صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
طوفان شن ( فهرست قسمتها در صفحه اول )
<<
1
...
126
.
127
.
128
.
129
.
130
.
131
.
132
.
133
.
134
.
135
.
136
...
252
.
253
.
>>
نویسنده
پیام
Anti_love
اعضا
#
: 29 Jun 2008 19:48
niloofar14
Quoting: niloofar14
آشنا دراومديم اونم چه آشنايي!!ديگه خدا به بقيه رحم كنه
خدا ارحم الراحمین...نگران نباش
...البته مطمئنی خدا به من هم باید رحم کنه
Quoting: niloofar14
راستي كامي باز ناپديد شده جريان چيه؟ تينا هم كه نيستش
دیگه عادی شده...این دو تا که آبرو حالیشون نیست که..... حرف بزرگتر هم که گوش نمیدن
Quoting: Amir_blank7
منم با معرفتم به خدا با منم دوست شو
خالی میبنده....یک آدم...بعدش....سپس...زنهار
....
Amir_blank7
تو هم میومدی دم شهروند ؟
نه این هنوز شهروند و نمیدونه
◄ خدایا سپاس... ►
Amir_blank7
اعضا
#
: 29 Jun 2008 22:05
Quoting: Anti_love
نه این هنوز شهروند و نمیدونه
بگو دیگه
بگو بخندیم همگی
تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
asal_nanaz
اعضا
#
: 29 Jun 2008 22:24
amin_60
Quoting: amin_60
كجايي پسر دوباره داري غيبت ميكنياااا. اگر بخواي همينطور ادامه بدي مجبورم با برو بچز (علي2 محسن اما عسل و ...) 1 برنامه بچينيم و
ترتیبتو بدیم
!!!
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
kami danger
اعضا
#
: 29 Jun 2008 22:50
سلام به همه دوستان گل
این هم قسمت جدید .
ببخشید دیر شد .
هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
kami danger
اعضا
#
: 29 Jun 2008 22:51
طوفان شن – قسمت پانزدهم
موبایلم زنگ میخورد . جلوی در مغازه بودم و داشتم با یکی از همسایه ها صحبت میکردم .
ک : ببخشید امیر جان .
ا : برو داداش به کارت برس . من هم میرم یه سر در مغازه ببینم چه خبره .
ک : اوکی میبینمت .
گوشی رو از روی میز برداشتم و به شماره ای که افتاده بود نگاه انداختم . غریبه بود . دکمه answer رو زدم .
ک : بفرمایید ؟
# : آقای ... ؟
ک : بعله خودم هستم .
# : خوب هستید آقا کامران . من ... هستم . آفتاب , به جا آوردید ؟
ک : سلام خانم ... حال شما ؟ چه عجب یادی از فقیر فقرا کردید ؟
ا : اختیار دارید . شما جزو اشراف هستید .
ک : خوب پس بعد از یه عمر اشتباه معنیه لغوی اشراف رو هم فهمیدم . یعنی پا برهنه .
ا : اختیار دارید . از این حرفها نزنید خواهش میکنم .
ک : خوب حال خودتون چطوره ؟
ا :خدا رو شکر . بد نیستم .
یه چند دقیقه ای صحبت کردیم و تعارف تیکه پاره کردیم . چند روزی از ماجرای رفتن به خونه اش میگذشت و راستش رو بخواید اصلا یادم رفته بود که قراره زنگ بزنه بهم . بعد از تعارف تیکه پاره کردن و البته کمی هم شوخی کردن رفت سر اصل مطلب .
ا : آقا کامران اونشب گفتید باید یه کاری رو کامپیوترم انجام بدم که سرعتم کمی بهتر بشه .
ک : بله . الان شما پشت دستگاهتون هستید ؟
ا : بعله .
دفرگمنت کردن رو بهش یاد دادم و گفتم که شاید یک ساعت یا بیشتر طول بکشه که بستگی به حجم اطلاعات روی هار دیسک درایوش داره . قرار شد که اگر دفرگ کردن هم جواب نداد بهم زنگ بزنه تا یه خاکی به سرش بزنم .
ک : خوب دیگه امری با من ندارید ؟
ا : نه . خوشحال شدم صداتون رو شنیدم . ببخشید مزاحم شدم .
