| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Azarin_Bal به یاد دوست از دست رفته امون ، بي همتا دوستان به احترام روح بزرگ گل منگلیش یه دقیقه سکوت لطفا...! ..علی بیا این پولو بگیر بپر یه کیلو خرما بخر بزار سر تاپیک گلو بلبلا رد می شن بخورن یه فاتحه بفرستن !
سساره حلوا ملوا بلتی درس کنی یا نه؟ . . . خلاصه شما مثل این شیخ بزرگ عرفان عرب نباشین ! آبرو داری کنین! . . . یه آهنگم در مایه های دشتی پخش کنید فضا مناسب شه! 
بچه ها شوخی شوخی به گنجشک ها سنگ می زنن و اونها جدی جدی فحش خواهر مادر می دن!
|
|
|
biyatodige
Quoting: biyatodige سساره حلوا ملوا بلتی درس کنی یا نه؟ من بلت نیستم ولی مامان حلوا میپزه انگشتاتم باهاش میخوری خیلی خوشمزه میشه 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
biyatodige
Quoting: biyatodige ..علی بیا این پولو بگیر بپر یه کیلو خرما بخر بزار سر تاپیک گلو بلبلا رد می شن بخورن یه فاتحه بفرستن ! به شرف ننحههه لااله الاالله......بگووووو لااله الاالله برای سلامتی عزیز از دست رفتههه صلوات بلند ختم کنننننننننننننننننن...... ایشالله خیرنبینی که این قدر پول کم دادی که خرما بخرم صلوات دوم و بلند تر ختم کنننننننننننن..... برای جمع کردن پول بیشتر برای مراسم 3 و 7 و 40 ...صلوات سوم و جلی تر ختم کنننننننننن

◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|
Azarin_Bal
Quoting: Azarin_Bal والا من قوله يه صفحه اي ندادم .. اما ادامه رو ميزارم . چشم نذاشتید که 
Quoting: Azarin_Bal خب خدا رو شكر .. امتحان چطور بود ؟ خوب میسی خوب بود 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
Quoting: Azarin_Bal lili naze سلام خانم .. خوش آمدين سري به فقير - فقرا زدين ؟ فقیر فقرا کدومه عزیز خیالت راحت هممون تویه سطح هستیم نه بالا نه پایین 
Quoting: Azarin_Bal ديگه ديگه .. لطف دوستان ، شامل حال من شد و هي هل دادن مارو .. هي هل دادن .. با بيل و كلنگ و چماغ .... تا رسيديم اينجا ! پس دست اونا هم درد نکنه 
Quoting: Azarin_Bal انشاءالله كه زودي تمومش ميكنيد ایشالله 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
اینم یه گل واسه همه اونایی که واسم گل گذاشته بودن

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: Azarin_Bal هيچ كدوم نگفتين .. بابا .. شايد اين بنده خدا .. اتفاقي براش افتاده .. شايد اصلا مرده ! فقط اومدين پست فرستادين ... داد زدين ... پيام دادين . آف گذاشتين ..فحش دادين .. چماغ و بد و بيراه بار ما كردين .. كه چرا آپ نكردم! هيچ كس نپرسيد كه اصلا اين بابا ، كجاست .. چرا نيومد ؟؟؟! نهایت معرفت من که گفتم اینم جوابم بوده 
Quoting: Azarin_Bal چه عجب ، يكي نگران ما شد ! اونم حتما بخاطر اين بوده كه فكر كردين حاجي با منه ، وگرنه ، عمرا نگران من ميشدين !!! به تو خوبی نیومده برا خودم متاسفم 
واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
|
|
|
Quoting: asal_nanaz کجایی؟؟؟چرا نیومدی؟؟؟ خانم .. شما زیاد نگران من نباشید . براتون ضرر داره 
Quoting: asal_nanaz ای بابا...من چرا هر چی میزنم یه چیزی بهم میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخواهین هر چی زدین . من هیچی نگم ؟؟! نمیشه که !

