Quoting: nazjigili kamiiiiiiiiiiiiiiiii mikhunam hala topice nooet mobara
ممنونم نازی جان . مرسی خانمی . بیشتر سر بزن به ما . 
sexnasa2008
به به داش سامان گل . 
دادا تایپیکت مبارک بعد از اینجا حتما با یه حشم میام اونجا برا تایپیکت قربونی کنم . حیف این علی ژوکر نیست والا اون رو میاوردم . 
Quoting: Anti_love اختیار داری کامی جون تا ..ونی مثل تو هست من جسارت نمیکن
عاقلان دانند . 
Quoting: Anti_love بیا اینجا پسرم خودم می کنمت ارشاد
نه دادا اگر بنا به کردن باشه من خودم پی اچ دی دارم تو این قضیه . حد شاگرد و استادی رو رعایت کن 
Quoting: Anti_love دیگه میدونی که من سوراخ ببینم هیچی حالیم نیست
آره یادمه یه بار هم به سوراخ جورابت تجاوز کرده بودی 
Quoting: Anti_love خوب پس برم یه شورت آهنیه مرغوب بخرم
به قول معروف گفتنی : دیگه گوزیدی . شرت فولادی هم بخری فایده نداره . 
Quoting: Anti_love کامی بیا بابا دست این تینا رو بذار تو دست سرهنگ خیالش و راحت کن بنده خدا تینا خیلی تو فکر سرهنگه
نه بابا این الان داغه حالیش نیست . نمیدونه که تیمسار راس ساعت 9 شب تو خونه خاموشی میزنه . ساعت 5 صبح هم بیدار باش . 
Quoting: youngblood man bemiraaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm naboodam che khabar shode inja ta didam tapico ba maghzzzzzzzzz oomadam too faghat khastam begam dada kami ,damet garm ta akhar bahatam hala beram bakhoonam
سلام دادا خوش اومدی . مرسی . 
مغزت که تکون نخورد خدای ناکرده ؟ 
بخون بیا . 
Quoting: esi_mdk سلام کامی عزیز خوبی داداش Quoting: kami danger سلام آق فرید گل . مرسی دادا . ایشالا که خوب از آب در بیاد و مثل قبلی نشه . امیدوارم که یه درسی بتونیم بگیریم در مورد قبلی هم چیزی نگم بهتره فقط اینکه عالی بود(از زبون دوستان )
سلام دادا فرید . نوکرتم دادا . میگم از زمین به آسمون میباره دیگه . ما باید از شما درس بگیریم .
اون هم نظر لطف دوستان بود . 
Quoting: esi_mdk راستش خانومای اویزوون بهم گیر دادن منم با احســــــــــــــــــــــــــــــــــاس عوض کردم(تهدید کردنم)
دادا من جات بودم میرفتم سبیل چخماقی میذاشتم . یعنی چی این ضعیفه ها بخوان تهدید کنن آدم رو . 
Quoting: esi_mdk سلام برسون شاد باشی
سلامت باشی دادا . ممنونم عزیز و همچنین . 
Quoting: youngblood rasti ta yadam narafte salam khedmate tamamie baro bach dige taarif nadare tebghe mamool aaaaaaliiiii bekhoda hal kardam ba kal kalet manam kheire saram raftam ozv shodam albate esme network quixtar hast too north america kheili maaroofe khoolase khoda midoone chand vaght gozashte man naresidam hich ghalati bahash bokonam doostaie kheili toopi dari inja adam be saaie ie khodesh ham nemitoone etemad kone be har hal aziz merc ke dobare minevisi khosh bashi ghorbanat nariman
دادا نریمان میذاشتی یه چند صفحه دیگع بریم جلو بعد سلام و علیک میکردی . 
Quoting: asal_nanaz خوش باشی.برو خیالت راحت.ما هوای اینجارو دارم
اتفاقا چون تو و اما و بقیه دوستان هستید من خیالم راحته . 
mohsen_m275

Quoting: tina_sadr کسی انگار منو نمیفهمه
دختر جان خودت رو بدبخت نکن این تیمسار آدم خشنیه به درد جنس لطیفی مثل تو نمیخوره . 
هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
|