ک : خواهش میکنم این حرفها چیه شما مراحمید . راستی اجازه دارم شماره اتون رو سیو کنم تو گوشیم ؟
ا : که چی بشه ؟ ( لحن جدیش باعث شد یکمکی برینم به خودم ولی باز پررو بازی به دادم رسید )
ک : چیز خاصی که قرار نیست بشه . منتها گفتم بعضی وقتها حوصله ام سر رفت زنگ بزنم فوت کنم .
ا : اگر فقط فوت میکنی ایراد نداره سیو ش کن .
ک : حالا شاید در کنار فوت کردن خواستم دو کلمه صحبت هم بکنم ایراد داره ؟
ا : نه ایرادی نداره شوخی کردم باهاتون .
ک : پس شوخی بود .
ا : بعله شوخی بود .
ک : اوکی پس من هم به صورت جدی پاکش میکنم و سیوش نمیکنم .
ا : هر جور راحتی . راست گفتن از قدیم به بچه نباید رو داد . ( تیکه خفنی بود . تمام شخصیتم رفت زیر سوال . سن خودش رو به رخم کشیده بود )
ک : واقعا راست گفتن . من از این به بعد حتما رعایت میکنم و به بچه ها رو نمیدم .
ا : والا تا اونجایی که من میدونم شما سنت از من کمتره .
ک : به سن نیست . به معرفته . خیلی چیزای دیگه هم بزرگه .
ا : ماشالا کم هم که نمیاری .
ک : تا الان یادم نمیاد کم آورده باشم .
ا : خدا رو شکر .
ک : همینو بگو . خوب دیگه امری با من حقیر ندارید .؟
ا : نه عرض نیست . فقط بابت شوخیهام ناراحت نشید .
ک : نترسید من پررو تر از این حرفهام .
ا : میدونم . شماره ام رو هم سیو کنید مشکلی نداره .
ک : نمیگفتید هم سیو میکردم مطمئن باشید . آخه امشب میخوام زنگ بزنم فوت کنم .
ا : خیلی خوبه . خوشحالم میکنید . فعلا خدا نگهدار .
ک : خدا نگهدار . ببخشید جسارتی کردم .
ا : خواهش . بای .
ک : بای .
داشتم با خودم فکر میکردم که چه جوری دهنش رو آسفالت کنم .
کارهام رو کردم و رفتم به سمت خونه . روز خسته کننده ای بود برام .
شام رو حاضر کرده بودم ولی میلی به خوردن نداشتم . داشتم بازی بازی میکردم . موبایل آفتاب رو گرفته بودم خاموش کرده بود گوشیش رو . تو همین فکرا بودم که موبایلم زنگ خورد . شماره باز هم غریبه بود .
$ : فوت .
$ : فو فو .
ک : مرض . مگه زبون نداری بچه پررو .
$ : فو فو فو .
ک : مثل اینکه باید دهنم رو باز کنم ها . ( حدس میزدم که باید آفتاب باشه ولی باز هم شک داشتم .)
$ : فو فو فو فووووووووووووووووووو.
ک : جاییت سوخته ؟
$ : فوفوفو .
گوشی رو قطع کردم . یک دقیقه بعد دوباره زنگ خورد .
ک : بله ؟
$ : فو فوفو .
ک : ای درد بی درمون . ( خودم خنده ام گرفته بود . )
ا : به خودت بچه پررو .
ک : آهان بالاخره به حرفت آوردم . راستی سلام علیکم .
ا : بعد از این همه فحش که دادی علیک سلام .
ک : من واقعا شرمنده ام .
ا : خودت اگر زنگ میزدی این کار رو میکردی و من بهت این فحشها رو میدادم ناراحت نمیشدی .؟
ک : چرا ناراحت نشم . حتما میشدم .
ا : پس دیگه اینکار رو به کسی یاد نده خودت هم انجامش نده .
ک : چشم .
ا : آفرین پسر خوب .
ک : بعله . حتما . زنگ زدم بهتون ولی خاموش بود گوشیتون . گفتم شاید مهمون داشته باشد نباید کسی مزاحم بشه .
ا : نترس کسی خونه من مهمونی نمیاد البته با اون حالتی که شما فکر میکنید . من چند تا دونه دوست بیشتر ندارم که همشون هم دختر هستن .
