| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Love_Pain نمیدونم چرا نمیاد؟؟؟!!!

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
Quoting: gorbe_vahshi eeeeeeeeee قبول نیست .... شما و بابک جر زدین.... نخیرم . 
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
Quoting: gorbe_vahshi اما خانوم ....سلام سکرت هاتو یه نگاه بنداز ..... یه خبرایی شده اونجا منظورت همون خصوصی بود ؟؟؟؟ 
|
|
|
|
|
Quoting: bahar_naz اما جان من یه سوال برام پیش اومد پرسپولیس به پیام مشهد که همه بهش میبازن چند تا زد؟؟؟؟؟؟ اون پیام مشهد بود نه پرسپولیس اهواز . 
|
|
|
Quoting: mohsen_m275 باور کن من طرفدار استقلال نیستم ... ولی اصلا" بوی تبانی نمیومد .... پریشب محو شعبده بازی آقای فوتبال آسیا شدم ... بالاخره آدم باید واقع بین باشه ... اونوقت ببخشید این آقای فوتبال آسیا کیه ؟؟؟؟ 
من مطمئنم تبانی بوده .
آخه میثاقیان همیشه تیماش قلدر و چقر بودن . میثاقیان تا حالا مفت نباخته . اینم که باخته تبانی بوده . مدیرای دو تا باشگاه یکی دو روز قبل از بازی باهم چیکار داشتن که خصوصی دیدار کردن . 
|
|
|
Quoting: Azarin_Bal دوستان .. امیدوارم منو بخاطر همه چیز ببخشید ! خوش باشید همه اتون میدونم این تاپیک برای شماهاست .. و من حقی ندارم که ببندمش ... اما با اجازه اتون ............................... از مدیرهای محترم سایت تقاضا میکنم .. این تاپیک رو ببندن ! از نظر من این تاپیک بسته شده است ! شاد باشید ! کیا

اینم آخر و عاقبت طرفداری از این بنده خدا .
....
همین . 
|
|
|
Quoting: gorbe_vahshi بابی .... علی.... اما....فاطی.. نی نی .... محسن ... نریمان......سینا.....عسل .......الهام .........SACRIFICE ....ستاره....نواییی..... بهار.... بای بای کجا ؟؟؟؟  تو چرا ؟؟؟؟
|
|
|
Quoting: blackberry واقعا متاسفم که ذره ای واسه خواننده ها ارزش قائل نیستین ......تا وقتی حالتون خوبه و به خواننده احتیاج دارین ....دائم دنبال نظرای ما و بالا بردن تاپیکین ....ولی به محض قاطی کردن نظر ما ...پشیزی ارزش نداره.............حیف از اینهمه محبت و.....این شده یه رسم زشت تو اویزون.....خدائیش حقتونه هیشکی نیاد و نخونه به شدت موافقم . 
|
|
|
|
|
SACRIFICE

تو خوبی ؟؟؟
|
|
|
Quoting: Ema87 تو خوبی ؟؟؟ اصلاَ..................
واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
|