| نویسنده |
پیام |
|
|
joker_2006
 یعنی چشام داره درست میبینه  اگه درست دیده بام پس سلام می کنم خدمت دادا علی گل  دادا فکر نکنم با این آیدی بشناسیم اما همون قلدر سابقم  خوشحالم که دوباره به جمع آویزونی ها برگشتی 
موفق و پیروز باشی  آیهان ( قلدر سابق ) 
* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
|
|
|
kamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii chi shod pas ??

|
|
|
joker_2006

Quoting: joker_2006 راستی.بزار اول خودمو معرفی کنم.چون فکر کنم منو نمیشناسی.تا حالا از خودت پرسیدی که چرا کامران به علی آنتی لاو میگه علی 2؟خوب معلومه دیگه.چون شماره ی یکش منم.یه مدت غایب بودیم.حالا برگشتم.فعلا همینو داشته باش تا بعد. آدم پر رو به من میگنا.
سلام... اتفاقاَ میشناسمت اوایل که اومده بودم اینجا هنوز بودی ... اگه اشتباه نکنم واسه خدمت رفتی آره؟ تازه فکر کنم همشهری هم باشیم ...  خلاصه دوستای بامعرفتی داری چون ذکر خیرت زیاد بود 
*** سير نميشوم ز تو ... نيست جز اين گناه من!! ***
|
|
|
|
|
سلام کامی همه اون قسمت رو خوندم اولا ممنون. چون این نوشته مثال ملموسی از اونچه بود که بهم یاد دادی  با اينکه من يک شاگرد حساب ميشم مقابلت، اما چون گفتی، نظرم رو ميگم راستش چون من هنوز دو روی عشق رو تموم نکردم بعضی جا ها به نظرم گنگ مياومد با اينکه من زياد نوشته روم تأثير نميگذاره، واقعاً غمت رو حس کردم و واقعاً دلم گرفت من يک بار تو زندگيم عميق عاشق شدم، و با اينکه خيلی وقته به هم خورده، به زودی يک سال، و ديگه هم نميتونم بگم دوستش دارم، اما هنوز نميتونم ببينم خار به پاش بره و از ياد نبردمش. خيلی خيلی سخته درسته راهم خيلی دوره، اما ميتونم بگم روی من به عنوان يک دوست، کسی که ميفهمه درد رو، شايد نه اندازه تو، اما ميفهمتت، حساب کن و اما بعضی جاها به نظرم کمی پراکنده بود، که نميدونم به قصد اينطور نوشتی يا نه بعضی قسمت ها هم خیلی روم تاثیر گذاشت ... در مجموع عالی و تاثیر گذار بود ... همونطور که انتظار میرفت ... هر چند باید بگم از قسمت های قبلی خیلی برام تاثیرگذارتر بود 
the winner takes it all, the loser has to fall, it's simple and plain, why should i complain
|
|
|
Quoting: kami danger : ببینید تو کارت نوشته ظرفیت 4 نفر , نرسیم شمال ببینیم 5 نفر شدیم ها
باحال بود. یاد شوخی های خودم و دوستام افتادم ... 
Quoting: kami danger با دستم پروتزم رو بلند میکنم و میذارم لب شیشه ماشین و یکم هم خمش میکنم تا انگشتاش به فرمون برسه . دو تا از انگشتها رو هم تنظیم میکنم تا دور فرمون پچسبه . کارم که تموم میشه به خودم تلقین میکنم که سالمم و هیچ چیم نیست . چه حس قشنگیه . چه قدر بهم حال میده . برمیگردم سمت افسانه . نمیدونم از فشار بادیه که به چشاش خورده و یا اینکه با دیدن تلاش من برای اینکار گوشه چشاش از اشک خیسه . تا نگاهم تو نگاهش قفل میشه سریع نگاهش رو از من میدزده .
این قسمت رو خیلی عمیق به خواننده منتقل کردی. به گونه ای که هم آدم احساس میکنه این صحنه رو داره همین الان میبینه هم کاملا احساس هر دوتونو حس میکنه فضا سازی عالی بود
the winner takes it all, the loser has to fall, it's simple and plain, why should i complain
|
|
|
Quoting: kami danger اگر میخواستن گریه کنن میرفتن مرقد امام تازه میگن اونجا ساندیس مجانی هم میدن . یه نیش خند میزنم که تو بد ترین شرایط هم باید کس شعر بگم . اصلا من کی میخوام آدم بشم ؟ نمیدونم ؟
این حالت هم چون خودم دارم کامل میفهمم 
Quoting: kami danger ( دست افسانه گوشم رو تو خودش جا میده ) برمیگردم نگاهش میکنم اگر یه آن فکر میکردم که غیر از شوخی این کار رو کرده روزگارش سیاه بود خودش هم این رو خوب میدونه . یه لبخند کوچولو تحویلم میده و گوشم رو ول میکنه
به نظرم نوعی ابراز احساساتش بوده تا هر چیز دیگه ای. حتی شوخی ...
|
|
|
Quoting: kami danger باز هم دسته دسته زنها رو میبینی که تا زانو تو گل فرو رفتن و دارن نشاء برنجها رو میکارن . چقدر به زندگیشون قبطه میخورم . مگه آدم از زندگی چی میخواد ؟ فقط آرامش , همین . که من یکی به شخصه ندارم
اونها هم غم دارن. تو این دنیا دل بی غم وجود نداره فقط شاید ما غم اونها رو ندونیم هر کسی هم فکر میکنه غم خودش بزرگترینه هیچ وقت به زندگی هیچ کس غبطه نخور 
|
|
|
Quoting: kami danger ر : پس من چی ؟ ک : نکنه توقع داری با اون یه تپه ریشت تو رو هم ماچ کنم . ر : خیلی هم دلت بخواد . همه از خداشونه . ک : منظورت از همه شکوفه است دیگه

|
|
|
|
|
Quoting: kami danger مگه غیر از اینه که افسانه به غیر از تایم کاریش بقیه وقتش داره صرف تو میشه ؟ مگه افسانه دل نداره ؟ مگه نمیتونه یه روز بهت بگه کامی من دیگه نیستم ؟ مگه همیشه خودت رو برای یه همچین لحظه ای آماده نکردی ؟ حالا این فکرا چیه که میکنی . گور بابای دیگران که هر فکری میکنن راجع بهتون
کامی کوچکتر از اینم که چيزی بهت بگم اما اين درسيه که من از زندگی گرفتم اون چيزی رو که الان داری از دست نده گذشته رو نميشه اورد، اما کاری نکن فردا افسوس همين گذشته ات رو بخوری خيلی قدر افسانه رو بدون با غرق شدن در گذشته و کار، سعی نکن الان رو از دست بدی کاری رو انجام بده که یک سال بعد که نگاه ميکنی، پشيمون نشی،با خودت بگی من همه سعی ام رو کردم البته اين تجربه ای بود که من بهش رسيدم وگرنه باز هم ميگم، کوچيکتر از اونم که نصيحت کنم فقط تجربه ام رو گفتم ...
|
|
|
خیلی زیادتر از کپونم حرف زدم  انشا الله بقیه رو وقتی آن شدی میگم ... اما باز هم میگم. حرف نداشت ..  الکی بهت نمیگن استاد . هم استادی هم تواضع یک استاد رو داری  به عبارتی درخت هرچه پربارتر سرش زیرتر  پیروز باشی 
|