ک : من هم قصد جسارت نداشتم .
ا : میدونم . زنگ زدم بگم سرعت دستگاهم یکم بهتر شده ولی باز هم پایینه .
ک : پس باید هاردتون رو یه خونه تکونی بکنید .
ا : من که بلد نیستم .
ک : اوکی یه نفر رو میفرستم براتون اینکار رو انجام بده .
ا : ممنون میشم ازتون . باعث زحمته .
ک : نه بابا این حرفها چیه . خوشحال میشم بتونم کاری براتون انجام بدم .
ا : مرسی نظر لطفته . راستی یه سوال .اصلا برای همین بهت زنگ زدم .
ک : در خدمتم .
ا : راستش این کامپیوتری که میبینی هم برای کارم استفاده میکنم و هم برای استفاده شخصی . نظرت چیه یه نوت بوک بگیرم برای کارم این رو هم بزارم برای کار شخصی .
ک : اگر بتونی هزینه کنی که خیلی کار خوبیه .
ا : هزینه اش مهم نیست . فقط به مشکل نخورم .
ک : نه بابا چه مشکلی . چقدر میتونی هزینه کنی ؟
ا : چقدر هزینه کنم معقوله ؟
ک : 1200 میتونی هزینه کنی ؟
ا : آره . مشکلی نیست .
ک : اوکی هر وقت تصمیم گرفتی که بخری بهم بگو یدونه ردیفش رو برات بیارم .
ا : باشه پس یدونه بیار برام .
ک : بیخیال . نمیخوای فکر کنی بعد تصمیم بگیری ؟
ا : نه . من اینجوریم . هر کاری رو همون دقیقه انجام میدم .
ک : خدا کنه جاهای دیگه هم اینقدر زو د جواب مثبت بدی . هر هرهرهر هر .
ا : اونم به وقتش و جاش .
ک : فکر بد نکن . منظور بدی نداشتم .
ا : میدونم . خیالت راحت . من تو رو بهتر از خودم میشناسم . هر یه کلمه حرفی که میزنی میفهمم منظورت چی بوده و هست .
ک : عمرا . خدا هم هنوز من رو نشناخته .
ا : اوکی اگر دلت به این خوشه من هم میگم که نشناختمت .
ک : اعتراف میکنی چرا منتش رو سر من میگذاری .
ا : تو فکر کن که من اعتراف کردم .
ک : یقین دارم .
ا : باشه بابا . کم هم که نمیاری ماشالا .
ک : خصلتمه .
ا : سعی کن ترکش کنی . یه جایی به ضررت تموم میشه ها .
ک : هواسم هست خیالت راحت .
ا : ایشالا که همینطور باشه . پس قرارمون فردا ساعت 7 به بعد . منتظر نوت بوکم هستم . چک بهت بدم یا پول نقد که میخوای بیای آماده کنم .
ک : حالا بعدا حساب میکنیم .
ا : از تعارف خوشم نمیاد . بگو دیگه ؟
ک : فرقی نمیکنه هر جور راحتی .
ا : اوکی پس منتظرم .
ک : چه رنگی باشه ؟
ا : چه رنگی دارید ؟
ک : قرمز , سورمه ای و نقره ای .
ا : نقره ای .
ک : اوکی . تا فردا خدا نگهدار .
ا : خدا نگهدار . خوش باشی .
ک : همچنین شما . شب خوش .
ا : شب خوش .
گوشیو گذاشتم رو میز و رفتم تو فکر . آخه یه زن تنها از کجا این همه پول آورده که اینجوری ول خرجی میکنه . خیر سرمون کاسب بازاریم , خایه نمیکنیم یه جفت جوراب اضافه بر سازمان بخریم برای خودمون . اونوقت 1200 پول بی زبون رو این سلیطه یک ثانیه ای به فاک داد . ای خواهر و مادر اون مریضهات رو گاییدم که به امثال تو پول ویزیت کلون میدن و آخرش هم همون کس مغز میمونن .
