صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / چت * عشق * دروغ....( فهرست در صحفه اول )
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 736 . 737 . >>
نویسنده پیام
# : 21 Sep 2008 17:39

Quoting: Love_Pain
نمیدونم چرا نمیاد؟؟؟!!!

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
# : 21 Sep 2008 17:40

Quoting: gorbe_vahshi

eeeeeeeeee
قبول نیست .... شما و بابک جر زدین....

نخیرم .

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
# : 21 Sep 2008 17:40

اما خانوم ....سلام
سکرت هاتو یه نگاه بنداز ..... یه خبرایی شده اونجا

منظورت همون خصوصی بود ؟؟؟؟

# : 21 Sep 2008 17:42

Quoting: bahar_naz
اما جان

من یه سوال برام پیش اومد

پرسپولیس به پیام مشهد که همه بهش میبازن چند تا زد؟؟؟؟؟؟

اون پیام مشهد بود نه پرسپولیس اهواز .

# : 21 Sep 2008 17:44

Quoting: mohsen_m275
باور کن من طرفدار استقلال نیستم ... ولی اصلا" بوی تبانی نمیومد .... پریشب محو شعبده بازی آقای فوتبال آسیا شدم ... بالاخره آدم باید واقع بین باشه ...

اونوقت ببخشید این آقای فوتبال آسیا کیه ؟؟؟؟

من مطمئنم تبانی بوده .

آخه میثاقیان همیشه تیماش قلدر و چقر بودن . میثاقیان تا حالا مفت نباخته .
اینم که باخته تبانی بوده . مدیرای دو تا باشگاه یکی دو روز قبل از بازی باهم چیکار داشتن که خصوصی دیدار کردن .

# : 21 Sep 2008 17:45

Quoting: Azarin_Bal
دوستان .. امیدوارم منو بخاطر همه چیز ببخشید !
خوش باشید همه اتون
میدونم این تاپیک برای شماهاست .. و من حقی ندارم که ببندمش ... اما با اجازه اتون ...............................

از مدیرهای محترم سایت تقاضا میکنم .. این تاپیک رو ببندن !

از نظر من این تاپیک بسته شده است !

شاد باشید !
کیا

اینم آخر و عاقبت طرفداری از این بنده خدا .

....

همین .

# : 21 Sep 2008 17:46

بابی .... علی.... اما....فاطی.. نی نی .... محسن ... نریمان......سینا.....عسل .......الهام
.........SACRIFICE ....ستاره....نواییی..... بهار....
بای بای

کجا ؟؟؟؟
تو چرا ؟؟؟؟

# : 21 Sep 2008 17:47

Quoting: blackberry
واقعا متاسفم که ذره ای واسه خواننده ها ارزش قائل نیستین ......تا وقتی حالتون خوبه و به خواننده احتیاج دارین ....دائم دنبال نظرای ما و بالا بردن تاپیکین ....ولی به محض قاطی کردن نظر ما ...پشیزی ارزش نداره.............حیف از اینهمه محبت و.....این شده یه رسم زشت تو اویزون.....خدائیش حقتونه هیشکی نیاد و نخونه

به شدت موافقم .

# : 21 Sep 2008 17:48

SACRIFICE
Quoting: SACRIFICE
Azarin_Bal

تو خوبی ؟؟؟

# : 21 Sep 2008 18:14

Quoting: Ema87
تو خوبی ؟؟؟

اصلاَ..................

واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 736 . 737 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.