| نویسنده |
پیام |
|
|
من یه دوست دختر داشتم که اسمش سایه بود ، سایه گاهی میومد خونه ما و با هم حال می کردیم ، دختر بود بیشتر لاپایی و از این جور چیزها حال می کردیم تا اینکه یه روز که با هم قرار گذاشتیم بریم سینما خالش رو اورده بود ، سایه خودش خوشگل بود ولی من تا خاله ام رو دیدم کیرم شق شد باور نمی کردم یه زن 35 ساله اینقدر خوشگل باشه ، چشمای درشت ، دماغ کوچیک ، لبای کلفت ، یه پرده گوشت ، سینه ها بزرگ و سیخ و بعد هم سفید مثل بلور، خلاصه رفتیم فیلم رو دیدیم و من کاملا تو کک خاله بودم ، خلاصه اصرار کردم که بریم خونه ، من مجرد هستم ، سایه هی می گفت دیر می شه مامانم دعوام می کنه منم می گفتم زنگ بزن بگو با خاله هستی ، تویه این جر و بحث ها دیدم خاله ساکته ، خلاصه راضیش کردم و رفتیم ، تا رسیدیم یه ویسکی داشتم اوردم بیرون و مزه دورش گذاشتم ، اونا هم مانتوهاشون در اوردن ، وای خاله حالا دیدن داشت یه تاپ قرمز که سینه هاش از بزرگی زده بود بیرون با شلوار لی چسبون ، خلاصه نشستیم به صحبت ، سایه اومد کنار من و خودشو چشبوند به من ، منم یه خورده نوازشش کردم و بعد بلند شدم نوار گذاشتم گفتم برقص ، شروع به رقصیدن کرد ، خیلی قشنگ می رقصید ، کون سایه واقعا قشنگ بود لاغر و کمر باریک ، کلم حسابی داغ شده بود رفتم و کنار خاله نشستم ، بی هوا دستم رو پاش گذاشتم یه خورده خودشو جمع کرد توجه نکردم و فشار دادم ، نفهمیدم چی شد که دیدم لختش کردم و دارم پستوناش رو می مکم ، سایه از پشت اومد شلوارم رو پائین کشید ، خوابید رو زمین و کیرم رو گذاشت توی دهنش ، صدای خاله سایه در اومده بود ، پستونایی بهتر از تا حالا ندیده بودم ، اومدم پادین شلوارش کشیدم پائین و شروع کردم به لیسیدن کسش ، کیرم هم تو دهن سایه بود با ولع می خورد ، جیغ خاله ر اومده بود ، کس گوشتی تپل با چوچول بیرون لای دندنام بود ، بلند شدم کردم تو کسش سایه اومد بالا پستوناش رو گذاشت تو دهنم .
داشتم تلمبه می زدم و دستم روی پستوناش بود دیونه شده بودم ، که یهو دیدم یه چیزی رفت تو کونم ، سایه نامرد رفته بود یه خیار از توی یخچال اورده بود و کرده بود تو کونم.
بقیش رو خودتون حدس بزنید
|
|
|
معلومه خيلي حال كردي.
|
|
|
باز هم مرغ حشر بر سر منبر کس
صوت آه اوه آید
دم به دم بر سر کس
|