صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
آخرین پناه ... * فهرست در صفحه اول *
<<
1
...
45
.
46
.
47
.
48
.
49
.
50
.
51
.
52
.
53
.
54
.
>>
نویسنده
پیام
AiHan1387
اعضا
#
: 12 Jul 2008 23:51
سلام به همه دوستان عزیز و گل
بچه ها تو این چند وقت بابت بدقولی ها و غیبتای مداوم از تک تکتون معذرت می خوام اما خدایی کار و بارم خیلی زیاد شده ، طوری که هر روز نیم ساعت وقت آزاد دارم . و به نظرم تو این فرصت به جز سلام و احوال پرسی کاری از دستم بر نمیاد . برا همین تصمیم گرفتم ادامه ندم چون اینجوری هم خودم راحت به کارام می رسم هم اینکه شما دوستان عزیزم رو الاف نمی کنم .
در هر صورت تا مدتی از ادامه داستان خبری نیست . و بابت این موضوع شرمنده همتون هستم . می دونم الان تو دلتون هزار تا بد و بیراه بهم میگین اما فقط بدونین که زیادی کار و کمبود وقت باعث بدقولی و ادامه ندادنم هستش
دوستدار همه بچه های گل آویزون
آیهان
* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
AiHan1387
اعضا
#
: 12 Jul 2008 23:54 | ویرایش بوسیله: AiHan1387
mr kami
Amir_ho
asal_nanaz
rahamatt
SACRIFICE
mina_20_love
xxsahar
dadasaheb
mohsen_m275
esi_mdk
tina_SDK
naazijoon
saedb
PATRIOT_AM
bOoseh
kami danger
Amir_blank7
migren_tomor
asal_azad
Dele_Divooneh
naazijoon
Rooozbeh
NaNaBaRbIe
saedb
kia_soosk
از ابراز محبت شما دوستان گل هم ممنونم
موفق و پیروز باشید
* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
kia_soosk
اعضا
#
: 13 Jul 2008 09:50
آیهان سلام
این چه پستیه که تو زدی
خوب باباجان تو همون نیم ساعت به جای جواب دادن داستانو بنویس
به هر حال بیصبرانه منتظر ادامش هستم
ایشالا همیشه کار و کاسبیت خوب با برکت باشه
موفق و پیروز باشی
در پناه حق
asal_nanaz
اعضا
#
: 13 Jul 2008 10:27
AiHan1387
ایشالا همه چی درست بشه و بتونی زود بیای باز پیِِشمون
~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
niloofar14
اعضا
#
: 13 Jul 2008 12:02
AiHan1387
خیلی حیف شد داداشی جونم
*** سير نميشوم ز تو ... نيست جز اين گناه من!! ***
mina_20_love
اعضا
#
: 13 Jul 2008 13:12
سلام آيهان جان،اااااااااااااااااا خيلي ناراحت شدم؛اگه بخواي مي توني ادامه بدي عزيزم؛آيهان جان من به خاطر داستان تو اينجا بودم،پس اگه ادامه نمي دي منم ديگه نمي يام،هروقت خواستي ادامش بدي برام آف بذار.بازم مي گم بي صبرانه منتظرم عزيزم.هر كاري داري موفق و خوش باشي.در پناه حق.
AiHan1387
اعضا
#
: 14 Jul 2008 00:17
Quoting: kia_soosk
آیهان سلام
این چه پستیه که تو زدی
خوب باباجان تو همون نیم ساعت به جای جواب دادن داستانو بنویس
به هر حال بیصبرانه منتظر ادامش هستم
ایشالا همیشه کار و کاسبیت خوب با برکت باشه
موفق و پیروز باشی
در پناه حق
سلام کیا جان
راستش نمی دونم چی بگم اما این و بهت قول می دم که خاطرات رو نیمه تموم نمی زارم بمونه .... سعی می کنم در هر فرصتی که پیش بیاد ادامه رو بزارم
سرزنده باشی
Quoting: asal_nanaz
ایشالا همه چی درست بشه و بتونی زود بیای باز پیِِشمون
ممنون عسل جان ... برام دعا کن آبجی
Quoting: niloofar14
خیلی حیف شد داداشی جونم
آبجی فکر نکنم زیاد بتونم از این مکان با صفا دور باشم ، سعی می کنم هر چه زودتر برگردم
Quoting: mina_20_love
سلام آيهان جان،اااااااااااااااااا خيلي ناراحت شدم؛اگه بخواي مي توني ادامه بدي عزيزم؛آيهان جان من به خاطر داستان تو اينجا بودم،پس اگه ادامه نمي دي منم ديگه نمي يام،هروقت خواستي ادامش بدي برام آف بذار.بازم مي گم بي صبرانه منتظرم عزيزم.هر كاري داري موفق و خوش باشي.در پناه حق.
سلام مینا جان
بابت اینکه ادامه نمی دم واقعا شرمنده ام ، همونطور که گفتی 2 - 3 تا از بچه ها فقط به خاطر خاطراتم اینجا بودن ... بهتون قول می دم هر چه زودتر برگردم پیشتون و از شرمندگیتون دربیام
migren_tomor
اعضا
#
: 14 Jul 2008 02:24
امیدوارم که خیلی سریع مشکلاتت حل بشه داداش.داداش اگه کاری از دست من بر میاد در خدمتم.
وقتی عشقت تنهات گذاشت,نگران خودت نباش که بعد از او چه کار کنی, شرمنده دلت باش که بهت اطمینان کرد
asal_777
اعضا
#
: 14 Jul 2008 09:23 | ویرایش بوسیله: asal_777
AiHan1387
کلی ناراحت شدم.
برات دعا میکنم
که هرچه زودتر مشکلات و گرفتاری هات برطرف بشه.
asal_nanaz
اعضا
#
: 14 Jul 2008 13:29
AiHan1387
Quoting: AiHan1387
ممنون عسل جان ... برام دعا کن آبجی
حتما
~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
<<
1
...
45
.
46
.
47
.
48
.
49
.
50
.
51
.
52
.
53
.
54
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.