| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 30 Apr 2008 12:05 | ویرایش بوسیله: ghazal_masti
Quoting: shakiba56 غزل جان عالی بود
مرسی که دنبال می کنید و نظر می دید.شکیبا جان مثل من خوابتون کمه .ماهی عید ما هنوز زنده ست.روزی دو بار آبشو عوض می کنم و گاهی تکه های کوچک یخ توی آبش میریزم.یکی از دلایل بیداری من اینه که هرگاه ماهی کوچک ما اکسیژن آبش کم میشه انگار یکی منو صدا میزنه حتی اگر خواب باشم.
Quoting: mohsen_m275 ولي يه كم بيشتر لطفاً دلم می خواد زیاد بنویسم ..بنویسم ..بنویسم اما بااین آدرس آینه که من دارم تمام متن یکجا ارسال نمیشه.نمیدونم چرا.
از حاصل عمر چیست در دستم...................هیچ
|
|
|
# : 30 Apr 2008 12:17 | ویرایش بوسیله: ghazal_masti
Quoting: esi_mdk خسته نباشی مرسی.همچنین. کاش ما آن دو پرسـتو بوديم که همه عمر سفر ميکرديم از بـهـاری بـه بـهـار ديگـر ... کاش در ما جاری بود حس رفتن.بودن کاش نجوای هر نسیمی نام تو را زمرمه می کرد با من..... sorry esi یکمی نوای دلتنگی همنوایت شد.
|
|
|
 Quoting: ghazal_masti من از دوستداران یاور بودم از سالها قبل. منظورم توی آویزونه دیگه
Quoting: ghazal_masti از آینه استفاده کردم ولی احتمالا آینش ترک داره چون هر کاری کردم یکجا ارسال نشد برای همین مجبور شدم خردش کنم.از این بابت معذرت میخوام. یه اینه دیگه ببر اشکال نداره.مرسی mohsen_m275

به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
|
|
Quoting: rahamatt یه اینه دیگه ببر از کدوم آینه فروشی؟
|
|
|
Quoting: babaye_esfandiar منتظرم اه یادم رفت تشکر کنم بابت این انتظار جایema خالیه اینجا. Ilike ema همینطور جای بهناز که ببینه اینجا هم نیمایی مرد لطفا یکی یک آدرس آینه به من بده.ممنون میشم.
|
|
|
ghazal_masti
مبارکه 
ساده بیا دست منو بگیرو ....ساده نگیر این همه سادگیمو ......ساده نگیر اگه هنوز میتونی ......پای همه سادگیات بمونی ....
|
|
|
مرسی. لی لی جان لطفا یک آدرس آینه به من بدید.میخوام متن رو ارسال کنم با این آدرس یکجا ارسال نمیشه .ممنون میشم.
|
|
|

Quoting: esi_mdk تا به کی بايد رفت ؟ از دياری به دياری ديگر نتوانم ، نتوانم جستن هر زمان عشقی و ياری ديگر کاش ما آن دو پرسـتو بوديم که همه عمر سفر ميکرديم از بـهـاری بـه بـهـار ديگـر ... فرید بازم نازززززززززززززززززززززززززززززز نوشتی
*شجاعت واقعي زماني است كه شخصي بتواند از اعماق مشكلات به زندگي لبخند بزند.*
|
|
|
|
|
ghazal_masti بابت ادامه ممنون
آن کس که با داشته هاي خوب خود خوشحال نيست با برآورده شدن آرزوهايش نيز خوشحال نخواهد بود ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
ببین باید یه vpnدرست کنی برات تو پیام خصوصیات می نویسم

ساده بیا دست منو بگیرو ....ساده نگیر این همه سادگیمو ......ساده نگیر اگه هنوز میتونی ......پای همه سادگیات بمونی ....
|