صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / چت * عشق * دروغ....( فهرست در صحفه اول )
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 735 . 736 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Jul 2008 15:55

Anti_love

Quoting: Anti_love

mohsen_m275
حاجی خیلی مخلصیم..

ایضاَ

Quoting: Anti_love
اقا چی شده دیگه کم حرف میزنی...قبلا ها بیشتر می صحبتیدی

صابخونه وقتی بی حال باشه و سالی ماهی آپ نکنه .... دیگه وای بحال ما

یه خرده سرم شلوغه این روزا .... اسسسسسسساعه درخدمتم

خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
# : 7 Jul 2008 15:59

همچنان انتظاااااااااااااااااااررر................................................ .......

ده سال بعد......!

بچه بشين..شلوغ نكن.. ئه ئه!! مگه تو مرض داري بچه .. دست نكن تو دماغت!... مرررررررررد اين چه سيب زميني هايي كه خريدي؟.. نون كوو؟؟..بازم يادت رفت؟.. اي بابا! نشين پاي چت.. نميدوني منتظرم؟!.. ميخوام ببينم اين آذين بالاخره قسمت چهلم داستانو آپ ميكنه يا نه؟؟!!!!!

آنشب كه دلي بود به ميخانه نشستيم آن توبه صدساله به پيمانه شكستيم*ازآتش دوزخ نهراسيم كه آنشب ما توبه شكستيم ولي دل نشكستيم
# : 7 Jul 2008 16:27

mohsen_m275
Quoting: mohsen_m275
صابخونه وقتی بی حال باشه و سالی ماهی آپ نکنه .... دیگه وای بحال ما

بابا این علیرضا بدبخت که همش آپ میکنه ....این دخترا جو دادن تو رو هم جو گرفته ها حاجی
Quoting: mohsen_m275
یه خرده سرم شلوغه این روزا .... اسسسسسسساعه درخدمتم

◄ خدایا سپاس... ►
# : 7 Jul 2008 20:10

Azarin_Bal
asal_nanaz
Ema87
setareh_71
parsa_ashegh
pari_r
Anti_love
Nice_kiss26
hamed2661
dadasaheb
semiramis5576
spranse
lili naze
mohsen_m275
SACRIFICE
مخلص همه برو بچه های باحال . . .

*** آخ كه شكرت اي خدا واسه جهان به اين بدي * * * * * چي ميشد اگه تو دست به ساختنش نميزدي ؟ ***
# : 7 Jul 2008 20:57

Sex_Eshgh_Sex

◄ خدایا سپاس... ►
# : 8 Jul 2008 00:42

Quoting: Nice_kiss26
بچه بشين..شلوغ نكن.. ئه ئه!! مگه تو مرض داري بچه .. دست نكن تو دماغت!... مرررررررررد اين چه سيب زميني هايي كه خريدي؟.. نون كوو؟؟..بازم يادت رفت؟.. اي بابا! نشين پاي چت.. نميدوني منتظرم؟!.. ميخوام ببينم اين آذين بالاخره قسمت چهلم داستانو آپ ميكنه يا نه؟؟!!!!!

منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
# : 8 Jul 2008 02:09

سلام
مرسی ازآپیدنت باب یه صفحه کامل شد فقط دو خط دیگه کم داشت تا به اخر خط برسی
خط اول وخط آخر وسطشم که همش سفیدبود واین میون من چش سفید بادوستای دیگه چشامون سیاهی رفت بابامن نمیدونم شیطون چرا شراب ساخت که مردمو مستکنه تورو میکردتوشیشه میدادخلق الله همه رو تو کف خودت گذاشتی عزیز البته ببخشین قرارنبود اعتراض کنم

# : 8 Jul 2008 02:17

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.دل من داند ومن دانم وداند دل من

# : 8 Jul 2008 02:24

mersy sex_eshghe_sex

# : 8 Jul 2008 02:51

Quoting: Azarin_Bal
بيشتر از يه گل بودااا

Azarin_Bal
اخه دیدم یه گل رو چند نفر بردارن
بیشترش کردم که به همه برسه

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 735 . 736 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.