| نویسنده |
پیام |
|
|
دیگه داری طوفان به پا می کنی ها مستر دنجریوس ... اونم از نوع شنی . مبارکه کامک خان . الان فرصت کمه ... علیرغم همه نامردی هام امیدوارم بتونم با این یکی همراهی کنم . فعلا با اجازه 
|
|
|
kami danger سلام کامی عزیز خوشحالم که دوباره دست به گلم شدی منتظر حضور گرمت هستم 
این خزان ، خزان بهترین بهارم بود
|
|
|

~~~بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم....همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم~~~
|
|
|
|
|

asal_nanaz

« در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه »
|
|
|
Ema87

~~~بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم....همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم~~~
|
|
|
سلاممممممممم kami danger  كامي خان.تو تاپيك قبلي از وسطاش بودم ولي بنا به دلايلي هيچ وقت پست نزدم.يعني نشد بزنم ولي اينبار ميخوام از اولش در خدمت باشم شاد باشي.مشتاقانه منتظرم
گل عشق تو هستم شبنمم باش ... دلم دنياي زخمه مرهمم باش ... ز درد بي كسي قلبم شكسته ... تو شهر بي كسي ها همدمم باش
|
|
|
سلام. تاپیک جدید مبارک 
|
|
|
دادا کامی خوندم
مثل همیشه گل کاشتی
jahanami
فرستاده ی جهنمی
|
|
|
|
|
asal_nanaz

« در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه »
|
|
|
آق کامی باز کجایی ؟؟؟؟ نکنه رفتی یه مغازه جدید افتتاح کنی .؟؟؟؟ بابا بیا یه فروشگاه زنجیره ای بزن خودتو راحت کن . 

|