صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / کیوان و مهماندار خارجی هواپیما
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Jun 2006 01:15

Quoting: che
dametgarm edame bede

كي ادامه بده؟كيوان؟ اين كيوان حالا ديگه ما هم تحويل نميگيره ميگه بايد از قبل نوبت ملاقات داشته باشي و هزار تا خوان داره ديدنش انا هم براش

# : 25 Jun 2006 02:07

Quoting: narsisa
اين كيوان حالا ديگه ما هم تحويل نميگيره

چرا تحویل نمیگیره؟؟ همش برات بادمجان چیده واسات... شما درست کیوان را نشناختی..من تا حالا ندیدم به کسی بیمحلی کنه...

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 25 Jun 2006 08:45

Quoting: dariushagha
همش برات بادمجان چیده واسات

اين كه الان گفتي يعني چه؟
من تا حالا ندیدم به کسی بیمحلی کنه

منم همين طور --
چرا تحویل نمیگیره؟؟

منم نفهميدم

كيوان حاجي جان بگير

# : 25 Jun 2006 11:57

narsisa
dariushagha
من يه ذره غبارم كه در پاشنه كفش دوستان در آن قسمت كه خرده شيشه ها شيار كوچك و كم عرض در لاستيك پاشنه ايجاد كرده اند غنوده ام كمترين ذره كه حتي شناخته هم نشده اسمي ندارد و رسمي
من غلام همه دوستان هستم دربست به رم فلورانس لوزان ...... قرچك ورامين ..... نبود

# : 25 Jun 2006 12:21

Quoting: monster cock
من يه ذره غبارم كه در پاشنه كفش دوستان در آن قسمت كه خرده شيشه ها شيار كوچك و كم عرض در لاستيك پاشنه ايجاد كرده اند غنوده ام كمترين ذره كه حتي شناخته هم نشده اسمي ندارد و رسمي

حالا بذار من برات بگم تو يك فرشته اي كه من و دوستانت مثل داريوش هميشه به يادتيم و توي قصر زرين دل ما جاي داري

# : 29 Jun 2006 01:34

ببخشید آقای فرشته دلمون برات تنگ شده****امید وارم بت خوش بگذره عزیز

# : 5 Jul 2006 21:11

خدا كنه سره اين مهمون داره بلايي نياد بابا كيوان زود باش بيا كارت داريم

# : 6 Jul 2006 21:09

خوش به حاله مهمانداره حداقل صورت ماه كيوان را از نزديك ديده

# : 30 Jun 2008 13:42

Salam dastane khoobi bood ama dar an tashkhis be sorat badi be kar rafte bood masalan name chiko baraie alat tanasoli besiar khande dare mamolan baraie jojeha be kar mire mitonesti be jaie inke to khone bokonish bebarish to dastshoe havapaima...
Rasti to sal 77 shoma chand salet bode?
Dar kol khob bood omidvaram movafagh bashi!
Rasti be sitam ham sari bezan
www.Sexdostan.blogfa.com
£hsan

# : 19 Jul 2008 03:28

MIDOONI TALKH TARIN LAHZE TOO ZENDEGI CHE MOGHEIIIYE?? vaghtii ke befahmi vase aziztarin kaset FAGHAT YE TAJROBEIII

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.