mohsen_m275 
Quoting: mohsen_m275 آذی هواپیما هنوز حرکت نکرده ... جون من برو نازی رو برگردون ... حاجی چیزی رو قسم نخور .. که نتونم نه بگم !
Quoting: mohsen_m275 والله تا اونجا که ما خوندیم شفق دختره ... حالا کلمه "گی" چطوری به این موضوع راه پیدا کرده ... نمیدونم مربوط میشه به سخنان خانم بهار _ ناز ... !
parsa_ashegh
Quoting: parsa_ashegh آذرین جان خوبی عزیز جان کجایی کی آپ میکنی سلام دوست عزیز هستیم در خدمتتون به زودی آپ میکنم
Quoting: parsa_ashegh داستانت خیلی توپه زودتر ادامه بده منتظریم موفق باشی بای شما خیلی لطف دارین ... چشم .. زودتر آپ میشه!
Love_Pain
Quoting: Love_Pain سلام دادا...... حال و احوالت؟؟؟؟ سلام از ماست بابک خان  شکر .. من که خوبم شما چطورین 
Quoting: Love_Pain این داداش سامی ما کی میاد؟؟؟؟؟ دلم براش لک زده!!!! به زودی 
Quoting: Love_Pain فقط جان من, این شیما خانوم عاشق این داداش سامی ما نشه که قاط میزنم!!!!!: چشم . بهش میگم 
Quoting: Love_Pain چه معنی داره هر دختری از راه رسید عاشق سامی بشه!!!!!! واقعا 
bahar_naz 
Quoting: bahar_naz چقدر این اسم بهش میاد به نظره من از امروز همه به علی میگیم زومبه

Quoting: bahar_naz تازه فهمیدی این چقدر بی سواد هست فقد ادعا داره زومبه بی سواد علی جون .. از خودت دفاع کن برادر 
Quoting: bahar_naz شفق دختره از قضا خیلی هم خشگله کشته مرده هم کم نداره حالا بله را میدی یا نه چرا که نه ! 
honey_girl810 
Quoting: honey_girl810 موافقم....پیشنهاد میدم بری بخونیشون چشم .. حتما 
semiramis5576 
Quoting: semiramis5576 سلام حاجی خوبی؟ سلام دوست من ..  حالت چطوره ما که ای .. بد نیستیم 
Quoting: semiramis5576 راستی سالار چرا این امپراطور اینجوری می کنه؟ با کی لج کرده؟ خدا خیرش بده و خدا تیمو بازم قهرمان کنه هم تو لیگ هم تو آسیا من که میگم بزاریم کارشو بکنه ... حتما موفق میشه 
Quoting: semiramis5576 راستی همیشه یادت باشه که.... خیلی سالاری خیلی آقایی ما کوچیکتیم 
Ema87
Quoting: Ema87 کیا ادامه کی میاد . ؟؟؟؟؟ اومد دیگه 
Anti_love

Quoting: Anti_love چطوری بیرون رو اعظم خوبم .. تو چطوری
Quoting: Anti_love پس فکر کردی میخواستم چی کار کنم....میخوساتم بیام اون وسطه یه آتیش درست کنم که با اقیانوس آرام هم نتونین خاموشش کنین از تو بعید نیست میشناسمت 
Quoting: Anti_love تلفظش و دقیق نمیدونم ولی موشوک ( سگ لوک خوش شانس) بوشوگ  عسله منه 
Quoting: Anti_love آره بابا این جدیدیا ریدن...همش هم تقصیر بیرون رویه

shany
Quoting: shany قديما زود به زودتر up ميكردين،،، من دو ماه نبودم آمدم ديدم فقط ۱۰ قسمت up كرديم، شما به بزرگیه خودتون ببخشید
Quoting: shany راستى اگه اشكال نداره مى تونم بپرسم شما چى شد كه خانم شدين والا اشتباه خدا بوده ! کاریشم نمیشه کرد 
Quoting: shany يكم به sibilaton نمى آد، سیبیل ؟؟ والا چه عرض کنم ! توهمه خانم ... احتمال موادی که زدین .. توپه توووپ بوده 
Quoting: shany البته ببخشيد جسارت ميكنم خواهش میکنم .. مهم نیست 
ZedeEshgh
Quoting: ZedeEshgh سلام مهمون تازه نمیخوایین سلام دوست من  خوش اومدین 
Love_Pain
Quoting: Love_Pain مرسی...دادا!!!!! خواهش 
gorbe_vahshi سلام سعید جان چی شده برادر ؟ چرا بیمارستان ؟ عجیبه ! امیدوارم که چیز خاصی نبوده باشه ... و خیلی زود حالت خوب شه 
Anti_love
Quoting: Anti_love مرسیییییییییییییییییییی...کیا دستت درد نکنه ...خیلی خوب بود ..عالی...با اینکه میدونم داری شهید میشی در راه ولی ایول خیلی زیاد نوشته بودی دست مریزاد در کل ... فداااااااااااات 
Quoting: Love_Pain تووووووپ!!!! آي حال كردم حال اين ترانه گرفته شد!!!!! حقشه!!!! طاقچه بالا گذاشتنم حدي داره!!!!!

