صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / طوفان شن ( فهرست قسمتها در صفحه اول )
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 204 . 205 . >>
نویسنده پیام
# : 22 Apr 2008 16:37

دیگه داری طوفان به پا می کنی ها مستر دنجریوس ... اونم از نوع شنی . مبارکه کامک خان . الان فرصت کمه ... علیرغم همه نامردی هام امیدوارم بتونم با این یکی همراهی کنم . فعلا با اجازه

# : 22 Apr 2008 17:30

kami danger
سلام کامی عزیز
خوشحالم که دوباره دست به گلم شدی
منتظر حضور گرمت هستم

این خزان ، خزان بهترین بهارم بود
# : 22 Apr 2008 20:27

~~~بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم....همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم~~~
# : 22 Apr 2008 21:17

asal_nanaz

« در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه »
# : 22 Apr 2008 22:14

Ema87

~~~بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم....همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم~~~
# : 23 Apr 2008 00:18

سلاممممممممم
kami danger
كامي خان.تو تاپيك قبلي از وسطاش بودم ولي بنا به دلايلي هيچ وقت پست نزدم.يعني نشد بزنم
ولي اينبار ميخوام از اولش در خدمت باشم
شاد باشي.مشتاقانه منتظرم

گل عشق تو هستم شبنمم باش ... دلم دنياي زخمه مرهمم باش ... ز درد بي كسي قلبم شكسته ... تو شهر بي كسي ها همدمم باش
# : 23 Apr 2008 00:49

سلام. تاپیک جدید مبارک

# : 23 Apr 2008 00:59

دادا کامی خوندم

مثل همیشه گل کاشتی

jahanami

فرستاده ی جهنمی
# : 23 Apr 2008 13:24

asal_nanaz

« در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه »
# : 23 Apr 2008 13:26

آق کامی باز کجایی ؟؟؟؟
نکنه رفتی یه مغازه جدید افتتاح کنی .؟؟؟؟ بابا بیا یه فروشگاه زنجیره ای بزن خودتو راحت کن .

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 204 . 205 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.