از این فحشم خودم هم خنده ام گرفته بود . روغن غذا دیگه حسابی ماسیده بود . گذاشتم تو مایکرو تا گرم بشه . بعد از گرم شدن بشقاب غذا رو برداشتم و رفتم تو هال جلوی تلویزیون نشستم و همزمان با غذا خوردن کانالهای ماهواره رو بالا پایین میکردم . مولتی ویژن داشت یه فیلم ترسناک و چندش آور نشون میدا برای تسریع در هضم غذا گذاشتم همونجا بمونه و مشغول خوردن غذا شدم . فیلم که تموم شد رفتم سر وقت یه کتاب که چند روزی بود داشتم میخوندمش . شروع کردم به خوندن نفهمیدم کی خوابم برد . نصفه شب از خواب بیدار شدم و بعد از کشیدن یه سیگار رفتم تو تختم و دوباره به خواب رفتم . ( این هم شده زندگیه ما . کار , خوردن و خوابیدن)
صبح که از خواب بیدار شدم رفتم حمام و یه صفایی به سرو صورتم دادم . آخه نمیخواستم دیگه بیام خونه و از در مغازه میرفتم اون سمتی راحت تر بودم . یه دست لباس اسپرت پوشیدم ,به همراه تی شرتی که المیرا برام خریده بود . راستش یکم از خودم بدم اومد . یه چند تایی به خودم فحش دادم که آخه لاشی یه دختر دیگه برات تیشرت میخره اونوقت تو لاشی میپوشی میری سراغ یکی دیگه . بعد از چند تا فحش به خودم قبولوندم که فرقی نمیکنه . خیانت خیانته چه با تیشرت چه بی تیشرت . با همون تیشرت از خونه زدم بیرون .
تو کل روز تو فکر این بودم که آفتاب امشب چه برخوردی میکنه و از این حرفها . یاد حرفهای شب قبلش افتادم که میگفت من رو بهتر از خودم شناخته . نکنه راست میگفت . خاک بر سرت کامی اینقدر کس و شعر میگی که هر خری میفهمه تو مغز پوکت چی میگذره چه برسه به این که روانشناس هم هست . تا بعد از ظهر تو این فکر بودم . از طرفی هم تفاوت سنی بین من و آفتاب بهم این اجازه رو نمیداد که بخوام خیلی رک و صریح بهش پیشنهاد بدم . میترسیدم بزنه تو برجکم و با خاک یکسانم کنه . اونوقت کی میخواست من رو با کاردک از روی زمین جمع کنه خدا عالمه . بالاخره وقت رفتن شد . وسایل مورد نیاز رو برداشتم و به همراه نوت بوک آفتاب از در پاساژزدم بیرون . سی دی هام رو هم برداشته بودم که که ویندوز و بقیه یوتی لیتیهاش رو تو خونه اش بریزم . تا هم اینکه هر چی میخواد رو براش نصب کنم و هم اینکه وقت تلف کنم و بیشتر بمونم تو خونه آفتاب . البته مطمئن نبودم که سر خری چیزی تو خونه اش هست یا نه . ( نوت بوکهایی که میفروختیم بیشترشون تحت Dos کار میکردن و باید ویندوز رو خود کاربر نصب میکرد ) یه ماشین دربست گرفتم و آدرس رو دادم بهش که بره به سمت خونه آفتاب . توی راه با راننده که یه پسر جوون بود گپ زدیم و حسابی حال کردیم با همدیگه . به مقصد رسیده بود م و باید پیاده میشدم . با هزار زحمت کرایه ماشین رو دادم به پسره . کسخل تیریپ رفاقت برداشته بود و کرایه نمیگرفت . بعد از تقلای زیاد پول رو بهش دادم و باهاش خداحافظی کردم . رفتم جلوی در خونه و زنگ طبقه دوم رو زدم . بدون اینکه سوالی از پشت آیفون بشه در باز شد . وارد شدم و در رو بستم . از در آسانسو ر که اومدم بیرون در آپارتمان باز بود ولی آفتاب طبق معمول همیشه که جلوی در وامیساد اونجا نبود . وایسادم پشت در و منتظر شدم . تقریبا یکک دقیقه ای گذشت که در کامل باز شد و آفتاب توی چهارچوب در نمایان شد .
ا : وا . چرا اینجا وایسادید ؟
ک : گفتم حتما کاری داشتید که جولی در نیستید برای همین به دور از ادب بود که بدون اجازه وارد بشم .