Quoting: ZedeEshgh سلام کیانا جان واقعا ممنون ....قلمت خیلی زیباست سلام دوست من مرسی .. شما لطف دارین 
Sex_Eshgh_Sex سلام سامی جان 
Quoting: Sex_Eshgh_Sex اون اول كه اين قسمت رو ديدم كلي خوشحال شدم بابت يه قسمت تپل تپل ولي الان كه تمومش كردم دلم ميخواست هنوزم ادامه داشته باشه . . . دادا دستت درد نكنه . . . مثل هميشه عالي بود مثل همیشه به من لطف داشتین و دارین 
youngblood سلام نریمان جون .. چطوری برادر 
Quoting: youngblood عجب حالی کردم با این قسمت لطف داری شما 
Quoting: youngblood اولا خوب بود که یادی از علیرضا کردی بعدشم اقا من شدید دلم عید خواسسسسستالبته عید ایران با تمام این دید و بازدید ها ..سر سفره هفت سین.همه با هم..نه تنها... آخ که پوکیدیم .....
 بابا . شما که همشهری زیاد دارین تو کانادا ! راستی از تبسم خانم چه خبر؟
Quoting: youngblood راستی شخصیت شیما رو خیلی خوب داری در میاری...دقیقا یه کیش رو داریم ..حرصی میده که نگو .زیادی از حد ساده ولی مهربون ..انقدر که ادم میمونه که اینجور ادمها چجوری توی این دنیا دارن زندگی میکنن با این همه دوز و کلک ...میون این همه گرگ... در حقیقت .. میشه بهش لقب گوشتکوب رو داد 
Quoting: youngblood به هر حال ممنون عزیز خواهش 
nazjigili چرا تعجب ؟؟؟! 
F_Super6
Quoting: F_Super6 وای آخ جوووووووون داره حال این دختره افاده ای گرفته میشه...

Quoting: F_Super6 من که میگم فقط نازی و لاغیر (حیف که نازی من رفت)

honey_girl810
Quoting: honey_girl810 ای بابا....چرا این ترانه این همه دشمن داره؟

Quoting: honey_girl810 منم زیاد ازش خوشم نمیاد ولی نازی هم نه......اصلا این دخترارو ول کن.....آرشو عشقه

mohsen_m275

Quoting: mohsen_m275 ممنون آذی ... هر قسمت داره باحالتر از قبل میشه ... لطف داری حاجی 
Quoting: Ema87 مرسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییییی کیا جوون خواااااهش خانم 
Quoting: Ema87 اووووووووووووووووووووووووووووووووووه . چقدر زیییااااااااااده .

Quoting: gorbe_vahshi سلاااااااااااااااااااااااااااام .. کیانا کوشی ...مرسی ی ی ی ی ی ی ی ی... عالی بوود ...... همووون...بابای
 پسر نگرانتماا .. یه خبری از خودت بهم بده 
shaili

LetMeOut
Quoting: LetMeOut سلام این قسمت عالی بود مثل بقیه قسمت ها سلام .. لطف دارین دوست عزیز 
Quoting: LetMeOut فکر کنم دیگه دارید به انتهاش می رسید آره؟ تقریبا
Quoting: LetMeOut به هر حال کارتون حرف نداره. موفق باشین. یا حق لطف دارین .. ممنون 
devildance
Quoting: devildance آقا سلام خیلی خوب نوشتی من همشو تو 2 روز خوندم سلام از ماست ... لطف دارین شما 
Quoting: devildance ولی کی آپ می کنی داداشه خوش نویسم.... به زودی 

واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
|