سکس ندارم دارم خوب منم آدمم اونم از نوعه مذکرش ولی واقعا از سکس می ترسم و واقعا موقع سکس من نیستم غریضمه که من رو تحت کنترل قرار میدهبرای ترسمم یه عالمه علت دارم یه عالمه خاطره ی کثیف و لجنی دارم نه اینکه فکر بدی کنی نه حالا ایشالا واست سر موقعش میگم اینهمه تو مارو آتیش زدی حالا بعدا منم سره فرصت آتیشت می زنم بماند فقط خواستم بهت تبریک بگم و بهت بگم قلمت عالیه و اینکه واقعا فقط می تونم بگم متاسفم خوب خیلی حرف زدم ااااااااااااااااااااامن اینهمه نوشتم آخه من در کل آدم کم حرف و به ظاهر شادیم نوشتت باعث شد جو گیر شم اینهمه دری وری بگم خوب سرت رو درد نیارم منتظر جوابت هستمدوست داره تو علی
متشکر علی جان.
sugerlips
اعضا
#
: 6 Aug 2008 23:45
mohammadzq
دوستت داریم محمد انیشتین
<<
1
...
45
.
46
.
47
.
48
.
49
.
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.