صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
عمه زهرا
<<
.
1
.
2
.
نویسنده
پیام
arash5562
اعضا
#
: 21 Jun 2008 06:27
کیف داشت عمت پیش من بود
aazzaazzaazzaaaa
اعضا
#
: 22 Jun 2008 02:32
سلام میخوام از دوستان عزیز یک کمک بخوام.من به دنبال اینم که زن برادر زنم را بکنم.شب و روز از فکرش بیرون نمیام.اون خیلی نازه .از دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم منو راهنمایی کنم.(به امید روزی که کیرم رو تا خایه تو کسش بکنم).
متشکرم
aiwa
اعضا
#
: 22 Jun 2008 03:22
فکر کنم زن برادر زن جزو محرمات باشه. برو بهش بگو حاج آیوا گفته میتونم بکنمت.
پاینده باد ایــــــــــــــران
dariushagha
مدیر
#
: 22 Jun 2008 05:03
Quoting: arash5562
زن برادر زنم
مگه زن برادرت زن داره؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
omid_hi
مدیر
#
: 22 Jun 2008 05:21
Quoting: dariushagha
مگه زن برادرت زن داره؟
شروین
ifa_kenny_thing
اعضا
#
: 22 Jun 2008 10:51
به نظر منم حقیقی بود! شایدم نویسنده حرفه ای بوده! چون سیستم virgin کردن همین جوریه!
شیخی به زنی فاحشه گفتا پستی، هر دم به هوای دگری دل بستی! گفت شیخا هر آن چه گویی هستم، آیا تو هر آنچه می نمایی هستی؟!!
morl2092
اعضا
#
: 18 Jul 2008 15:28
به نظر منم خیلی قشنگ بود از بابت داستانت خیلی ممنون
135235
RADAM
اعضا
#
: 25 Aug 2008 01:18
سلام داستان باحالي بود منم تقريبا" مشابه وضعيت شما رو باخالم يكسال داشتم.يادش بخير چه شبايي رو باهاش با ترس از لو رفتن صبح كردم.دمت گرم
RADAM
اعضا
#
: 25 Aug 2008 01:20
سلام داستان باحالي بود منم تقريبا" مشابه وضعيت شما رو باخالم يكسال داشتم.يادش بخير چه شبايي رو باهاش با ترس از لو رفتن صبح كردم.دمت گرم
RADAM
اعضا
#
: 25 Aug 2008 01:21
<<
.
1
.
2
.
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.