ا : اینجا خونه خودتونه . راحت باشید . بفرمایید داخل .
ک : یا ا... کسی بی حجاب نباشه .
آفتاب خنده اش گرفته بود . از در رفتم داخل و به محض اینکه به مبل رسیدم وسایل رو ول کردم رو زمین و منتظر تعارف آفتاب هم نشدم .
ا : ببخشید دیگه . مزاحمتون شدم .
ک : نه بابا این حرفها چیه . برای ما باعث افتخاره که به هر بهانه ای شما رو زیارت کنیم و البته گذرمون هم به بالا شهر بیافته و تو خونه های اعیانی رفت و آمدی داشته باشیم .
ا : اوه . کی میره این همه راهو . اینجا کجاش اشراف نشینه و کجاش بالا شهر که ما خودمون خبر نداریم .
ک : نسبت به آلونک ما که زیر پونز واقع شده اینجا بالا شهره .
ا : بیخیال کم مسخره کن ضعیفتر از خودتو . ( با هزار زحمت جلوی خنده ام رو گرفتم . لحنش یه جوری خیلی باحال بود موقع گفتن این جمله )
ک : بله . معنی ضعیف رو هم فهمیدم .
ا : خوب حالا بسه دیگه . ولتون کنم تا صبح میخواید مدح و ثنا بگید و من رو مسخره کنید . نوشیدنیه سر میخورید یا گرم ؟
ک : کدومش ارزونتره ؟
صدای قهقهه آفتاب به هوا بلند شد . یه برمودا پاش کرده بود با یه تاپ آستین حلقه ای که هردوشون به رنگ آبی بود منتها تاپش یه پرده تیره تر بود رنگش . دستهای سفید و کشیده اش حسابی خوش میدرخشید و مچ پای خوش تراشش که برق میزد . خدا پدر مادر مخترع این دستگاه های اپیلاسیون رو بیامرزه . من نمیدونم زمان عصر حجر مردها یا زنها چجوری دلشون میومد با اون همه مو که تو بدنشون بود با هم همبستری کنن . به نظر من بیچاره ها هیچ لذتی از روابط زناشویی نبردن و مردن .
آفتاب فهمیده بود که درام با چشمای هیزم قورتش میدم .
ا : خوب از شوخی گذشته گرم یا سرد ؟
ک : فرقی نمیکنه هر چی که زودتر حاظر میشه و دم دست تره .
ا : اوکی . الان برمیگردم .
آفتاب به سمت آشپزخونه حرکت کرد . ولی من محو تماشای اون دو تا تپه ماهور زیبا بودم که با دقت و وسواس خاصی به حرکت در اومده بودن . دوست داشتم صورتم رو بزارم وستشون و از دنیا برم . صد در صد جام تو بهشت بود .
هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
asal_nanaz
اعضا
#
: 29 Jun 2008 22:52
kami danger
اول
~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
asal_nanaz
اعضا
#
: 29 Jun 2008 23:04
kami danger
ممنون از قسمت جدید
...
Anti_love
اعضا
#
: 29 Jun 2008 23:06
kami danger
Quoting: kami danger
من نمیدونم زمان عصر حجر مردها یا زنها چجوری دلشون میومد با اون همه مو که تو بدنشون بود با هم همبستری کنن
مرسی کامی جوووووووووون
◄ خدایا سپاس... ►
niloofar14
اعضا
#
: 30 Jun 2008 07:07
Amir_blank7
منم با معرفتم به خدا با منم دوست شو
در اين كه با معرفتي كه شك نيست ولي اگه باهات دوست شدم واسم چي ميخلي؟؟
تو هم میومدی دم شهروند ؟
شهروندو كه ظاهراً پاتوق علي و كامي و ... ساير دلالان
بن
بوده ولي ما تو شهر خودمون فقط فروشگاه
رفاه
داشتيم .
يادش بخير
mohsen_m275
Anti_love
amin_60
*** سير نميشوم ز تو ... نيست جز اين گناه من!! ***
nazjigili
اعضا
#
: 30 Jun 2008 07:12
:
merC kamiiii
<<
1
...
126
.
127
.
128
.
129
.
130
.
131
.
132
.
133
.
134
.
135
.
136
...
252
.
253
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.