| نویسنده |
پیام |
|
|
youngblood

Quoting: youngblood قربون دادادیدی که ما دو تا کله شق هستیم ولی دوستیم شما پوست پیاز هم نیستین
Quoting: youngblood چی شده؟ اگه کاری از ما بر میاد بفرمایین نه بابا این سوسوله قهر کرده 
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Azarin_Bal چطوری بیرون رو اعظم 
Quoting: Azarin_Bal تو همون گوشه وایسا .. وساطت واسه بزرگاست .. تو رو چه به این کارااااا آتیش به پا کن ! پس فکر کردی میخواستم چی کار کنم....میخوساتم بیام اون وسطه یه آتیش درست کنم که با اقیانوس آرام هم نتونین خاموشش کنین 
Quoting: Azarin_Bal ایول .. زومبه .. زومبه !! تلفظش و دقیق نمیدونم ولی موشوک ( سگ لوک خوش شانس) 
Quoting: Azarin_Bal بی سواد .. نشئه ... اوکی ؟ 20 بار بنویس . تا آبروتو نبردم!! من لهجه دارم نمیتونم اونطوری بگم 
Quoting: Azarin_Bal نویسنده هم .. نویسنده های قدیم ! آره بابا این جدیدیا ریدن...همش هم تقصیر بیرون رویه 
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: Ema87 کیا ادامه کی میاد . ؟؟؟؟؟ چه وزنی داره ...کیا ادامه کی میاد . ؟؟؟؟
*شجاعت واقعي زماني است كه شخصي بتواند از اعماق مشكلات به زندگي لبخند بزند.*
|
|
|
|
|
makhmalee
Quoting: makhmalee من که پایم ایول...دهن این کیا دیگه سرویسه 
Quoting: makhmalee خب از کی شروع کنیم از همین الان...از همین حالا کسی حق ندراه تو اینجا داستان سکسی بنویسه..وگرنه تحویل برادر امین داده میشه برای شکنجه
Quoting: makhmalee میترسم اینم مثل سارا فراری شه هااااااا...راس میگی باید حواسمون باشه..البته خوب سارا همش لخت میگشت تو سایت این کیا فرق میکنه
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
bahar_naz
Quoting: bahar_naz به نظره من از امروز همه به علی میگیم زومبه چه جالب تو هم همجنس منی بگم تو کی هستییییی یا بازم میزنی زیر گریه؟؟؟ 
Quoting: bahar_naz تو تازه فهمیدی این چقدر بی سواد هست فقد ادعا داره زومبه بی سواد بوی سوخته میاد....آهان ننه قهر بهار اومده تو تاپیک برا همینه 
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
قديما زود به زودتر up ميكردين،،، من دو ماه نبودم آمدم ديدم فقط ۱۰ قسمت up كرديم، راستى اگه اشكال نداره مى تونم بپرسم شما چى شد كه خانم شدين، يكم به sibilaton نمى آد، البته ببخشيد جسارت ميكنم

با كدام دست ميتوان عشق را به بند جاودان كشيد، با كدام بوسه با كدام لب، در كدام لحظه در كدام شب،،،
|
|
|
# : 27 Aug 2008 18:11 | ویرایش بوسیله: Love_Pain
اینجور که بوش میاد کیا رفت تا شنبه!!!!! ]
شقایق درد من یکی دو تا نیست،آخه درد من از بیگانه ها نیست***کسی خشکیده خون من رو دستهاش که حتی یک نفس از من جدا نیست
|
|
|
# : 27 Aug 2008 21:57 | ویرایش بوسیله: makhmalee
Quoting: Anti_love ایول...دهن این کیا دیگه سرویسه Anti_love ما با همییم امین و علی متحدن پا ها محکمه دشمنا مظطربن ما با همییم امین و علی قدرت جنگ دارن وسعت شهرت معظل ما

Quoting: Anti_love از همین الان...از همین حالا کسی حق ندراه تو اینجا داستان سکسی بنویسه. وگر نههههههههه
Quoting: Anti_love تحویل برادر امین داده میشه برای شکنجه به این صورت
Quoting: Anti_love هااااااا...راس میگی باید حواسمون باشه..البته خوب سارا همش لخت میگشت تو سایت این کیا فرق میکنه این که صد در صد
آن کس که با داشته هاي خوب خود خوشحال نيست با برآورده شدن آرزوهايش نيز خوشحال نخواهد بود ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|

|
|
|
Azarin_Bal
 سلام مهمون تازه نمیخوایین
|