صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / طوفان شن ( فهرست قسمتها در صفحه اول )
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 252 . 253 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Jul 2008 15:08

*شجاعت واقعي زماني است كه شخصي بتواند از اعماق مشكلات به زندگي لبخند بزند.*
# : 1 Jul 2008 16:04

~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
# : 1 Jul 2008 16:45

ممنون از قسمت جديدت زودتر قسمت بعدي رو بنويس

عينكي را ديدم كه زير پا له شده بود چون نديدن را تقليد نكرده بود
# : 1 Jul 2008 20:51

سلام عسیسم خوبی؟؟
چند قسمت عقب هستم. میخونم و باز بهت سر میزنم

;;;دارم این زنگی رو به چی میبازم؟؟؟؟;;;
# : 1 Jul 2008 21:42

سلام کامی جان

تو خیابون پر پلیس اژیر قرمزو میبینی در میری * پس لاشخور نباش * ما همیشه تو خیابون با ادمای لاشخور درگیریم * پس لاشخور نباش
# : 1 Jul 2008 21:52

سلام اقای کامران خیلی خوب مینویسی ... این اولین باریه که تو این سایت نظر میدم دوست داشتم واسه تو باشه ! دو روی عشقم خوندم باورم نمیشه این همه غم واسه یه نفر باشه . اگه ممکنه یه سوال دارم میخواستم سن شمارو بدونم ؟

تو خیابون پر پلیس اژیر قرمزو میبینی در میری * پس لاشخور نباش * ما همیشه تو خیابون با ادمای لاشخور درگیریم * پس لاشخور نباش
# : 2 Jul 2008 01:52

Quoting: niloofar14
سلام . منم تازه برگشتماااااا به پاس اين با هم برگشتن مياي با هم دوست بشيم؟

سلام.خوشبختم.دوست بشم برام شکولات میخری

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
# : 2 Jul 2008 02:08

سلام به کل دوستان این تاپیک ممکنه اقا کامران دیگه نیاد ؟؟؟؟؟

# : 2 Jul 2008 09:06

Quoting: PesareAriayi
سلام کامی جان

سلام اقای کامران خیلی خوب مینویسی ... این اولین باریه که تو این سایت نظر میدم دوست داشتم واسه تو باشه ! دو روی عشقم خوندم باورم نمیشه این همه غم واسه یه نفر باشه . اگه ممکنه یه سوال دارم میخواستم سن شمارو بدونم ؟

سلام به کل دوستان این تاپیک ممکنه اقا کامران دیگه نیاد ؟؟؟؟؟

سلام به روی ماهت .

دوست عزیز این قضیه به باور انسان ربطی نداره . فقط باید درکش کنی .

من در حال حاظر تقریبا 30 سالمه .

اگر دوست داری نیام بگو . اونوقت من هم سعی میکنم که دیگه نیام .

هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
# : 2 Jul 2008 09:25

میبینم که داش کامی تشریف فرما شدند یه پست جواب دادند

چطوری داش کامی ناپیدا

واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 252 . 253 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.