| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: SiYaVaSh_BiRoNi سلام دوست عزیز تاپیک جدیدت مبارک می خونم میام نظر می دم سلام  لطف میکنی ..
Quoting: SiYaVaSh_BiRoNi از شروعش معلومه که داستان غم انگیزیه.خدا به خیر کنه ولی دست مریزاد..نوشته ی کامل و بدون نقصیه. میخوام یه جورایی متعادل باشه .. با واقعیت و عقل بخونه .. یه تراژدی خاص ..
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
Quoting: Yohan
چاکریم برادر یا خواهر آنتی لاو ... شرمنده اسمت رو نمیدونم .. ایول بابا دمت گرم دیگه حامد چند روز نیومدم تاپیکت منو یادت رفت علی هستم اون قدیم قدیما که پرنیا سر میزد به تاپیکش همش اونجا پلاس بودم وقتی هم که علی جوکر بود من علی 2 بودم .... بابا 2 تا چشم دارم یه دماغ ... ایشالله که یادت اومد دیگهههه؟
چشم .. اما در مورد اصطلاح هی مرد منظوری دارم .. داستان که بره جلو متوجه میشی ..

خانوم ببخشین چند کیلویین شما **خجالتی وای مامانم اینا ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: Amir_blank7 سلام حامد جون ، چطوری پسر ؟ تاپیکه جدید مبارک ...... ONLY JUVE سلام امیر جان .. مرسی جیگر .. Forza Juve
|
|
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 به به ......ایول کاکو میگم حامد بر و بچ گفتگوی ازاد و شوخی و سرگرمی همه دارن میان اینور ولی خوب بود...ادامه بده ...متظریم چاکریم داش سامان .. به تو حسودیم شد .. خیلی وقته تو ذهنمه ولی جرقشو تو زدی ...
|
|
|
Quoting: silenceinstorm اریک الله عمو یوهان ! دمت گرم و قلمت شیرین چاکریم جناب افند ...
Quoting: silenceinstorm برو که رفقا پشتتن !! نه آقا ما به کسی پشت نمی کنیم .. اما پشتیبانی چرا ..
Quoting: silenceinstorm یعنی پا به پات میان صفاتو ..
|
|
|
Quoting: Yohan چاکریم داش سامان .. به تو حسودیم شد .. خیلی وقته تو ذهنمه ولی جرقشو تو زدی مخلصیم کاکو.....این چه حرفیه ...نویسندگی از خودته 
|
|
|
Quoting: Anti_love ایول بابا دمت گرم دیگه حامد چند روز نیومدم تاپیکت منو یادت رفت علی هستم اون قدیم قدیما که پرنیا سر میزد به تاپیکش همش اونجا پلاس بودم وقتی هم که علی جوکر بود من علی 2 بودم .... بابا 2 تا چشم دارم یه دماغ ... ایشالله که یادت اومد دیگهههه؟ بهههه .. شرمنده علی آقا .. آخه خیلی وقته پست متقابل نداشتیم .. آر بابا یادمه چقدر اذیت پرنیا میکردیم .. صفاتو مشتی ... 
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 مخلصیم کاکو.....این چه حرفیه ...نویسندگی از خودته

|
|
|
|
|
بهههه .. شرمنده علی آقا .. آخه خیلی وقته پست متقابل نداشتیم .. آر بابا یادمه چقدر اذیت پرنیا میکردیم .. صفاتو مشتی ...
 آخیش خوب شد یادت اومد وگرنه باید برای شناساییه خودم همینطور میرفتم پایین
خانوم ببخشین چند کیلویین شما **خجالتی وای مامانم اینا ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: Yohan نه آقا ما به کسی پشت نمی کنیم .. اما پشتیبانی چرا ..
پشتیبانی که مشکلی نیست .. بسپار به ما ! راستی ازاین به بعد میتونی تو امضات بزنی : برنامه امشب خرازی حامد یوهان : قسمت جدید مجموعه داستانیه محافظ 
مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
|