mohsen_m275 خودم و خودش 
Quoting: Nice_kiss26 پرسيديم ديگه!!؟ وقتي هي سراغ شمارو ميگيريم هي پست ميزنيم يعني داريم همين كارو ميكنيم ديگه.... بله .. حتما حق با شماست  و ممنون از لطفتون 
lena_lena
Quoting: lena_lena سلام دوست عزیز خوبید ؟ سلام دوست من .. ممنون ، شما خوبين؟
Quoting: lena_lena من خاطرتون رو از دیروز شروع کردم به خوندن خیلی زیبا مینویسید لطف دارين شما 
Quoting: lena_lena من خیلی وقته که به اویزون سر میزنم چیزی حدود 6 ماه ولی عضو نشده بودم و فقط خاطره شما منو ترغیب کرد که عضو بشم چون من خودم تویه ایران 1 سالی هست ساکنم و همین باعث شد که من عضو بشم و بگم که شما منو یاده هلند انداختین خیلی خیلی زیبا مینویسید اميدوارم ياد چيزهاي خوب افتاده باشين .. و ممنون بخاطر لطفي كه به من و نوشته ام دارين 
shany
Quoting: shany سلام آقاى azarin بال، سلام خانم 
Quoting: shany من داستان توى ۳ روز خوندم، چه جالب . به سلامتي 
Quoting: shany ولى چون عضو نبودم نمى تونستم نظرمو بنويسم خب خدارو شكر ، الان نوشتين 
Quoting: shany برام خيلى جالب بود چون تقريبا مثل مورد خودمه، خلاصه كه منم مثل همه منتظرِ ادامش هم هستم خوشحالم كه خوشتون اومده .. و اميدوارم بتونم تند - تند ، قسمت جديد بزارم ، كه شما و بقيه دوستان ، معطل نشين 
|
|
|
|
|
نترس آذر جان ما اگه خفه كن بوديم ........
فقط طوفانهاي سخت ناخداي قابل ميسازد پس ممنون لحظات سخت زندگيت باش.
|
|
|
Quoting: biyatodige دوستان به احترام روح بزرگ گل منگلیش یه دقیقه سکوت لطفا...! ...........
Quoting: biyatodige علی بیا این پولو بگیر بپر یه کیلو خرما بخر بزار سر تاپیک گلو بلبلا رد می شن بخورن یه فاتحه بفرستن ! آخي .. شما كه دارين پول ميدين .. يه ذره بيشتر بدين . گردو هم بگيره .. خرما با گردو خوشمزه ميشه هااا
Quoting: biyatodige سساره حلوا ملوا بلتی درس کنی یا نه؟ فكر نكنم بلد باشن
Quoting: setareh_71 من بلت نیستم ديدن گفتم !!!
دخترهاي اين دوره و زمونه ، غير از زدن مخ پسرها ، چي بلدن ؟؟! ( علي بدو ، جنگ جهانيه سوم شروع شد)
Quoting: biyatodige خلاصه شما مثل این شیخ بزرگ عرفان عرب نباشین الان اين شيخه كه گفتين . منم ؟
Quoting: biyatodige یه آهنگم در مایه های دشتی پخش کنید فضا مناسب شه ميخواهين عمه بابايم كجاست رو بزاريم ؟
Quoting: setareh_71 نذاشتید که ميزاريم . به زودي
lili naze
Quoting: lili naze فقیر فقرا کدومه عزیز خیالت راحت هممون تویه سطح هستیم نه بالا نه پایین عجب .. چه جالب . چه خوب !!
Quoting: lili naze پس دست اونا هم درد نکنه

Quoting: lili naze ایشالله

Quoting: lili naze اینم یه گل واسه همه اونایی که واسم گل گذاشته بودن بيشتر از يه گل بودااا 
Quoting: SACRIFICE نهایت معرفت من که گفتم اینم جوابم بوده خب منم گفتم ديگه .. نگران حاجي بودين .. وگرنه كه .. آذرين زياد مهم نيست!
Quoting: SACRIFICE به تو خوبی نیومده مرسي
Quoting: SACRIFICE برا خودم متاسفم چرااا؟؟!
|