صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / آخرین پناه ... * فهرست در صفحه اول *
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 53 . 54 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Jun 2008 03:03

AiHan1387
چطوری با مرام
اینه رسمش دیگه
میری حاجی حاجی مکه یه پی امم نمیزاری آدم بدونه سالمی یا نه
خلاصه دلمون برات تنگ شده بود
ببینیمت

و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
# : 30 Jun 2008 08:56

AiHan1387
خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم که منو از یاد نبردی.متاسفانه چند روزی سیستمم مشکل پیدا کرده بود . یه هفته ای هم مسافرت بودم بعدش که آمدم توی سایت دیدم همه دوستان برات pmگذاشتن و از خودت خبری نیست .(راستش من توی این سایت فقط خاطره شما رو دنبال می کنم ) فکر می کردم از ادامه داستان منصرف شدی خیلی ناراحت شده بودم.
چون هرروز پستهای تاپیکت رو چک میکردم. وقتی دیروز دیدم برگشتی خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم.دل من هم برات تنگولیده بود.
امیدوارم دیگه برات مشکلی پیش نیاد و هر جا هستی خوش و خرم باشی.
باز هم ازت ممنونم دوست خوبم.

# : 30 Jun 2008 09:01

AiHan1387
خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم که منو از یاد نبردی.متاسفانه چند روزی سیستمم مشکل پیدا کرده بود . یه هفته ای هم مسافرت بودم بعدش که آمدم توی سایت دیدم همه دوستان برات pmگذاشتن و از خودت خبری نیست .(راستش من توی این سایت فقط خاطره شما رو دنبال می کنم ) فکر می کردم از ادامه داستان منصرف شدی خیلی ناراحت شده بودم.
چون هرروز پستهای تاپیکت رو چک میکردم. وقتی دیروز دیدم برگشتی خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم.دل من هم برات تنگولیده بود.

# : 30 Jun 2008 11:31

AiHan1387
سلام آیهان جان
خوفی سالمی

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( سحر )
# : 30 Jun 2008 14:56

AiHan1387
Quoting: AiHan1387
نازتو برم آبجییییییی

~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
# : 30 Jun 2008 18:03

آیهان جان.

# : 30 Jun 2008 18:03 | ویرایش بوسیله: asal_777

آیهان جان.

# : 30 Jun 2008 18:12

وای ببخشید نمیدونم چرا این پستم چند بار ارسال شد؟

# : 30 Jun 2008 23:51

دمت گرم

سکوتم از رضایت نیست ***** دلم اهل شکایت نیست ***** هزار شاکی خودش داره ***** خودش گیره گرفتاره
# : 1 Jul 2008 01:37

بریم صفحه بعد ببینیم چی میشه

* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 53 . 54 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.